От Helpbook: Купих си белгийски бонбони, оказаха се странна маса

Получихме сигнали за лекарска грешка и постоянен шум от заведение
3 яну 2023 19:29, Анисия Иванова
61
От Helpbook: Купих си белгийски бонбони, оказаха се странна маса
Снимка: Helpbook

В първите дни на новата година в платформата на Helpbook.info получихме не малко сигнали по различни поводи. Ето някои от тях: "Лекарка в "Пирогов" ми постави погрешно инжекция "Тетанус" вместо в мускула, директно в бурсата на ставата на рамото и засегна сухожилия, от което ръката ми е почти неподвижна и със силни болки близо месец. Оттогава ходя няколко пъти до "Пирогов", казват ми, че ще мине с времето и ме отпращат след четиричасово чакане..../втория път ми казаха да почна физиотерапия и добре, че личната ми лекарка след прегледа установи, че ставата на рамото ми е много подута, зачервена и с голям оток /....Входирах два пъти жалба там, с молба някой да се свърже с мен и да получа адекватна диагноза, лечение и решение на проблема, но няма никакъв отговор, обикалям по лекари, тъпчат ме с куп силни обезболяващи и антибиотици от около месец вече, но положението става все по-зле от ден на ден, ръката става по-неподвижна, синя и подута и болките са нетърпими...."

Наш потребител закупил белгийски бонбони от известна търговска верига и ги отворил за почерпка в навечерието на новата година, но за изненада на всички в кутията имало нещо, което представлявало всичко друго, но не и бонбони, със странен вид и консистенция, както е видно на снимката. Молбата е отговорните органи от БАБХ да извършат проверка и изтегляне на стоката от продажба.

Сигнализираха ни за постоянно нарушаване на обществения ред от заведение в ж.к. „Гевгелийски“. Същото системно след 22.00 ч.нарушава спокойствието на живущите чрез силна музика, която често е наживо и тормозът продължава до малките часове на денонощието.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Га ядахте лактата на бай тошо и са просирвахте ни ривахте, нали. А в наши сни сте способни до утре вечер да виете как лактата на бай тошо била най-хубавата лакта в света лакта. И после ше ни разправяте как сте ходили в космоса и сте строили, деййба и useless соц-дъртаците. Един залюханяк пък намери украинска следа в бонбоните, които реално са се скапали заради неправилно съхранение. Викайте лекари спешно е!
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не бе, има лекарска солидарност ....е осакатили неколко , други просто на са имали ден, има и някой излизат живи от болниците ... ама братчедите знаят, бугарски се оплаква на некъв си боок/Г/
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
100% има някой Г.омняр, който персонално орговаря за пускането в продажба на тия 'овна! и това не е "кака пенка" или "митачето" - назовете го по име, отдела в който работи и какви санкции ще понесе! да му .... в остата!
36
1
 
6
 
! Отговори
Яла фурми преди 1 година
До АнонименИ аз купих от тях. Сухи и с косми. Иначе опаковката лъскава.
35
2
 
5
 
! Отговори
Бай Г. преди 1 година
по принцип хубавите бонбони са от какаова смес , и са меки и пихтиести, имат и странен вкус, не са за всеки. Тези на снимката изглеждат леко мухлясали.
34
4
 
4
 
! Отговори
Ако преди 1 година
Белгийски бонбони са страни, то какво да кажа за датски, изпратени от Дания в много луксозна кутия и много страни на вкус, в началото са страшно сладки и в последствие са отвратително солени. Но тия не приличат да са в супер луксозна кутия и на вид наистина не приличат на бонбони!
33
5
 
10
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 1 година
Може ли обратна информация за тези сигнали ?1. Сгрешената инжекция , вместо в дупето - на рамото - ще оживее ли ?2.*Белгийските Бонбони* , мисля че се произвеждат в Украйна ?3.Ще затваряме ли кръчмата и да спим весело ?
32
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Белгия ли? Тази държава изобщо не я обичам! Онова Студенокръвното начело на Корумпираният " наш" ЕС!-:( Като студена змия е! Всъщност мнението ми за държавите,на Западната част на ЕС,изобщо не ми харесват! Германия, Белгия Холандия и Франция може би,играят някакви игрички със САЩ! Те Не са солидарни като цяло с ЕС! Уж сме в един отбор,ама не съвсем! " Къртици" на САЩ са!-:(((
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За последния сигнал - аве пичуи, запалка и бензин нямате ли??? Ами ще ви озвучават тогава!
30
1
 
14
 
! Отговори
Всеядното праce преди 1 година
Ааа аз ги хапвам тия бонмбонки като станат намалени с 90% вътре в тях има копита, мас от 10 животни, нокти, кости, та6аци всичко ям и се ослажда дори. После като си взема саламче, вътре пак същото, кожички, копита, циреи смлени и ги хапвам от години и ми се ослаждат
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
първо пишете че от месец има проблеми заради бонбоната, после че на нова година ги отворил (преди 3 дена)
28
1
 
9
 
! Отговори
Марсел Попов преди 1 година
До Добитъка в кочинатаТака е в бг клoaкaтa, аз когато и да дойда са само проблеми.
27
1
 
19
 
! Отговори
Гевезета преди 1 година
Кито ядохте деветдесет годишно месо , внос от някъде си резерв не се оплаквахте. Сега за едни бомб они плачете. Че са ви боднали с нещо де не трябва ривете.
26
0
 
14
 
! Отговори
Купи повърни преди 1 година
Полезно е . Ядеш и после повръщаш. И пак на линия. Можеш да купуваш да ядеш и пак да драйфаш
25
3
 
15
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Получихме и евро-атлантически ценности, които са анти-християнски юдаизъм от Израел...
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя да си носи ментаците на село. и внушенията.
23
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Белгийски бонбони от Турция и швейцарски часовници от Китай.
22
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Яжте в робовладелските магазини на запада..Западът не ни е виновен за това че нямаме сурови закони срещу измамите и измамниците които са български граждани! Я се опитай да продадеш тези бонбони в Белгия и гледай последствията!
21
0
 
14
 
! Отговори
На преди 1 година
Урсулягите им трябваме само за тоалетна! Преди години се обидихме на един чешки скулптор, че ни оприличи на кенефф, пък тойсе оказа пророк. Само дето си нямаме вече тръби. Уви...
20
0
 
14
 
! Отговори
Исторически парк преди 1 година
Да беше купил бонбони сезони поне хах