Ще го бъде ли? АБВ и БСП с обща президентска кандидатура?

Румен Петков обяви, че тепърва ще се водят разговори по темата
10 юли 2016 13:26,
42
Ще го бъде ли? АБВ и БСП с обща президентска кандидатура?
Снимка: БТА

АБВ ще участва в разговори за евентуална обща президентска кандидатура с БСП. Това заяви на пресконференция зам.-председателят на партията Румен Петков, цитиран от "Дарик". 

Още по темата

"Ние ще участваме в такива разговори, получили сме покана, ще се отзовем. Но е малко неприлично да се поставят предварителни условия, в това число и какви имена могат да бъдат коментирани", така той коментира изказването на лидера на червените Корнелия Нинова, че Георги Първанов и Ивайло Калфин не могат да бъдат кандидати на обединената левица.

"Лошото е, че БСП изпусна 6-7 месеца да говори за политики да оценим президентската институция. БСП и до ден днешен не е казала и една дума за президентската институция. А това е големият политически провал на ГЕРБ от основаването - изборът на Росен Плевнелиев за президент на България. Това е катастрофа, която ГЕРБ причини на България и българските граждани", заяви Румен Петков.

"И вместо БСП да се мобилизира, да направи всичко възможно да участва в схема, която да доведе до разумен, необходим на България избор, БСП бави топката, тупа нещата настрани. Не мисля, че това има отношение към конкретния бъдещ кандидат", коментира още той.

"Ние сме пред подписване на политическа декларация с Движение "Гергьовден" и това вероятно ще стане следващата седмица, което ще има важно отражение на предстоящите избори", съобщи още Румен Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Георги Христов преди 7 години
Един от братята Макс - голям толуп!
26
0
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
А бе ти от кога започна да разбираш от енергетика ?
25
1
 
1
 
! Отговори
НАРОДЕН ГЛАС преди 7 години
ПАРТИЙТЕ ДА БЬДАТ ЗАБРАНЕНИ С ЗАКОН ЗА ДА ИМА НАРОДОВЛАСТИЕ---ТОВА Е ИЗХОДА ЗА ДЬРЖАВИЦАТА НИ КРЬВТА НА КОЯТО ПИЯТ 67 ПАРТИИ И 8 КОАЛИЦИИ НАРОДЕ ИЗБОРИТЕ НЕ ПРОМЕНЯТ НИЩО
24
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
магарето на герб чака
23
0
 
6
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Румбата щели да го предложат за новия символ на Брюксел, да смени малкото момче дето пикае във фонтана
22
0
 
5
 
! Отговори
# 22 преди 7 години
Няма "умни" нито русофилски,нито американофилски "фъшки"!Има само *** и оскотял "народ,оставил се на манипулациите на тезиу "фъшки"!Докато този "народ" не разбере това,ще продължи да се плюе взаимно,ДО ПЪЛНОТО СИ САМОУНИЩОЖЕНИЕ!!!
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Които и бандити да излизат с "обща кандидатура",на оФчеството все ще му го тура(Т)!
20
1
 
2
 
! Отговори
ТТ преди 7 години
И двете партий трябва да се забранят като част от съветските агентурни служби в България....ограбили и унищожили България !!!
19
5
 
9
 
! Отговори
БРАТЯ ГАЛЕВИ преди 7 години
Тая жалка Плевенска мутра си мисли, че сме забравили, как като министър на ченгетата, вместо да лови престъпниците, ходеше в Дупница на гости и на крака на Галевите да им се моли да правели по малко престъпления. И точно тоя, тръгнал да плюе по най достойния и принципен президент, който е имала България. Точно тоя, мамка му..
18
2
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 7 години
Комунистите козируваха на Москва,десните се навеждат на Вашингтон.И в двата случая страда народа.Народ без достойнство и самочувствие си избира и такива политици.Очевидно гена ни е такъв.Предпочитаме някой да ни мачка,вместо,но да ни подхвърля трохи,вместо да им покажем среден пръст и сами да се справим.
17
1
 
2
 
! Отговори
До 17 преди 7 години
На платените нищо друго не им идва на ум,освен,че и на другите им плащат.Абстрахирай се от това,на кого е сол...еди какво си,проследи биографията му и виж има ли негативи за които да се хванеш.За твое сведение нито съм член на някоя партия ,нито им симпатизирам.За мен е важно кой какъв е като личност.
16
1
 
6
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 7 години
Ще изпълняват инструкциите на Москва и ще работят за разрешаването на българската държавност. Комунистите винаги са били национални предатели и са поставяли руските интереси над българските.
15
2
 
3
 
! Отговори
До 14 преди 7 години
Е, и Бойко Борисов беше член на БКП,ама сега се прави на по-десен от най-десните.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 14Как така до преди 2-3 месеца?Та те са си заедно и сега само че се крият да не ги разберат хората.А сега дуото Архара-Пикльото залъгват Нинова и после ще саботират кандидатурата на БСП.Тези са ЗАКОРАВЕЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ.Ако имаше закони тези да са с ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ.
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствената безспорна и печеливша кандидатура е на ген.Михо Михов.Бивш шеф на генералния щаб на армията,военен летец,почтен човек,с безукурна репутация.Всяка друга кандидатура е обречена на провал.Не се сещам за нито едно друго известно лице,което да не е било компрометирано по един или друг начин.Така че,Камелия,мисли,преди да предложиш.
12
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шадраванчо - президент!
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-голямата глупост която ноже да направи Нинова е да се закачи на каручката на Архара и Пикльото.Тези разбиха партията, бламираха Станишев и подкрепиха (неофициално) Баце.Имам чувството че политиците в Бг са с тежки мозъчни заболявания.
10
0
 
12
 
! Отговори
Гъбарят преди 7 години
Останаха ли изобщо гласуващи балъци в тая колониална територия?
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Писна ми от ГЕРБ! Никога повече ГЕРБ!
8
1
 
2
 
! Отговори
От къде, на къдя.... преди 7 години
До 1 - Кажи си името брат, ще издигнем теб! После ще ти дадем възможност да палиш!!!