Крачка назад, за да има две напред!

България трябва да има стабилен десен проект, поиска Кунева
Обновена: 26 юни 2013 21:17 | 26 юни 2013 21:17, Красимир Ангелов
113
Крачка назад, за да има две напред!
Снимка: Булфото

"Назрял е моментът всеки да направи крачка назад от тясно партийните си интереси и егото си, за да може България и реформаторски настроените хора да направя две крачки напред", заяви лидерът на "Движение на България на гражданите" Меглена Кунева.

Тя и нейните съпартийци обявиха, че започват преговори с партиите в дясно и център-дясно, както и с гражданските организации.

"Искаме да се обедим около оценката на ситуацията, искането за предсрочни избори и нещата, в които вярваме", посочи Кунева. Тя допълни, че амбициите на "България на гражданите" са да бъде създадена гражданска платформа. Ръководител на преговорния екип от страна на движението ще бъде Найден Зеленогорски, а другият зам.-председател на движението Йонко Грозев ще води разговори с гражданските организации.

"Ще направя всичко възможно в България да има стабилен и успешен десен проект, който да даде шанс за промяна. Най-важното е, че хората ясно казаха, че така повече не може, че трябва да има морал и че не могат да бъдат игнорирани нравствените ценности за сметка на задкулисието", заяви Зеленогорски.

От "Движение България на гражданите" заявиха категорично, че настояват за незабавна оставка на правителство, промени в Изборния кодекс и честни избори в края на септември.

"Демокрацията се лекува с повече демокрация", посочи Зеленогорски, призовайки правителството да подаде оставка.

Политикът посочи още, че от партията започват разговори с ДСБ, Зелените, Синьо единство и "Свобода и достойнство".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Затвор за тая,не трибуна!!!
93
0
 
10
 
! Отговори
Праведния преди 10 години
Къде си бе Слави Трифонов , да си видиш протежето Кунева !В един лагер с Костов и Борисов !!!Славчо спри да се занимаваш с политика , гледай си и дръж на политическия скеч , на принципа ,"който стъпи на криво под ножа"!!!Но с политика .....СПРИ !Не е за тебе с ментори като Сиромахов и компания .......много сантименти и емоции има в тях , но мозък ...липсва!Не бяхте ли Вие които цяло студио предоставихте на Борисов ?И още колко гафа....Най-добре спри с политиката като заниятие !Депутати !!!
92
0
 
9
 
! Отговори
Тишо преди 10 години
Защо още се занимаваме с изказванията на този позор за българската политика.
91
0
 
11
 
! Отговори
Христов преди 10 години
ТАЯ ЖЕНИЦА ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВА ДА ДОСАЖДА НА ХОРАТА С ПРИСЪСТВИЕТО СИ КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕЯ КАТО ЗНАЕМ ЧЕ ТЯ ЕДИНСТВЕНО ГЛЕДА СВОЯ ИНТЕРЕС НИКОГА НЕ Е ЗАЩИТАВАЛА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ ТОВА СЪЩЕСТВО Е ЕДИН *** ЕДИН ВИРУС КЪРЛЕЖ ЕДИН КОМУНИСТИЧЕСКИ ЦИРЕЙ.
90
0
 
8
 
! Отговори
Ван Гог преди 10 години
Опасни са такива изветрели глави. Дето търпяха 4 години да ги управлява основателят на СИК. Дето се провалиха на последните избори. Дето търпяха когато приватизирата Булгартабак и пенсионните фондове. Когато Бойко само риташе топката и му пращаха отборчета с правителствени самолети. Когато се хвалеше че строи магистрели, а построи 2 пъти по-малко от предшественика си. Които се правят на много морални. Няма морал да искаш оставка на провителство на 20 дни.
89
0
 
7
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Щом тази мазна комунистка ще е в "десен проект" ...
88
0
 
10
 
! Отговори
perko777 преди 10 години
За фалшивия образ на Снахата, за предателствата и` , за сценаристите и изпълнителите, за прикритата задкулисна черна кампания, за поредния ляв проект, затварянето на първите четири реактора на Козлодуй, за конфликта на интереси и Пари Ба, за финансовия порой, който се изсипва върху бедната кунева главица няма да прочетете никъде, освен в малкото останали независими медии. И по блоговете, разбира се.
87
0
 
12
 
! Отговори
perko777 преди 10 години
Пръмова-Кунева- член на борда на френската банка Пари Ба, която случайно участваше в бастисването на 3 и 4 блок на АЕЦ и още по-случайно финансираше енергоразпределителните дружества, от които пищи народа. Не влиза в омайването на електората и чисто бакалските сметки, които си направи Кунева-Пръмова, та да осигури живота на децата и внуците си.
86
0
 
10
 
! Отговори
perko777 преди 10 години
С напускането поста на еврокомисар моралната Меги получи 20000 евро за преустройване, 322540 евро като преходни плащания и за капак 25534 евро годишна пенсия. Алоооо, пенсионерите с леви и социални убеждения ще питате ли другарката си Кунева-Пръмова за тази пенсия и дали не се отказа от евродепутатството именно за купищата пари, които Барозу и компания раздадоха на бившите комисари? Ама така излъгала избирателите и подарила мястото на Станимир Илчев кой ти гледа?!
85
0
 
5
 
! Отговори
Човек преди 10 години
Както казваха на времето,то българина и с ДДТ го тровиха и с радиация поливаха ,но той устоя.Още има хора които помнят,помнят как и къде живееха тези комунисти-социалисти и т.н.Сега те ще докарат децата си ,завършили най-добрите университети в света ,ще им дадат парите които откраднаха от народа и ще си живея щастливо.А хората ще плащат данъци,ще плащат по- скъпия ток/нищо ,че го произвеждаме/ще се радват на проекти "белене" и ще псуват орисията си.
84
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Крачка назад, за да има две напред!"-цитира Ленин комунистическата снаха Пръмова.
83
0
 
7
 
! Отговори
МИКИ преди 10 години
Не си адекватна Жалка си
82
0
 
9
 
! Отговори
фф преди 10 години
Абе тая нали беше подала оставка!Какво става?Или усети ,че правителстовото ще подаде оставка и реши за започне танца!Много си прозрачна и елементарна госпожо!Готова си да се съюзиш с дявола ,за да си на власт!Ами ако правителството не падне?Ще подадеш ли ръка пак на СДС и ГЕРБ? Ех,политиката е *** игра-играят я само хора,които могат да правят компромиси със съвестта си каквато е Кунева!
81
0
 
6
 
! Отговори
Мони преди 10 години
Ако трябва да сме честни, тази жена прилича на *** между манатарка и кокошо дупе. Но естетичският и вид е най-малкия проблем. Тук си имаме работа с амбициозна, стерилна и безплътна чиновничка, зад чийто витиевати и клиширани послания стоят съмнителни кръгове.
80
0
 
7
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Айде и Меглена *** се обади ,пак иска да изплува от забравата страшно нахален плазмодий.
79
0
 
12
 
! Отговори
ТАЯ, преди 10 години
ЗАЩО НЕ СЕ СКРИЕ?
78
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това кривоусто алчно за власт мръсно животно ще продаде и майка си само да се докопа до кокала. Пръмова хората и на изборите и на протеста показаха че не искат *** като теб.Заминавай за Брюксел при ония на които ни продаде, *** алчна!
77
0
 
9
 
! Отговори
проф.Ебл преди 10 години
До terry Колко грубо тери!!! Такава хубава жена, а ти шут! Нещо по-специално за нея-голем *** з задничето
76
1
 
11
 
! Отговори
къдравия преди 10 години
то с тебе е светлинни години назад, комунистка такава
75
2
 
20
 
! Отговори
къдравия преди 10 години
тая кукувица, дето ни обра парите, сега ще видиш как ще се обедини с дядо иван Костов и ще се овъртолят около Цветелина Бориславова, за уж нова дясна партия, нещастници