За президента от Нинова: Много българин, винаги България…

Тя отново се зарече, че БСП няма да му се бърка в работата
19 яну 2017 13:00,
91
За президента от Нинова: Много българин, винаги България…
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Много българин. Така лидерката на БСП Корнелия Нинова описа новия президент Румен Радев минути след като той се закле като петия държавен глава на страната.

"Винаги в центъра на мислите и действията си е поставял националния интерес. Дайте му време и съдете за него по делата. Ще видите, че България има достоен държавен глава", каза шефката на социалистите.

Още по темата

"Радев е много българин, това ще е водещото при него. Винаги България, националното, родолюбието е било водещото в решенията и действията му. Това ще се отрази на всичко, което ще прави оттук нататък", изрази още убеденост червената лидерка.

Тя разсея съмненията, че заради липса на политически опит новият президент няма да се справи с отговорността да е държавен глава и да формира служебно правителство.

"Познавам Радев и вярвам, че ще се справи възможно най-добре. Убедена съм, че ще има професионален служебен кабинет от хора родолюбци, почтени, честни. Вярвам че ще направи това, защото познавам президента", каза Нинова.

Тя отново повтори, че БСП не взима никакво отношение към състава на служебното правителство.

"Това е въпрос на принцип и демокрация. Не може една партия, която е подкрепила и издигнала господин Радев, да казва на държавния глава, на цял народ, какво да прави и как да го прави. Тоест възстановяваме нормалността в държавата", каза още Нинова.

Лидерката на БСП разкритикува отново мандата на Росен Плевнелиев: "Не бива в това да се вижда персонална оценка, но мандатът на г-н Плевнелиев беше провал за президентската институция. Нека го приемат като политическа оценка, а не като унижение на личността".

Тя сподели виждането на Радев, че в днешната политическа реалност има много тревоги. Според нея това били несправедливостта, корупцията, мафията, бедността.

Корнелия Нинова също се възмути от поведението на част от депутатите, които прекъсваха речта на новия президент.

"За съжаление в днешния тържествен ден част от народните не показаха уважение към президентската институция, това е едно предупреждение към следващите", каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
4
 
! Отговори
А бе Корне! преди 7 години
Вие НЕ МОЖЕТЕ да възстановите нормалността в държавата. Това ще направи нацията, обединявайки усилията на градивните личности!Твоята партия може да съдейства на този процес, като върне завлечените парички. Ето, ти би могла да дадеш личен пример, щом като си се загрижила за възстановяването на нормалността в държавата!Ти твърдиш, че няма да се бъркате в работата на президента, но вицепрезидентката какво мисли по въпроса? Та тя вече го заплаши от името на партията!Леле Корне, леле крушовичанке!
55
4
 
9
 
! Отговори
марин преди 7 години
Страх , страх лъка от многото приказки на другарката , изплъзва им се президента , той прилича повече на Борисов отколкото им се ще а и имат еднакви вижданиял
54
6
 
22
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
То бива,бива хвалби и ***,бива поклонон до-земи,ама тая,другарката Нинова,де,се оля чак:)))Я,бе,химическото,вземете се бързо в ръце и почистете другарката,че е грехо та, а-а-а!Добре,че бяха бившите комунисти и сегашни социалисти та да изтипосат нов държавен глава начело с друга важеща другарка,тъй,де-Йотова! Нали трябва да има кой да го контролира президенто? Ха-ха-ха! Нищо ново под българското слънце!!! Само срамотии и подогравки!
53
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май ще гледаме филма:Селянинът със самолета!
52
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дъщеря ми 6-ти клас, чете по-гладко неппзнат текст, да не говорим че въобще не разбираше това което чете
51
22
 
24
 
! Отговори
колибри преди 7 години
Гласувахме за Радев - това е новият ни президент ! Успех в предстоящата му работа ! Всички други приказки са безсмислени - изборът е направен!
50
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма спор, речта му беше доста приспивна
49
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
IMA BULGARI NA SAPAD. IMA BULGARI V BULGARIYA . IMA BULGARI MISLAT SA RUSIA. SA KOI BULGARI GOVORI SOZIALISKATA? - TASI VINAGI GOVORI NEYASNO I OBOBSHTAVASHTO!
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименФункционално неграмотен означава да не умееш да приложиш знанията на практика.Например, да знаеш, че водата ври при 100 градуса, а ако те пратя да видиш завря ли чая, да кажеш, че не знаеш.Ти с примера си правиш същото, визираш себе си))
47
29
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом герберастите реват, значи е добре - хубаво е, че България избра Радев за президент.
46
27
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президента Радев още не е встъпил в длъжност, а герберастката воня се разпростря навсякъде.
45
15
 
24
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Истината е, че който е българофоб, сега изпълнява герберастките опорни точки и бълва небивалици против президента Радев. Защо не вземете да поставите българския национален интерес преди всичко, а се продавате за жълти стотинки?! Заради вас и такива като вас, българския народ живее зле.
44
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е смешно да говориш за функцонална неграмотност, докато сричаш като първолак) Сякаш визираше самия себе си
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКирчо, ти ли се, бре? я, марш да изтупаш килима, стига охка пред сапунките?
42
5
 
15
 
! Отговори
65 преди 7 години
Да не му се бърка в работата???!Те и тя отдавна са му бръкнали (къде ли?)Смях и срам
41
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите не са глупави и не се хващат на герберастките лъжи, пуснати като опорнои точки на троловете им тук. Това се видя на президентските избори, надявам се че ГЕРБ няма да успее да купи толкова много гласове в гетата, че да спечели парламентарните избори.
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Надя НиколоваDDТова е единственото, га че ли патентовано, определение на речта на РадевН всякъдe тия думи пишат.*** като не ти е харесало, нема нищо, но поне се опитай сама да обЯсниш защо.Лично мнение имаш ли? )))
39
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичкото герберско *** мобилизирано да пише против президента Радев и да хвали Плевнелиев. То и преди изборите за президент беше така, но Цецка спечели само 36% от вашето тролене.
38
4
 
8
 
! Отговори
До 55 преди 7 години
Я се върни назад и прочети какво си написал! Ако си мислиш, че като си повтаряш дивотиите през няколко поста, някой ще ти повярва, много се лъжеш. А и колко ти плащат за троленето?
37
6
 
19
 
! Отговори
фф преди 7 години
Бойко ко вика имаме много резерв, хазната се напални, че то и аз мога да ходя по хората да искам заеми и после да говоря че съм много хубав щото съм увеличил парите на семейстовото си, изтеглиха 20 милиарда заем и ми говорят че имало много излишък, каква я тая наглост само не знам !!!И айде да не говорим за начин на говорене че разликата бойко радев е в полза на радев, бойко сам си призна че 1 книга е прочел в живота си