Трайчо Трайков – на балотаж с кандидата на ГЕРБ!?

Ген. Атанас Атанасов го определи като "перфектния кандидат"
2 сеп 2016 09:30,
53
Трайчо Трайков – на балотаж с кандидата на ГЕРБ!?
Снимка: архив Bulphoto

Образът на Трайчо Трайков олицетворява търсения профил на кандидат-президента - коректив на властите, да казва "Не" на министър-председателя, да връща закони и да ги праща в Конституционния съд. Владее перфектно английски език, познава добре икономическата ситуация в България - перфектният кандидат.

Това мнение сподели в "България сутрин" по национална телевизия Bulgaria ON AIR зам.-председателят на ДСБ ген. Атанас Атанасов по повод президентската кандидатура на Реформаторския блок.

Още по темата

Той прогнозира, че Трайчо Трайков може да стигне до балотаж на изборите заедно с кандидата на ГЕРБ. Според него е предимство, че кандидатът на РБ е бил в първия кабинет "Борисов".

"Напуснал е, защото се е опълчил на авторитаризма. Когато Борисов назначава хора те трябва да са пажове и да не му противоречат. Обича и иска еднолично да разпределя порциите. Държавата му е като бащиния. Нарича "грешка" този, който му се опълчи", обясни ген. Атанасов.

Той подчерта, алтернативата на ГЕРБ е в кандидатурата на Трайков, докато левицата вече не е конкуренция. Ген. Атанасов настоя, че премиерът Борисов "много обича да играе в нагласени мачове". Той е на мнение, че желанието на ГЕРБ е Красимир Каракачанов да отиде на балотаж, но при кандидатурата на Трайков това става невъзможно.

Гостът на Bulgaria ON AIR коментира още ситуацията в лявото пространство и кандидатурата на БСП - ген. Румен Радев.

"Докато Георги Първанов се вихри в лявото там няма да остане камък върху камък. Най-голямата слабост на ген. Радев е, че от 18-годишен живее в казарма, но българският народ не е в казарма. Неговите познания за обществения живот са много ограничени", каза още зам.-председателят на ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
0
 
! Отговори
Петров преди 7 години
Срамота за президентските избори. Фарс, кичИнформацията за изявите-успехите на Трайков е шокиращаТрайчо Трайков: Борисов е уникален; Изпитвам морска болест от политикатаМалко преди да бъде уволнен, Трайчо се е развел тихомълком. Един от многото ангажименти на Трайков се казва Милена Маркова, негова подчинена в министерството". "Симпатичното мастило на Трайчо"novinite.bg/articles/5283/Simpatichnoto-mastilo-na-Trajcho "Не само аз, всички ходиха на плаж в КатарГолям смях!
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
#47Трайчо Трайков е внук на Георги Трайков - функционер на БКП, министър на земеделието (1946-1950), лидер на присъдружния на БКП Български земеделски народен съюз (БЗНС) (1947-1975) и председател на Президиума на Народното събрание (1964-1971) в качеството на държавен глава на България от 23 април 1964 до 6 юли 1971 г.Комунист до комуниста, трето поколение...
43
1
 
1
 
! Отговори
:) преди 7 години
Нероден Петко! Не му гласете шапка, че може и да не се покаже на балотажа нито един от предположените! На народа му писна! Търпението му, не е безгранично. Да не ви изненадаме...не творете и не говорете за нероден Петко! Че, чак сте ми смешни..партиите...:)
42
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лобистът на Шел и шистовия газ, който беше готов да превърне златна Добруджа в лунен пейзаж. Трайков е от австрийския кръг, зад който се крият хората на Дража Вълчева. Комунист до комуниста, всички станаха демократи...
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ах, тези порции...
40
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Трайко няма да гласуват и 2% от избирателите, какъв балотаж?Радев и кандидатката на герб ще са на балотаж.
39
6
 
6
 
! Отговори
до shark преди 7 години
От името на народа говорят резултатите от изборите - а резултатите са, че в последните 20 години партиите, застъпващи проевропейска ориентация печелят МНОГО повече гласове от тези, които гледат на изток към руския ти работодател. Ако си извадиш езика от руския ***, в който си го заврял, може и да го видиш, каскете селски...
38
5
 
11
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Странно чувство за хумор имат реформаторите....А дребничкия фалшив генерал направо страда от мегаломания.
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Показвайки Трайчо, РБ дават знак на Герб, че няма да пречат и ще го подкрепят на балотаж.Ако искаха да са коректив, щяха да посочат Минеков да раздруса герберастите поне словесно. Самият Трайчо преди 2 седмици се молеше Герб да издигнат добра кандидатура. Маркират се, че са уж живи.
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трайчо *** ще иде на балотаж с Татяна Дончева за последното място.
35
6
 
8
 
! Отговори
Shark преди 7 години
До 29. Ти от името на народа няма да говориш, и си заври евроатлантизма на едно тъмно местенце отзад.
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, че на Бойко му симпатизираха много хора та гласуваха за него иначе десните ще видят власт през крив макарон.
33
7
 
15
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Трайчо на балотаж?? По-голям смях от това нЕма!!
32
6
 
12
 
! Отговори
до 31 Ала-Бала преди 7 години
Абе колко са подръжниците на РБ, СДС, и другите там десни измислени партийки ?. Дали има поне 10000 балъци да гласуват за тех ?.
31
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със 2-3% до балотаж не се стига.
30
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реформаторите знааят само да лаят, а и да! Да продават и приватизират на безценица и да съсипват държави! Това момче повече от 3-4 % няма да събере
29
8
 
13
 
! Отговори
9К51 преди 7 години
Т.н. генерал Атанасов е тотално изперкал ... лобиста на австрийската EVN , тормозеща и ограбваща 1/3 от България със солените си сметки за електричество - президент на РБ!? То бива слугинаж и простотия, но "генерала" просто е за Гинес! Освен Гаргамел /Костов/ и една шепа реститутки от София и Пловдив едва ли някой друг ще гласува за тоя на снимката ..
28
6
 
12
 
! Отговори
ист преди 7 години
Абе Трайчо, защо не си траеш, ами се хващаш на въдицата на генералчето.Добър специалист си, а сега ще те плюят два месеца заради Радан и дребното генералче.
27
7
 
2
 
! Отговори
Ала-Бала преди 7 години
Не повече от 50% от привърженици на РБ ще гласуват за креатурата на ББ!
26
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За съжаление този няма шанс, въпреки че е свестен. И то не защото хората не са евроатлантически настроени - напротив, с изключение на една малка група руски подметкоблизци, българският народ си е западно ориентиран, какъвто винаги си е бил. Проблемът е, че този не е популист, а само популист в момента може да спечели избори - било то Бойко, Слави или ако се появи още някой...