И Първанов също като Станишев, тикал свои протежета

Костадин Паскалев: И президентът назначава свои хора в бордовете
12 юни 2008 10:58, Златко Желев
8
И Първанов също като Станишев, тикал свои протежета
Снимка: Булфото

"И президентът назначава свои хора в бордовете", така кметът на Благоевград и бивш президентски съветник Костадин Паскалев коментира критиката на държавния глава към премиера Станишев за назначаване на премиерски съветници в бордовете.

Паскалев отбеляза, че с тези назначения става дума за икономически интереси, които нерядко са в разрез с националните интереси.

"Според мен критиката на Първанов към Станишев означава, че Станишев греши и че президентът търси обществена подкрепа, но той трябва да се огледа в собствените си съветници", каза Костадин Паскалев.

На въпрос дали Георги Първанов и столичния кмет Бойко Борисов вървят в една и съща посока в политиката, Паскалев изрази позиция, че двамата вървят успоредно и между тях няма противоречия.


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
и олигарсите от ДС си съперничат през годините за създаване на собствени икономически кръгове......но
днешните политици... те вече са жертва..послушковци на мутрите които създадоха , но които вече не са под техен контрол!
Погледнете законите еднодневки!
Те се гласуват за да обслужат този или онзи приятелски кръг!
Парите идващи в България по една или друга линия продължават да се изнасят зад граница!
Инвестира се в САЩ и Западна ЕВропа!
МВР и МНО заедно с правителство и парламент са основният източник на корупция, на далавери в ущърб на държавата...
Мафия и политици вървят ръка в ръка!
6
0
 
2
 
! Отговори
преди 12 години
Ha-ha-ha! Zashto li ne se ochudvam? To koito se e dokopal do kokala ne samo, che niama da go pusne,ami shte gleda i da oblazhi vsichkite si rodnini do 9-to koliano! Nito prezidentat, nito premierat sa izkluchenie!!! Naprotiv, te razpolagad s povechko vlas i mogat da nabudat povechko svoi hora tuk i tam! A, inache tova si e povsemesna praktika. Kato se pochen ot prezidenta i se stigne do moite shefove deto si orediha rodninite na razni izmisleni dlazhnosti. Dobre doshli v Bulgaria!
5
0
 
2
 
! Отговори
Гоце Гоцев преди 12 години
от Гоцевата цицка неколко години , после си плати да го изберат пак за кметче на Благоевград , да си доцица , да не му одат гладни и правнуците , ама е зинал срещу Гоцето ....
Иначе у Благевград за пръв път земаха да асвалтират сега от половин година. Коцката *** , нема пАри за ремонти на улици.
4
0
 
2
 
! Отговори
преди 12 години
Уважаеми Г-н Президент!
Уважаеми сънародници!
Моля Ви, оставете на мира премиера Станишев, защото той самия няма нищо общо с управлението на държавата, а е просто послушна кукла на конци и жертва на ситуацията, няма лична вина!
3
0
 
2
 
! Отговори
Rokeriata преди 12 години
Комунистче,ако не си бута свои хора той нема да е комунист!
2
0
 
2
 
! Отговори
преди 12 години
Това е една демагогия на президента. Голямата корупция в изборите идва от президента и от изпълнителната власт. Оттам идват проблемите. И този цирк със залавянето на местни мафиоти за купуване на гласове е опит за пренасочване. Това е стара теза на президента – че корупция има по общините, а на централно ниво – няма. Това не е така. Големият проблем, с който ще се сблъскаме на парламентарните избори, няма да са местните олигарси, а големите. Тези сблъсъци между Станишев и Първанов са точно сблъсъци на икономическите кръгове около тях
1
0
 
2
 
! Отговори
преди 12 години
Ха, ми разбира се!
Вижте кои са съветниците на президента и същите мили личности ще намерите във бордовете на доста държавни и частни предприятия!
Какъвто Станишев, такъв и Първанов....
Жал ми е за България!