Експерт за охраната на Радева: По закон нямаме първа дама

Ние не сме президентска република, уточни Николай Марков
18 фев 2017 09:54, Петя Славова
178
Експерт за охраната на Радева: По закон нямаме първа дама
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

По закон страната ни няма първа дама, тъй като ние не сме президентска република". Това заяви полковник Николай Марков, след като стана ясно, че на Десислава Радева е назначена охрана от НСО заради "конкретна застрашеност, произтичаща от заплахи за безопасността й".

Още по темата


Експертът заяви пред Нова тв, че такава застрашеност може да значи всичко.

"Държавният глава трябва да знае, че по конституция съществува само президент, но не и президентство. Формално охраната на съпругата на президента е законна, защото е базирана на поднормативна уредба.

Мъжът на първата дама трябва да знае, че Конституцията трябва да има превес над поднормативните актове", уточни Марков, който години наред беше част от системата на НСО.

Същевременно, експертът преудпреди: "Радев ще бъде превърнат в парцалена кукла чрез механизмите на държавната власт. Това е система, която не работи от вчера".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
13
 
! Отговори
винаги на власт преди 7 години
До станкаВсички изброените от станка са дърти комунисти или от червенокрадливи семейства.
87
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да го превърнат в парцалена кукла, като той си е такава ?Тук не е необходимо и да се пита Кой - знае се - Решетников.
86
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само по Медиите тази Дезинформация , Президента сигурно най-вероятно се смее на тази менте-новина
85
10
 
33
 
! Отговори
мъж преди 7 години
Дама?!? Моля,не изопачавайте хубавия смисъл на тази дума ! На снимките до този *** не виждам никаква дама, а една наперена,посредствена(лъха от всякъде),даже грозна и кобилеста кариеристка, въобразила си , че е някакъв фактор. Очаквах много повече от този президент ! Въпреки,че от военен не може да се очаква кой знае какво !!!
84
18
 
9
 
! Отговори
станка преди 7 години
До Червените милионери Ако визираш един Гергов, то не измисляй за другите. Костов милионер, Буда милиардер, Цецо милиционер само с щест апартамента, добити от закуски, Вал. Златев само малко милионер, доста депутати от ГЕРБ-открий ги сам. Вие от ГЕРБ мразите обикновените хора, това ви е основния проблем. Вие смятате, че само герберите милиционери имат право да живеят.
83
3
 
2
 
! Отговори
FACE NEWS преди 7 години
FACE NEWS
82
21
 
8
 
! Отговори
До 101 преди 7 години
Приемам Румен Овчаров да е станал милионер защото е специалист по енергенитика-учили е и е работил това.Обаче примерно Томислав Дончев да е милионер сега ,като работата му преди да стане гербер беше да съобщава по радиоточката на Габрово дали прохода "Шипка " е проходим не мога да приема.
81
15
 
7
 
! Отговори
До 99 преди 7 години
Абе цъфнал гербер ,ти мисли какъв ще е резултата на ГЕРБ. БСП не е твоя грижа
80
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След поредицата от гафове и на лъжеКори и марионетния президент направо се чудя какъв изборен резултат ще покажат.
79
2
 
9
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Днес е събота и вместо да свършим нещо смислено ,спорим за глупости,а това е така защото тук времето е спряло много много отдавна.
78
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А сега си имаме говорител на рушкия посоль.
77
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей ***.До сега мислех ,че разбирате само от футбол и политика.Сега като чета тук се оказва ,че всички много разбирате и от охрана на високопоставени лица.Кой ,как и защо се охранява в държавата става по закон.Ако има нарушение на закона ,нека тогава този " ЕКСПЕРТ" дето се е изказвал по въпроса да ни информира.Другото е ала бала
76
12
 
6
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
мъка,колко мъка има, но пък и президент си имаме, оназ мижитурка предната какво беше, говорител на държавния департамент за източна европа.Мъката е по Роско....
75
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А родата на Деси до девето коляно не е ли заплашена, че да пазим и нея?
74
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че кой нормален мъж би я доближил тая!
73
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредният гениален ход на бб. Остави бесепарския марионетен генерал да спечели и да компрометира столетницата така, че да не може да прескочи и парламентарната бариера.
72
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние сме богат народ, можем да си позволим и първата, и втората, и герестия, и 240 версачита и тути ***.
71
7
 
6
 
! Отговори
До Истината преди 7 години
Истината е ,че г-жа Юлиана въобще не беше жена на Президента Плевнелиев.Така ,че въобще не ни интересува как и къде си е изкарвала прехраната. Всъщност ,я ни кажи като много знаещ какво всъщност работи таз Юлиана-най-вероятно консултантка
70
12
 
6
 
! Отговори
До факт преди 7 години
А заедно Цецка щяхме да получим "слабичката " Лили и Деси общата .И разбира се Бай Тиквуний. Я отивайте да нахраните овцете ,а не пишете глупости тук.Значи според вас умници НСО ще охранява само Президента ,а жена му и децата му не.Без майтап
69
4
 
17
 
! Отговори
истина е, преди 7 години
че най-почтеният президент досега е г-н Плевненлиев. Неговата жена си изкарва/-ше парите сама и си гледаше децата, без да досажда, без да вкарва президентството в излишни разходи. Досега, единствено Ю., жената на Плевнелиев, не е ползвала охрана.Какво да кажем за ностоящата президентша - алчна провинциалистка, трябваше поне малко да изчака, показа си рогата от първия ден и час.