Само 1000 българи получавали помощи в Англия

Кампанията срещу нас е популистка, убеден е Станишев
19 фев 2014 22:35, Анисия Иванова
36
Само 1000 българи получавали помощи в Англия
Лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка БСП

Кампанията, която се води срещу българите в Европа, е фалшива и популистка. Това заяви пред журналисти в Брюксел президентът на ПЕС и лидер на БСП Сергей Станишев, съобщават от пресцентъра на партията.

В подкрепа на думите си Станишев е изнесъл статистика конкретно за Англия, според която на челните места по получаване на помощи са представителите на Пакистан – 35 000 души; Полша – 26 000; Сомалия – 22 000; Индия – 20 000 и т.н.

По думите му България е в края на класацията с едва 1000 души, получаващи помощи в Англия. Станишев определи този дебат в Англия, като "абсолютно измислен, играещ върху страховете на хората".

В Брюксел Станишев е коментирал и референдума в Швейцария.

„Имах  среща с ръководството на групата на социалистите и демократите и с нашите комисари. На нея бе обсъден референдумът в Швейцария, там спечелиха противниците на свободното движение на граждани и тяхното движение в Швейцария. Това е сериозно предизвикателство пред един сериозен принцип на ЕС, въпреки че Швейцария е извън него. Позицията на социалдемократическото семейство е против всякакво подлагане на съмнение на този фундаментален принцип на ЕС. Защото сега тази тема за свободното движение на емигрантите от Изтока и в ЕС е водеща“, каза още Станишев.

По думите му социалистите и демократите категорично се противопоставят на идеята да се преразгледа този принцип.

„Такава е и позицията на ЕК. Всеки, който предприема действия, ограничаващи този принцип, трябва да е наясно, че това ще има своята цена. Както виждате след референдума в Швейцария вече стои въпросът за преразглеждане на хоризонт 2020 и отношенията между Швейцария и ЕС за спиране на функциониране на програмата Еразъм“, посочи още президентът на ПЕС.

Според него това може да нанесе щети на тази държава за над 90 млрд. евро от гледна точка сътрудничеството между ЕС и нея и каза, че това трябва да се знае от всеки, който се опитва да вземе от ЕС само, което му е изгодно, а това което не харесва - да не важи за него.

"Няма да стане така“, категоричен бе Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
напрао страотно преди 10 години
Тоя охрантутен плъх ли намерихте да се грижи за българите в U. K. ?! Ами ние от него точно избягахме!..
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Др Станишев....толкова са всички пакистанци,индийци и др. с помощи само в квартал на Североизточен Лондон...твоите цифри може да шашнат само партийния актив на 17 партиен конгрес на БСП.
19
0
 
0
 
! Отговори
MANGO преди 10 години
DAI NQKOI LEV ZA *** DRURARIU SERGEI 6TE IZPUKAT OT GLAD.NALI GLASUVAAME ZA TEB.DAI NQKOI LEV BA BATKO NALI SI MILIONER.KOMUNIZMA SCY DODI KGATO VLEZE6 PRI NAS U KOFATA ZA *** BATE
18
0
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
НЯКОЙ ЩЕ ДАДЕ ЛИ СТАТИСТИКА ЗА БРОЯ НА МАЛОЛЕТНИТЕ МАЙКИ В БЪЛГАРИЯ....КОЛКО МАЛОЛЕТНИ СА РОДИЛИ ОТ НОВА ГОДИНА ДО СЕГА...И КОЛКО ОТ ПЕДОФИЛИТЕ СА В ЗАТВОРА..ИМАТ ЛИ ПРАВО ДЕЦА ДА РАЖДАТ И ПОСЛЕ ДА ИСКАТ МАЙЧИНСКИ...МНОГО ВЪПРОСИ ПРЕД ЦЯЛОТО НИ ОБЩЕСТВО
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Давай ***, само така с просия ще се спасиш.Боята свърши (червената).
16
2
 
7
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
До АнонименДА ОСЪДЕН БРИТАНЕЦ ЗА ПЕДОФИЛИЯ ИМА У НАС НО ОСЪДЕН РОМ ЗА ПЕДОФИЛИЯ НЯМА...СТРАННО НАЛИМНОГО СТРАННОИЛИ ЗАКОНА НЕ Е ВАЛИДЕН ЗА ВСИЧКИ
15
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1000 Българи (пардон, ***) ползвали помощи в Англия. Че тук само за 2 седмици толкова са пияните английски ***, които ползват безплатна Бърза помощ след отравяне с алкохол, скачане от балкони или сбиване с други пияни сънародници. Не съм чувал за англичанин, живеещ у нас и жертвал живота си да спаси българско дете (Пламен от Враца), но за сметка на това знам за поне 5 осъдени британци за педофилия от наши съдилища. Кралицата да си прибира извратените животни да я праскат нея!
14
2
 
8
 
! Отговори
циганитe, циганитe! преди 10 години
Само 1000 българи получавали помощи в АнглияСтанишев, a cамо 1000 *** ли получавали помощи в България помощи в Англия получават циганитe a нe българитe, циганитe получават в Англия и в България Koй направи циганитe - българи !!??? A !
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Само 1000 българи получавали помощи в Англия" - така е! А останалите 100 000 са *** ...
12
2
 
5
 
! Отговори
Часовника преди 10 години
Станишев,продължаваш да се излагаш - няма нищо верно в данните,които изнасяш,както за българите,така и за чужденците!Приказваш общи приказки,та дано някой се хване на думите ти!МНОГО ПОВЕЧЕ СА БЪЛГАРИТЕ в Англия и тая цифра,кочто посочваш важи само за една малка част от Лондон !!! Навсякъде е пълно с нашенски ***,които,естествено ,се занима ват с това,което най-добре знаят-да крадът! Ти и твоята партия сте виновни-направихте така, че хората да бягат от хубавата ни страна!Срамно е,недостойно е
11
4
 
9
 
! Отговори
Лорд преди 10 години
Темата Англия е много болна за българите.Камерън си ви го каза направо с ***(българи) работа нямаме.НЯМА помощи за вас *** гладни въшки такива.
10
0
 
11
 
! Отговори
партиен член преди 10 години
Ако такива " пилитици" като мазния СерГей, си вършеха добре работата в. България, нямаше да има имигранти нито в Англия нито другаде.Той тука нищо неправи , седнал да се грижи за имигрантите.Направи така че хората да не бягат бе *** мазен.Няма мерило за наглост за такива като тоя.Здарави и млади момчета работят като касиери и зареждат рафтове по магазините но той се загрижил за имигрантите.Ми те са избягали от такива като тебе бе.Безочливи " политици".Гадове.
9
2
 
14
 
! Отговори
британски апартейд преди 10 години
Ингилизите са свикнали да крадат от колониите, а сега ги карат да дават помощиАми не искат да го правятЗа тях тези 1000 души са цяла революцияТехните ''учени'' допреди 100 години са водели *** в музеите,за да ''учудват''богаташките дъщерички,че черните хора могат да научат английскиВсяка богаташка къща имала черен слуга,а сега ги карат да се отнасят с другите хора като с равниТрудно им е
8
5
 
13
 
! Отговори
Кампания Популистка преди 10 години
Кампанията е срещу Станишев, ама той горкият не може да се осъзнае. Толкова е дебелокож... Само с наглост не става, трябва и акъл, скромност и трудолюбие. А той тия последните три съвсем ги няма.
7
10
 
21
 
! Отговори
швейцарец преди 10 години
Кой си ти бе СерГей,че да определяш политиката на Швейцария?Господин нИКОЙ си ти,гяурин мръсен.Бегай да чешеш топките на Доганя,само за тва ставаш!
6
7
 
10
 
! Отговори
Maafaka преди 10 години
Той хубаво си ни защитава Сер-Гей, ама май са му малко поостарели данните. Това са данни само за някой по-малък град от Лондон....Ама мерси все пак де ....
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пупулиста срещу пупулист-и...мн рано защитаваш" българите в англиа бе, другарю...Срам нямаш ли?мина ти времето, айде ша ва бай бай, споко Българино, раотата шса опрай"!
4
4
 
32
 
! Отговори
До Станишев: преди 10 години
И като ги изнасяш тези данни, какво прави твоята приятелка Кристияна Вигенина, за да защити българските студенти в Англия, пък и изобщо българите по света?
3
6
 
35
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Що не си ходиш в Украйна, крадлив червен пор?
2
5
 
27
 
! Отговори
Обективен преди 10 години
Хахахаха....един угоен *** на снимката...едвам се побрал в костюма раиран хахахахах Само дървен балтон за такива крадливи наклани преяли с народни пари нерези!!!