Цветанов изненадан, че заместникът му бил в ДС

Не съм оставал с такова впечатление, каза МВР шефът
25 ное 2009 14:49,
84
Цветанов изненадан, че заместникът му бил в ДС
Снимка: БГНЕС

"Никога не съм оставал с впечатление, че Павлин Димитров е бил част от бившата Държавна сигурност", обяви вътрешният министър Цветан Цветанов.

Той обясни, че от разговорите, които е водил с Димитров, е останал с убеждението, че той е бил служител на Националната полиция.

Още по темата

По рано днес от Комисията по досиетата обявиха, че са проверили 47 души от кабинета "Борисов" и са установили принадлежност към ДС на трима души – един министър и двама зам.-министри.

Сред тях е и зам.-министъра на МВР Павлин Димитров, който е бил щатен служител в СОУ на МВР-ДС. Със заповед от 1985 г. е назначен за зам.-началник по ДС на РУ-Ботевград. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Незнам дали той е чел биографията на някой,но неговата е невероятна направиха ми впечатлиние датите на курсовете които е карал.
82
0
 
0
 
! Отговори
1'4ЕНГЕ преди 14 години
ТОЗИ Е ПИОНКА И ТОВА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ, ПРИ ВСТЪПВАНЕТО СИ НА ДЛЪЖНОСТ МУ НАТРЕСОХА ОТГОРЕ ПАВЛИН ДИМИТРОВ , ГЛАВЕН КОМИСАР КОГАТО МИН. НА МВР БЕШЕ МИКОВ. НИКОЙ ДОРИ НЕ ГО Е ПИТАЛ ИСКА ЛИ ГО - ОЩЕ ОТТАМ КОЙТО Е УМЕН РАЗБРА ЧЕ ВСЪЩНОСТ КАТО ДОЙДЕ Б.Б. НА ВЛАСТ СЕ ПОЛУЧИ НОМЕРА НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ К**ВИ. АЗ СЕ РАЗПЛАКАХ ОТ УМИЛЕНИЕ , ЦЕЦО НЕ ЗНАЕЛ ЧЕ ПАВЛИН БИЛ АГЕНТ ХА-ХА ! ЧЕ ИМА ЛИ ШЕФ В МВР, КОЙТО ДА НЕ Е СЛУЖИТЕЛ И В МОМЕНТА НА 'ДС' ;)) ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ НЯМА ТАКЪВ
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
MAFIA I PRAVITELSTVO,KAKVO 4AKATE OT TOVA YPRAVLENIE???????
80
0
 
0
 
! Отговори
друг преди 14 години
до 78 , кара османИмам друго предвид,ние нисшите сме най-потърпевши.Независимо кой е на власт.Ония само ни манипулират.
79
0
 
0
 
! Отговори
Планинар преди 14 години
Защо ли не съм изненадан, че Цецо Физкултурника не е чел биографията на заместника си!
78
0
 
0
 
! Отговори
кара осман преди 14 години
Писна ми от комунистически ***, доносници и натегачи, непременно те да са на властта, но нямаме голям избор, трябва да се съобразяваме с тях, защото са силни.
77
0
 
0
 
! Отговори
Абе преди 14 години
А кво като е бил? Тогава кука, и сега кука - голям праз.
76
0
 
0
 
! Отговори
drug преди 14 години
до 58 кара османАко имигрираш, няма да е ДС, а ЦРУ.Въпрос с много ниска трудност- "Каква е разликата?"
75
0
 
0
 
! Отговори
историк преди 14 години
СПРАВКА-КАК СЕ СТАВА АСИСТЕНТ ПО ПОЛИТИКОНОМИЯ?1/МОЛБА ЗА КОНКУРСА2/ПРОУЧВАНЕ ОТ ДС3/САНКЦИЯ ОТ СГК НА БКП4/КОНКУРС5/САНКЦИЯ ОТ ОТДЕЛ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ КАДРИ НА ЦК НА БКП6/НАЗНАЧАВАНЕ!ВЪПРОС-ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПОТЪРСИ ПО ВЕРИГАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛИЦЕТО ИВАН КОСТОВ?АРХИВИТЕ СА ЖИВИ И ЧАКАТ!ОФИЦЕР ОТ ДС ИЛИ АСИСТЕНТ?НЕКА КОСТОВ ДА ОТГОВОРИ АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ГО ПОПИТА
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
май забравяте 30 годишния майор дори шеф на катедра в института на ДС , там случайни хора не можеха да преподават ако не са верни на партията, той какъв е ... да не е теменужка а , това е много повече от агент , то ще излезе че шефа на ДС е просто един миниджър
73
0
 
0
 
! Отговори
?! преди 14 години
a agentite na DS kakwo wpechatlenie ostawyat wuw was, g-n Cwetanow? Ili mozhe bi mirishat po-razlichno???
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Цецо, защо се правиш на изненадан, след като Бойко каза, че е в течение на въпроса и го знае. Че ти не го знаеш - значи Бойко не е сметнал за нуждно да ти каже.Господарите нямат подобни задължения, а ти си от обслужващия персонал!
71
0
 
0
 
! Отговори
X преди 14 години
А от къде да са заместниците на хората на Тодор Живков от ЦРУ ли? Всъщност оцелелите бивши са привидно най-покорните слуги на новия брат и скоро бодигарда на Живков ще ходи в САЩ, за да му кажат как да затрие български интелектуален продукт срещу смешна комисионна или обещание да не го питат за СИК, нито за дрогата, нито за партийната книжка, нито за заместниците от ДС... Залогът не са само милиардите, но България няма шанс. ЦРУ винаги е работило с мафията и винаги е имало успех.
70
0
 
0
 
! Отговори
Ох преди 14 години
По-добре ще е вече да пишат кой не е бил сътрудник на ДС.
69
0
 
0
 
! Отговори
Ура за ББ! преди 14 години
Истината е, че ДС взе властта щото и писна да се оправдават с нея!
68
0
 
0
 
! Отговори
Коя е ЦВЕТЕЛИНА? преди 14 години
Цветелина Бориславова Карагьозова е българска бизнесдама, от 2001 г. основен акционер и председател на Надзорния съвет на Стопанска и инвестиционна банка АД (СИБанк). Баща ѝ, Борислав Карагьозов, е служител на Първо Главно Управление ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и работи като материално отговорно техническо лице към български посолства. Цветелина Бориславова навлиза активно в бизнеса през 1992 г., когато с Бойко Борисов стават съсобственици на фирма ИПОН-2 ООД. Тя участва в различни фирми и стопански организации, между които:CSFI, Консорциум каучукова индустрия- АД, София - член на Съвета на директорите;Ай Ти Пи - България-ЕООД - собственик и управител;Интерпрайм тобако-ООД - съдружник и управител;ИПОН-2ООД - съсобственик (1992);Сириус-2-ООД съсобственик (1992);Цебра-ООД съдружник (1994);Прахайм-ООД - Червен бряг съуправител (1996);Химтекс-АД - член на Съвета на директорите (1997).На 27 март 1997 г. неизвестни лица взривяват джипа на Бориславова. Метални парчета се забиват в лицето и тялото ѝ. Тя е тежко ранена и обезобразена. Цветелина претърпява пластични операции, които ѝ връщат предишния външен вид.В началото на 2009 г. Цветелина Бориславова продава част от дела си в СИБанк на Novator Finance Bulgaria - Люксембург, собственост на исландския милиардер Тор Бьорголфсон (Thor Bjorgolfsson), като запазва 22% участие и остава председател на Надзорния съвет на банката.Инвестира в българските зимни курорти. Споделя, че е привърженик на езотеричния, духовния подход към парите, усетени през призмата на личното израстване, защото не можем да използваме като възможност за лично израстване нещо, което не сме придобили със собствени усилия и не се отнасяме към него с грижа и любов.Предполага се, че имуществото й възлиза на 755 млн. лв.Към 2009 година Цветелина Бориславова е разведена. Има две дъщери, Ралица и Веселина, от разтрогнат брак със Стефан Абаджиев - син на бившия член на Политбюро на ЦК на БКП и бивш посланик в Румъния Иван Абаджиев.Цветелина Бориславова е разведена. Има две дъщери, Ралица и Веселина, от разтрогнат брак със Стефан Абаджиев - син на бившия член на Политбюро на ЦК на БКП и бивш посланик в Румъния Иван Абаджиев.
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колко ли има от ДС в МВР........
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ГЕРБ - СМЯХ...;)
65
0
 
0
 
! Отговори
` преди 14 години
Оох хо хо ...аах ха ха ...хи...хи...хи ........какво ченге,не можещо да разкрие шпионите....около себе си...ле лееее....мани мани, нема що....
64
0
 
0
 
! Отговори
666 преди 14 години
Разплаках се от умиление от това мило обяснение: "Никога не съм оставал с впечатление, че Павлин Димитров е бил част от бившата Държавна сигурност".