Тефтерчетата изчезнаха, когато инициалите се върнаха на власт!

БСП: Изчезването на записките не става в случаен момент
Обновена: 12 ное 2014 14:03 | 12 ное 2014 12:00,
219
Тефтерчетата изчезнаха, когато инициалите се върнаха на власт!
Мая Манолова. Снимка: архив Булфото

БСП, подобно на ГЕРБ, обяви, че изчезването на записките на бившия шеф на Комисията за разкриване и предотвратяване на конфликт на интереси Филип Златанов не става в случаен момент.

Стана ясно, че тефтерите са откраднати от личния автомобил на вещото лице, което трябвало да направи нова експертиза на автентичността им. Едва вчера преписката по случая пристигна в прокуратурата, въпреки че сигналът в МВР е бил подаден седмица по-рано. Заради разкритията в тефтерите на първа инстанция Златанов бе осъден на 3 години и половина затвор за злоупотреба със служебно положение.

"Свидетели сме за това как инициалите от тефтерчето оживяха и вече в цели имена са във властта“, обяви Мая Манолова от БСП.

Още по темата
Според нея моментът е забележителен и с това, че съвпада със старта на основната реформа, която управляващите смятат да проведат – съдебната.

"Е, това дело го реформираха вече, очевидно реформата ще върви дело по дело“, каза Манолова.

"Това е моментът, в който поръчителите на това кой да бъде ударен и кой да бъде оправен се настаняват по етажите на властта. Моментът, в който производителите на такъв тип лобистка политика по Цветановски и по Фидософски се връщат на власт“, каза тя.

Според колегата й Кирил Добрев пък изчезването на тефтера е амнистия за Филип Златанов. Според него това означава и че инициалите в него няма как да бъдат доказани.

Добрев, който беше шеф на временната комисия, която проверяваше фактите около записките на Златанов в миналия парламент, припомни, че в тефтерите е присъствало и име на сегашен вицепремиер.

Преди евроизборите тази година около тефтера на бившия шеф на комисията срещу конфликт на интереси изплува името на Томислав Дончев.

Добрев се обърна към другия вицепремиер в кабинета - Меглена Кунева. Той я попита как ще коментира изчезването на тефтерите след опустошителния доклад на ЕС. „Вълкът козината си мени, но нравът не“, заключи Добрев и допълни, че ГЕРБ очевидно не са се променили отпреди две години.

БСП обяви, че внася отново промените в Закона за конфликт на интереси. Манолова припомни, че те са били внесени и в предишния парламент, но не са били приети заради ГЕРБ. С новите текстове се предлага колективно ръководство да управлява комисията и преписките в нея да се разпределят на случаен принцип.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
2
 
2
 
! Отговори
хе хе преди 9 години
Мая Костибродкса е за затвора заедно с червената цаца и капута- джурналист - причината е заговорът Костинброд.Има защо да ***...
165
4
 
2
 
! Отговори
Коктинбродска преди 9 години
Крадецът си вика ...дръжте крадец , и това не е от вчера.Тази си е доказана Лъжкиня и манипулаторка
164
4
 
4
 
! Отговори
Стар парт.член преди 9 години
Тая докога ще ръси простотии и ще ни излага ?! Тя е в дъното на тая история и сега я раздухва от позицията на "засегнато " лице ! Тя е срам за нашата изстрадала партия! Тя и Станишев ни зако паха! Аиде,чиба!
163
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кучето е заровено в *** на носещите инициалите ББ,ЦЦ и т.н.Тая пасмина дойде на власт по същия начин както в Украйна добре че не докараха гражданска.Дойдоха на власт върху гърбинята на таталната подкрепа от СМИ и тоталното зомбиране на малоумницете (кой не скача е червен)Ха скачайте сега *** !!! Ще има и ОЩЕ
162
3
 
11
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 години
Кифлата реве за да хвърля дим в очите.Кучето е заровено другаде,но има много странно мълчяние.КТБ.Комунистите си взеха парите и нямат намерение да се връщат.Оставиха тези *** от Позитано 20 сами и те реват.Идеология и уличните кучета не им вярват,реват за пари и си търсят нов господар.***.
161
10
 
11
 
! Отговори
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!! преди 9 години
НА КОГО МУ ПУКА ЗА ТИЯ ...ТЕФТЕРЧЕТА , И ПАПЧИЦИ ...ХА,ХА,ХААААААААА(((БУДАЛКАТ НИ ---ЗА ДА НЕ КАЖАТ КОЙ ОГРАБИ ПАРИТЕ В КТБ !!!!!!!ГЕРБ ГИ КРИЕ ---ЗНАЧИ И ТЕ СА ,КАТО ТЯХ!!!!!ОСТАВКАААААААААААААААААААААААА..........
160
5
 
18
 
! Отговори
ПОДОЗИРАЩ преди 9 години
Наистина, момента на изчезването на тефтерите не е случаен,но може би не защото инициалите са на власт, а защото ДПС и БСП не са, и прокуратурата и следствието не играят по тяхната *** и сега трябва някък си да се измъкнат чисти от тая компроматна каша кояято им натрапиха.
159
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Майче да не се окаже на края , че пак ти си в попарата!? :) Няма начин да е някой друг ..просто физически и психически не е възможно да някой друг освем долен мръсен масов убиец от доказаната античовешка, терористична организация виновна за над 150 хиляди безмилостно изклани братя и сестри БКП! Други никога няма да го направят ..само долен човекоподобен мръсен гаден комунист може да направи такова нещо , само вие имате силите и структорите мафиотски да изпълните нещо подобно античовеци !
158
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За развлачването : Глей сега , Боко ..Преди години пусна всички гербаджии из София - да ловят снежинките във въздуха !! Сега, всички вън - да гонят тефтера - те и без това ,твоите хора , за нищо друго не стават ...))
157
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мая Костинбродска да каже къде са братя Галеви. Да не се занимава с неща, дето не са и работата. Да наведе глава заради изборния кодекс дето се о..а до уши. Ама тя не е виновна, толкова може жената, да там и стигнагха силите. Пък и нали е комунист, не може да мисли в перспектива. Тя е добра по компроматите и краденето на пари. Много съм любопитен каквъв още компромат ще измисли.
156
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първият въпрос е, кой има интерес от изчезването? Той ще даде и отговора.
155
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бабооооооооооооо
154
11
 
16
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
СКОРО В 1 САЙТ ИЗЛЕЗЕ КОИ СА ЕДРИТЕ 88 КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛИ ОТ КТБ И ПОЧТИ ВСИЧКИ СА СВЪРЗАНИ С ПРЕСТЪПНАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ.КТБ ИЗПАДНА В КОЛАПС КРАЯ НА ЮНИ - МЕСЕЦ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРО- ПАРЛАМЕНТ И СЛЕД КАТО ОРЕШАРСКИ ВЕЧЕ БЕ ПОДАЛ ОСТАВКА!БОКО,ВЪРНИ НА НАРОДА ПАРИТЕ БОКО. НЕ ТИ ЛИ СТИГАТ 7 МЛРД. ОТ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ,2 МЛРД.ПАРИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА,1 МЛРД. И 600 МЛН. ОТ СРЕБЪРНИЯ ФОНД И 1 МЛРД. ОТ ПЕНСИОННИЯ. КАКВО ЩЕ ПРАВИШ ТОЛКОВА МИЛИАРДИ БОКО,В КАТАФАЛКАТА НЯМА РЕМАРКЕ!
153
13
 
15
 
! Отговори
Гражданин преди 9 години
Манолова,това ли ти е най-новият компромат ?! Другарки и другари,гледаме нова серия от любимия на БСП филм " Крадеца вика - дръжте крадеца! " В главната роля -Мая Манолова, изтъкната интригантка и майстор на компроматите...Мая,кажи си по-добре кога успяхте да ги скриете тези тефтерчета - та нали вия бяхте на власт,оти не доказахтре каквото имаше да се доказва?! Май не ви беше изгодно,а?!
152
5
 
15
 
! Отговори
ето кои фалираха КТБ преди 9 години
И Германците разкриха кой е мафията:Като премиер Борисов не донесе никакви изненади. От политическа гледна точка той поддържаше строги мерки за икономии, а обещаното възстановяване не се състоя. Неговата партия, беше обградена от мрежа съмнителни фирми. Нито един сериозен член на политико-криминалните среди на България не беше изправен пред съда. Това се казва в обширна статия на германското издание "Франкфуртер рундшау" за ситуацията в България след изборите от неделя
151
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак провокация като като Костинбродския заговор, пак Мая Манолова.
150
3
 
15
 
! Отговори
ОСТАВКА ЗА ГЕРБ преди 9 години
...АКО НЕ ИЗКАРАТ СПИСЪЦИТЕ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ И КРЕДИТО-ПОЛУЧАТЕЛИТЕ ОТ КТБ!!!!ЩОМ ГИ КРИЯТ-------ЗНАЧИ СА СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ!!!!!!!ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
149
0
 
13
 
! Отговори
АМИ ,ДА....ХА,ХААА преди 9 години
КАТО НЯМА ПАРИ В КТБ И НЕ КАЗВАТЕ КОИ СА ВЛОЖИТЕЛИТЕ И КРЕДИТО-ПОЛУЧАТЕЛИТЕ ---ЗАПОЧВАТЕ ИГРИ С .....ТЕФТЕРЧЕТА , ПАПЧИЦИ И ДОСИЕТА ....ХА,ХА,ХАААААААААИГРИЧКИ НА ДРЕБНО ------ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАИВНИЦИ И ***!!!!!
148
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пи6ете колкото си искате и каквото си искате 4ервени ***.Нии си имаме Боико Борисов а кажете вие какво си имате Стани6ев Доган И Сидрефенди.Пълен *** сте.В никоя държава неве познават.О6те много 6те квичите като прасета болни от син език.Няма да спите сега поне 4. години.Аиде да вие честито безсънието.
147
2
 
10
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Като няма пари,занимавката са тефтерчетата.