Нинова и Дончева в един глас: Победа и промяна

Важно президентът да е активен, смятат от Движение 21
58
Нинова и Дончева в един глас: Победа и промяна
Снимка: БТА

Победа и промяна. Около това се обединиха лидерите на БСП Корнелия Нинова и на "Движение 21" Татяна Дончева по време на първия си разговор за обща кандидатура за президент.

Още по темата
Както и след срещата на Нинова с председателя на АБВ Георги Първанов, име на претендента за "Дондуков" 2 не беше съобщено, защото преговорите още не са достигнали нужния етап за това.

След срещата с Татяна Дончева стана ясно, че в "Движение 21" гледат на смяната на президента на ГЕРБ само като на част от нужната промяна. Те настояват за изцяло ново управление, за каквото пък от БСП отдавна зоват.

Според Дончева точно заради това е нужен силен кандидат за президент, защото „слаби, декоративни кандидати не постигат победа“, а следващият държавен глава трябва да се бори с мутренско – олигархическото управление и да е ясно, че "буквално влиза в ада".

"За нас е важно президентът да е активен и да има подкрепата на широки политически кръгове", добави заместникът й Данаил Георгиев.

На срещата БСП и АБВ са се договорили за създаването на много широк фронт за борба с всички видове фалшификации на изборите.

"За всички фалшификации, на които ГЕРБ са царе", обясни соцлидерът Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм за Татяна Дончева защото е човек със съвест и много не и пука за мафията. Тя е юристка е малко повече от Плевнелиев разбира какво подписва.
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Победа и промяна няма да има!Тези на снимката го знаят отлично.То само с агитация и мерак не става! Трябва да изконсумират парите също като Сидеров, които получават от едно и също място!Крадецът вика - дръжте крадеца ! Другари ,,костинбродски,, пак облъчвате простолюдието с вашите скалъпени манипулации.Мислете от сега оправдание за предстоящата ви загуба на изборите!
37
1
 
4
 
! Отговори
очелца преди 7 години
БАКШЕНДИ КАДАЪНИ И ЧЕРНИ И С ТУРСКИ ЧЕРТИ ЛИЦАТА И СЛОЖЕЛИ ОЧЕЛЦА ДА ИЗГЛЕЖДАТ ПО ИНТЕЛИГЕНТНИ...
36
1
 
5
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
Вашата промяна я знаем.Нарича са назад към мизерията.
35
2
 
6
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
Крайно време е България да има истински мъж за президент!Татяна Дончева е идеалния човек за това!(хи-хи)
34
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дончева-Президент!
33
11
 
10
 
! Отговори
Винету преди 7 години
Ха-ха-ха, смешници. Тези могат да спечелят президентските избори само ако издигнат кандидатурата на Бойко Борисов.
32
7
 
18
 
! Отговори
Избирател преди 7 години
Кого искаете да победите вие бе крави. та нали победихте България с помощта на Окупационната армия и се чудя колко години ще ни ебавате- Пред 1990 година кагото бяхте по - ниско от тревата трябваше да ви изчистим както по времето на Вишински в Русия. Мойте внуци ще отмъстят на вашите внуци
31
5
 
11
 
! Отговори
Georgi преди 7 години
Това е уродливото лице на национален предател !!! Тои няма да спре , защото от москва са му заповядали да саботира денонощно всичко в България !!!
30
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Курнелката наскоро беше в Москва. Там научи кой ще е новият им кандидат и сега просто обикаля старите дружки от котерията за да им сведе надлежно инструкциите.
29
7
 
18
 
! Отговори
Хризантема преди 7 години
Защо ли ми се струва, че червените каскети пак ще загубят катастрофално, щом отсега почнаха да говорят за фалшификации. Че има ли по-големи мошеници от БСП? Ало-о-о, кой спретна Костиброд, кого хванаха в Бобовдол? Айде, поне си мълчете.
28
2
 
20
 
! Отговори
DreamTheater преди 7 години
Смешно и жалко.Тези стари .........не можаха да номинират един млад кадърен човек за кандидат.Но пък кой ли млад човек ще повярва на техните лъжи и просташки манипулации?!Тези двамата на снимката са си 100% меки китки.Ужас!
27
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пожелания като за наздравица. Не се виждат мезета и чаши за поемане вината.
26
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по-добри от Борисов и ГЕРБ.Иначе щеше да си проличи, да изпъкне.Никой няма предложения.Затова ГЕРБ е единственото за момента
25
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Седнали да си говорят Годзила и Чупакабра!Хората им намаляват с хиляди, а те ще правят коалиции и нови неща!ДПС е по-голяма партия от тях.
24
24
 
12
 
! Отговори
шат на п... главата преди 7 години
Стига толкова власт на ГЕРБ. Новия президент не трябва да е от ГЕРБ. Има много достойни българи и българи, които нямат нищо общо с ГЕРБ и техния водач.
23
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червената мафия се активизира! Москва им е дала указания да се съберат отново и те се събраха : АБВ, БСП, Движение 21 на адвокатката на червената мафия другарката Дончева! Към тях ще се присъединят с плюнките си и Радан Кънев, един от хората на от Драгалевци - дясната ръка на Луканов и всички заедно ще плюят по Борисов, обаче плюнките им ще се връщат право в лицата им лицемерни и ще се задавят от собствената си жлъч!!
22
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже опази!
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В парламента има една партия - мафия
20
7
 
7
 
! Отговори
До 23 преди 7 години
Приятел , всички са едни и същи , какви Бкп-та ми развиваш!? Всички са от една партия , всички са социалисти ! И Герб и Рб и ПФ , всички са от старата номенклатура!Я им виж годините , има ли един млад който да не е станал комсомолец!Всички са яли от ръката на БКП , всички са рецитирали стихотворения!Най ми е смешен спора между Герб и Бсп , и двете партии са изградени от стари комунисти!Борисов какъв е? Знаеш ли? Я се поразрови!