Само евроизбори през 2014 г. въпреки желанието на мнозина

Политологът Арман Бабикян очаква властта "да идва на себе си"
Обновена: 28 дек 2013 15:11 | 28 дек 2013 14:50, Веселина Йорданова
45
Само евроизбори през 2014 г. въпреки желанието на мнозина
Снимка: архив, БулФото

През 2014 г. ще има европейски избори и няма да има други избори – въпреки желанието на мнозина. Това прогнозира експертът по политически пиар Арман Бабикян в предаването „Факторът Кошлуков” по TV7.

Той очаква властта да започне да идва на себе си и да въведе ред и стабилност в управленските системи – нещо, което не е успяла да направи през отиващата си година.

Според Бабикян правителството на Пламен Орешарски е трябвало да получи възможността да направи собствен бюджет, защото до този момент „те караха с бюджета на Дянков”.

Експертът смята, че кабинетът е загубил много време с това да се занимава със себе си, след като е допуснал грешката още „на четвъртия ден да напълни улиците”. „Това е нормален политически шок за всеки на власт, но не мога да оценя негативно направеното за седми блок на АЕЦ „Козлодуй”, каза Бабикян.

Освен протестите, той открои и създаването на Реформаторския блок като едно от събитията на 2013 г.

„Тези партии се втурнаха един към друг на чисто аритметичен принцип. Някой ги излъга, че кабинетът няма да издържи и те се втурнаха бегом – дайте да се съберем за предстоящите избори. Избори обаче не се случиха, те се огледаха и видяха, че нямат обща политическа мая”, анализира политологът.

Той отбеляза, че извън Реформаторския блок са останали десетина десни партии, с които реформаторите не разговарят. „Те се самохаресаха и се самозатвориха”, констатира Арман Бабикян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: арман бабикян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
2
 
! Отговори
Иванчо преди 10 години
Споко бе, ще има избори за парламент....сред 4 г. както си му е редът!
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Евроизбори да но избори за парламент имаше и ги спечели Тиквата .Къде е Тиквата и защо все бяга от парламента .Истината е една България гласува за четери
38
4
 
8
 
! Отговори
ОСТАВКА! преди 10 години
Червената мафия подготвя народа,че ще има САМО Евро-избори....Така,както са действали ВИНАГИ....ОСТАВКА ДО ДУПКА на мафиотското правителство и на некадърника- костеливия орех -слугата на мафията! ОСТАВКА!
37
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много ви се иска ГЕРБ да се разпадне но наглото ви комунистическо желание няма да се сбъдне !!! Пътници сте ;)
36
0
 
6
 
! Отговори
П етя преди 10 години
Глупости. Ще дойде на себе си, когато я пратят в забвение.
35
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо бсп се страхува от избори, след като води на герб според социолозите? Колко пъти да обяснявам,че протестиращите не искаме герб отново на власт. Стига сте манипулирали хората. Ние искаме бюреков - министър председател, болен сидеров - министър на външните работи и бисер-петното минъстър на вътрешните работи и задължително пеевски - шеф на данс. Това искаме, не го ли разбрахте ?!?
34
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ НАПЪЛНО АКО ИМАТ ПОД 20%-ТА!!!!
33
6
 
14
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Следващата година трябва да бъде година на стабилизация и растеж. Това е шансът за по-добро бъдеще.
32
0
 
14
 
! Отговори
До 123. преди 10 години
123, мани, мани.... Така както вървят нещата с демографията, духовното и социалното развитие на народонаселението, комай по-голямата вероятност е друга една институция да я няма след...айде не 10 ама двайсетина-трийсет години. Сещаш се, нали? И няма да ни е виновен никакъв ЕС, а вечната ни карма да величаем и да следваме тъмни балкански субекти, накичени от нас с гръмкото, но празно от логика и съдържание: "Той е истински мъж!" Или: "той е голям българин" ????????
31
17
 
23
 
! Отговори
ЕНЧО преди 10 години
Отрицателите на това правителство ще останат горчиво изненадани.
30
9
 
14
 
! Отговори
123 преди 10 години
Има ли смисъл да се правят избори за една институция, която най-вероятно до края на десетилетието няма да съществува - ЕС.
29
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха ха ..... ТВ7 !!!!!!!!!!!! Пълна дезинформация .
28
18
 
11
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Факт е, че 90 % от българите искат да има двойни избори. От тях към 60 % искат парламентарни, а 30 % - президентски. Останалите 10 % дори не знаят, че догодина ще има някакви избори. За да сме всички доволни, предлагам да се направят тройни избори (парламентарни, президентски и европейски) плюс референдум за Велико народно събрание. Общо 4 избора наведнъж. Хем вълкът сит, хем агнето цяло. И да се въведе задължително гласуване.
27
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС ДО ОПОРНИТЕ ТОЧКИ,КОИТО ЕЖЕДНЕВНО ПОВТАРЯТ ПО ФОРУМИТЕ, ЧЕ ВИЖДАТЕ ЛИ,ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СМЕ ИСКАЛИ ДА ВЪРНЕМ НА ВЛАСТ ББ ! КАК ЩЕ ГО ВЪРНЕМ,КАТО ПОЧТИ ВСИЧКИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ ДАВАТ ПРЕДИМСТВО НА БКП ПРЕД ГЕРБ?!? ОСВЕН ТОВА, ПРЕДСТАВЕТЕ СИ НАПРИМЕР,ЧЕ ИСКАМЕ ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ НОВИЯ МЕСИЯ БАРЕКОВ И БИСЕР-ПЕТНОТО. ОСТАВКА !!!
26
11
 
16
 
! Отговори
trafoPOST преди 10 години
TV 7 ли казахте? Ясно. Пишете по-добре ПР агенциите на БСП и ДПС. Всъщност тези последните не бяха ли една партия?
25
17
 
19
 
! Отговори
Избори преди 10 години
Оставка ще има ама на Плевналиев.
24
12
 
18
 
! Отговори
FFF преди 10 години
Кажи TV7 и не продължавай повече. Ясно, че няма да подкрепи оставка на комунистите !!! И ''балък'' да си ще разбереш, казват шефовете на бареков от ''ДПС-то'' !!! Комунистите ще ни докарат до положение, че кютека ще е неизбежен !!!!
23
4
 
9
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Станишев,МОРАЛ е...:1. Хуманизъма... - по нашенски "човещина..."2. Соцалната справедливост... - по нашенски "хорски срам"...За да разбереш разликата, прочети за:Човещина - Що е то "Жизнен минимум" (351лв. = Мин. пенсия), Хорски срам - Що е то "Обществен минимум" (682лв. = Мин. заплата), А у нас 90% от хората живеят с по-малко пари и това е НЕМОРАЛНО!!!.Ало-ооо..., Талибаните, защо не искате този МОРАЛ???.
22
12
 
3
 
! Отговори
бг преди 10 години
както мащеха така и това корумпирано правителство изобщо не им пука за вас ,а АЗ ..........изобщо не се интересувам кои е на власт ,даже и накъде върви държавата ,щото важно за мен е АЗ къде искам да ида и си правя кефа а какво е държавата ........гола пустош ЗЕМЯ..иии??/
21
18
 
18
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Оставка !