Подем от Борисов: Само за дни – 10 000 работни места

Премиерът преряза поредната лентичка, този път в Девня
Обновена: 29 май 2015 19:52 | 29 май 2015 18:00,
310
Подем от Борисов: Само за дни – 10 000 работни места
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов регистрира поредния подем в страната, резултат от работата на правителството.

"За няколко дни в страната бяха открити над 10 хиляди работни места", каза министър-председателят в Девня, цитиран от БТА. Там той преряза лентата на новата производствена линия на циментовия завод.

Борисов обясни, че новите работни места са в заводи в Бургас,Стара Загора и Девня. Вчера министър-председателят съобщи, че след магистралите новата му цел е строежът на заводи.

Още по темата

Днес премиерът обясни, че производството на циментовия завод се ползва за изграждането на магистралите в страната. Борисов изрази надежда, че догодина цимент от завода ще се ползва за "Хемус", чиято отсечка край шуменското село Белокопитово трябва да е готова до 15 юли.

На тържественото откриване на новата линия присъства и министърът на транспорта Ивайло Московски.

"Заводът в Девня вече е един от най-големите в Европа, а технологиите допринасят за намаляване замърсяването на околната среда и увеличаване на производството", обяви посланикът на Италия в България Марко Контичели, който бе гост на церемонията.

Реализираната инвестиция в завода е 325 милиона лева. Капацитетът на новата линия е 2 милиона тона цимент и клинкер годишно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
6
 
0
 
! Отговори
Ивайло Калфин преди 8 години
ДЪРЖАВАТА ОПРЕДЕЛЯ САМО НИВОТО НА МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА ЗА СТРАНАТА. И заплатите в бюджетните организации и фирмите чиито принципал е държавата.Заплащането в частния сектор го определят баровците-собственици и синдикатите. Впрочем съдът май отмени 20лева увеличение,а съдът е независима власт или , поне така казва КОНСТИТУЦИЯТА
212
5
 
1
 
! Отговори
строител преди 8 години
браво много работни места......а какво да правят тези които работят по магистралите и не получават заплати .това новите роби на България ли са.с роби ли ще строим.
211
5
 
6
 
! Отговори
anoniemn преди 8 години
Тиквоберът започна. Вождът ще организира серийно производство на тикви и кратунки - милиони и милиони, за да има работни места, особено на Дунав мост и покрай международните магистрали ще увеличи работните места за труженички за радост на тираджиите от цяла Европа, бе , той един завод за *** на София не можа да построи, но ще построи заводи за сапунени мехури и газени лампи. Радвай се народе, светлото бъдеще идва увито в розова тоалетна хартия.
210
3
 
5
 
! Отговори
@@@ преди 8 години
Този *** на каква дрога е , че му се привиждат такива сънища..ха ха ха
209
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ти ли ги създаде бееее?
208
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак подмириса ,пак в гащите .Асарел -Медет , с продукция за над 1 милиард долара ,няма 2000 хиляди работника . Типичен ,клиничен случай. Със сигурност един от синдромите,е самоизтъкването ,лъжите Луд човек! Гумени уплътнители и,, хиляди работни места ,, Това е като -ГЕРБ ,ПОСТРОЙ ,ХИЛЯДИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ ОПЕРИ И ТЕАТРИ .Луд и плаче за ,,Четвърти километър ,,или,, Курило,,Може и в ,,Церова кория,,Лошото е че други му стържат ,гащите.Личи си че е ***- лъже та се къса .
207
2
 
12
 
! Отговори
12 преди 8 години
На катедрата др.борисов,държи пламенна реч,и завършва с думите,петилетката за три години,така иска партията ни родна герб,НЕЩАТСТНИЦИ.
206
1
 
7
 
! Отговори
1 преди 8 години
До Анонимен-240,казваш комунистите да мачка,а тиквата какъв е,да не е от партията на дуче мусолини.
205
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я я! На този пак му хлопна дъската . С 2-3 -4 работилници откри 10 000 хиляди . Лъже и си вярва. Открил работни места ,колкото е ,,израсъл сирак,,,сам станал ,кмет, генерал,, А миналата годита ,през месец ноември ,,16 години ,без мама мецанка ,,Егати сирака- на 39 години . Ама тук вече работата опира да диагноза -Нещо като ,личностно раздвоение. Пък и довчерашните комунисти ,като него ,в усърдието да се подмажат на новите си господари надминават в старанието си и медицинските диагнози .
204
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен240 Мачкай народа ,другарю Борисов . Покажи как работи един комунист ,днес антикомунист и свиреп демократ. Мачкай българина и покажи как един работи верен син на БКП Довчера бл..зал *** на БКП днес ,на ФАЩ . Ама друго си е като кажеш ,американски г..з ,американско г..вно.Мачкай ,комунисте !! И да внимаваш -правата на малцинствата ,щото ще те издухат като конска пр.дня.
203
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 239 А бе ,теле ! Нали партията на Христо Ковачки-бивша Барекова партия, в парламента подкрепя Тиквата ,безрезервно . Прав е 245-МЛАД И *** !А тези 10 000 хиляди работни места,са единствено в фантазиите на,, лудото Бойче,,Пак не си взел хапчето ,червеният гербер . С тези манифактурни,, заводи,, с по 40-50 работника и правещи семерини и уплътнители ,ще трябват да се отворят стотина завода ,най-малкото ,. А безработицата ,расте ли расте. Една лъжа не може Тиквата да каже като хората.
202
0
 
8
 
! Отговори
azz преди 8 години
Напротив: Младите ,тъпите и грозните сте с Бойко. Тази максима е по - логична.
201
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
заплатите на служителите са 300-400лв.Разбира се ,че не са! Това го правят в третия свят.Отиват големи компании и сключват сделки със тяхното продажно правителство за евтина работна ръка.След това излизат такива смоци като тебе и почват да ни убеждават как по-добре 300-400лв отколкото 2000-3000лв.Тези приказки моето момче ще ги разказваш на децата си ,когато почнат работа да работят за 300лв.и да се гордеят с това.А сега много ти здраве!!
200
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Младите, умните и красисвите са с Бойко.
199
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ги разбираш!! В България какъв мислиш чужд инвеститор ще дойде.Някакъв съмнителен западняк на, който му изнасят съдебните законите в страната и това,че от евтина работна ръка и от беззаконие ще печели от гърба на българския народ.При тази сива икономика,която успешно е развита всеки търсещ бърза печалба ще иска да дойде.Но това не е икономика,която може да бута Б-я напред..Един път ни крадат и обират нашите,втори път чуждите.Що 300-400лв? Нима там от където идва този инвеститор,заплатите щ
198
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ е единствената партия в България.
197
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Maчкай комунистите Бойко,народа те обича.
196
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да разбера противниците на чуждите инвеститори, които били "колонизатори" какво роптаете толкова бе??? Плащали по 350-400 лева??? Ами малко са, ама по-добре ли е без тях питам.По-добре безработни, отколкото за 300-400 лева така ли??? Що за идиотска логика имате?А по-важният въпрос е, българските инвеститори, за които психото волен толкова тъжи, по-добри ли са.Цветан Василев, Делян Пеевски, Робовладелеца Христо Ковачки ,Маргините, Галеви, ***, цеко минев добри инвеститори ли са?
195
2
 
6
 
! Отговори
още по-голям смях преди 8 години
Във най-голямата рафинерия "Лукойл-Бургас работят 2200 служители.Ако премиера не може да го разчете цифром ще му го напиша словом. ДВЕ ХИЛЯДИ И ДВЕСТА.А той говори за 10,000 места на току що започнат обект, .Божее,що не можеш да се прецениш правилно бе,ами се изказваш неподготвен и си хванал хората за пойни птички.Ти имаш ли си представа от производство? Абе,що не се махаш от там и да дойде някой по-пишкин и по -нахакан,че като ни лъже поне да му вярваме.
194
1
 
6
 
! Отговори
seira преди 8 години
ГОЛЯМ СМЯХ!!!С НЯКОЛКО ОБЕКТА - 10 000 РАБОТНИ МЕСТА...И ЗА НАЙ-НЕПРОСВЕТЕНИТЕ Е ЯСНО, ЧЕ ТОВА СА "ИНВЕСТИЦИИ" В ОСТАРЯЛИ ТЕХНОЛОГИИ, РЕСП. МОЩНОСТИ И ОРГАНИЗАЦИЯ. КОЛКОТО ПО-МОДЕРНО E ДАДЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТОЛКОВА ПО-МАЛЪК Е БРОЯ НА ПРЯКО ЗАЕТИТЕ В НЕГО, НО ЗАТОВА ПЪК СА ПО-ВИСОКО КВАЛИФИЦИРАНИ И РЕСП. ПО-ВИСОКО ПЛАТЕНИ!!! ТАКА, "ДРУГАРЯТ" БОРИСОВ СЕ "ИЗХВЪРЛЯ" ПРЕД МЕДИИТЕ С ВНОС ОТ ЧУЖДИ ИНВЕСТИТОРИ НА ОСТАРЯЛО И ИКОНОМИЧЕСКИ НЕЕФЕКТИВНО ПРОИЗВОДСТВО!!!