Корнелия Нинова за коалиция с ГЕРБ: Не, но... партията решава!

БСП ще пита всеки член след изборите за управленските съюзи
13 фев 2017 17:15,
100
Корнелия Нинова за коалиция с ГЕРБ: Не, но... партията решава!
Снимка: архив Булфото

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че БСП няма да прави управленска коалиция с ГЕРБ. Тя обаче направи уговорката, че въпросът ще бъде решен с допитване до всеки един от членовете на партията след изборите.

На въпрос има ли за БСП партия, забранена за коалиция, Нинова отговори: "ГЕРБ".

"Но това партията ще го решава след изборите с допитване до всеки член. Ние вече показахме тази промяна, ще решим какво да правим с допитване до всеки един. Ще се съобразим с всяко едно мнение", каза тя пред БНР.

Още по темата

Нинова коментира и известните имена в гражданската квота в листите. На въпрос не се ли притеснява, че Елена Йончева, Иво Христов и Тома Томов могат да се превърнат в проблем заради собственото им мнение, лидерката отвърна, че ги уважава, защото са хора с позиция.

"Спокойна съм, защото те приеха платформата и политиката, която предлагаме. Нека има различни мнения", каза Нинова.

Тя изрази надежда, че напрежението около листата в София-област ще се успокои. "Нормално е, когато се редят листи, да има напрежение", каза тя и обяви, че днес ще се срещне с недоволните.

Нинова отново обясни, че за БСП най-важното е да се сложи край на паралелната държава.

"Това означава и край на корупцията и възмездие за тези, които не спазват правилата. Народът се измори", видя тя.

Лидерката на социалистите обясни, че БСП ще предлага нови закони в парламента, а в изпълнителната власт ще покаже категорично желание и воля.

"Всички казваме, че се борим с корупцията, нека сега да съберем екип, на който му стиска да го направи", каза Нинова.

"Докога с тези приказки?", отвърна тя с въпрос на въпроса за думите на Радан Кънев, че ако БСП дойде на власт, ще откъсне България от ЕС и НАТО.

"В програмите си сме показали, че държим на европейските ценности, на ЕС и НАТО и на развитието си в тях", каза Нинова. Тя обаче допълни, че БСП е на мнение, че ЕС трябва да започне да се променя и да отчита националния интерес на всяка държава членка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
15
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
***,*** комунистическа !
45
3
 
8
 
! Отговори
ПОМНИТЕ ЛИ КАК... преди 7 години
....НИНОВА --НАРЕЧЕ ген.РЕШЕТНИКОВ/съветника на Путин/ .."ЛЪЖЕЦ"...??!!!ТОВА Е "ЦЯЛОТО РУСОФИЛСТВО"----- НА НИНОВА!!НОВИТЕ ВОДАЧИ НА ПОЗИТАНО-20 ---НЕ ИСКАТ ПАК , РУСИЯ И НЕЙНИТЕ "8-МОНОПОЛИСТИ" начело С др.ПУТИН----ДА ИМ РЪКОВОДЯТ ПАРИТЕ И ИМОТИТЕ!!!
44
1
 
15
 
! Отговори
НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ! преди 7 години
СЕДЕСАРКАТА НИНОВА , ЗАБОГАТЯЛА ПРИ ИВАН КОСТОВ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ТЕХНОИМПЕКС И БЪЛГАРТАБАК-----СЕ МЪЧИ ДА РЕФОРМИРА ПОЗИТАНО-20 И ДА ПРЕМИНЕ КЪМ ГЕРБ!!ТОВА Е ВЕЛИКАТА ЦЕЛ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ---ДА СЕ ОФОРМЯТ КАТО "ДЕСНИ ПОЛИТИЦИ"-----ЗАЩОТО , САМО ЗАПАДА , МОЖЕ ДА ИМ ГАРАНТИРА ЗАПАЗВАНЕ НА ЗАГРАБЕНОТО ОТ ПРЕХОДА!"РУСОФИЛСТВОТО" --е само един ГРАНДИОЗЕН БЛЪФ!САМИЯТ ПУТИН ГО РАЗБРА ---КОГАТО БСП и ДПС---провалиха "ЮЖЕН ПОТОК"!ЗАТОВА РУСНАЦИТЕ --СИ ИЗТЕГЛИХА ПАРИТЕ ОТ КТБ ....И ТЯ ФАЛИРА
43
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никакво обединение другарката нинова от лидер в СДС сега в бсп се надява после в герб.
42
1
 
14
 
! Отговори
ДА ВИ СВЕТНА: преди 7 години
НИНОВА СЕ ОБГРАДИ СЪС СВОИ ХОРА В БСП И ИЗГОНИ СТАРИТЕ ЧЕРВЕНИ КИЛИКАНЗЕРИ , КОИТО ХОРАТА ПОЗНАВАХА , КАТО ---ОБИРДЖИЙТЕ НА БКП/бсп СЛЕД ПРОМЯНАТА!ОПИТА Е ---ДА СЕ СЪЗДАДЕ "НОВА БКП/десен тип/" от ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ!ТОВА Е ---ГОЛЯМАТА ЦЕЛ , КОЯТО ПРОДЪЛЖАВА И ИДЕИТЕ НА ИВАН КОСТОВ!ЗАЩОТО--ТОЧНО И.КОСТОВ ---НАПРАВИ ОТ КОМУНИСТИТЕ --"КАПИТАЛИСТИ "!ОСТАВА --ДА СЕ РЕФОРМИРА И ПОЗИТАНО!!!!!!!!
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Дядо Иван да го ДУА при слатинския бик !
40
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Всички казваме, че се борим с корупцията, нека сега да съберем екип, на който му стиска да го направи", каза Нинова.---------------------Кои всички бе седесарко ? Нито една партия не говори, че антикорупционният закон ще бъде приоритет. И точно вие ли червени мафиоти ще борите корупцията ?
39
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БанкяБостан е НЕДОСТИЖИМ особено в тандем с Деформ.хретините - Гинес за тъпота.
38
2
 
11
 
! Отговори
Дядо Иван преди 7 години
Права е другарката Нинова!Като прочетох нейните слова се върнах в младите си години, когато ВСИЧКО се правеше В ИМЕТО НА ПАРТИЯТА-властта се поддържаше в ИМЕТО НА ПАРТИЯТА,за чистотата на партийните редици се построиха и няколко лагерчетаот които Скравена и Белене поддържаха високо имиджа на партийната върхушка,и пак В ИМЕТО НА ПАРТИЯТА за ДРУГАРИТЕ се изградиха СПЕЦИАЛНИ МАГАЗИНИ и ПОЧИВНА БАЗА, където ОСВЕН ТЯХ простосмъртен нямаше работа и превилегии е-х,славни времена бяха!Дали ще дойдат,а?
37
1
 
9
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Дали има вече залагания ,когато другарката Нинова стане министър-председател,за колко време ще изкара българите по улиците на протест.
36
1
 
12
 
! Отговори
БСП- ГОЛЯМА ПРОМЯНА преди 7 години
БСП -МИНАВА ПЛЪТНО В ДЯСНО , КЪМ ГЕРБ!!!ЗАЩО ЛИ ?ЗАЩОТО ТЕ СА ВЕЧЕ , ДОСТАТЪЧНО БОГАТИ И АБСОЛЮТНИ , ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ --С МНОГО ПАРИ И ИМОТИ !!!"СОЦ-ПРИКАЗКИТЕ"--- СА САМО ЗА НАИВНИЦИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ!"РУСОФИЛСТВОТО "---е само една гооооляма лъжа--В КОЯТО ВЕЧЕ И ПУТИН НЕ ВЯРВА!ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ ---НЕ ИСКАТ ПАК НЯКОЙ/московски БОГАТИР/ ДА ИМ ОПЕКУНСТВА И ДА ИМ ОБИРА ПЕЧАЛБИТЕ!ЗАПАДА И САЩ ,СА ДАЛЕЧЕ ПО-СИГУРНИ ЗА ТЯХ!ЗАТОВА И НИНОВА -ПРАТИ СИНА СИ В АМЕРИКА!СЛЕДА ЗАВОЙ И НА ПОЗИТАНО!
35
0
 
1
 
! Отговори
Хахааа преди 7 години
До Анонимен "минава известно време и след това" от хамското посолство казват ФАС .Тоя път БЕЗПЛАТНО :)))
34
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП ще победи на изборите!Помнете и прогнозата!Бойкоо и Цвъки ще гледат като нааапииканоо мушкато в НДК.И за разлика от Костов, който каза:Глас народен, глас божи,Бойко ще ръси люти клетви заплахи като стар реккетьор.Помнете ми думата
33
3
 
6
 
! Отговори
ЯСНООООООО..... преди 7 години
*** и позитанци , определено минават към ГЕРБ!Иначе партията им загива!ТОВА Е ГОЛЯМАТА ЦЕЛ!!!!
32
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги така се получава, всеки път, народа изпада в някаква странна еуфория и избира да ги управлява БСП, минава известно време и след това кошмар
31
3
 
5
 
! Отговори
хитлер преди 7 години
ХАЙЛ ХИТЛЕР,г-жа Нинова!20829
30
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За разлика от ББ, БСП властта без да се пролее кръв не пуска, затова внимателно си направете сметка за кого ще гласувате, да не ви трошат пак главите по площадите
29
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото и да злобеете нещастни герберчета Корнелия Нинова ще е новият м-р председател на България.Друг вариант няма.Крадливото ви правителство повече власт няма да види.
28
1
 
5
 
! Отговори
Д0 27 преди 7 години
Марш в Турция и недей да мърсиш форума.
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
37-Десито Атанасова,ти ли си?Ти сииии-познах те.Много си злобничка,глупавичка и простоватичка.Ако говориш по-малко,може и да не си толкова досадна.