Експерт за охраната на Радева: По закон нямаме първа дама

Ние не сме президентска република, уточни Николай Марков
18 фев 2017 09:54, Петя Славова
178
Експерт за охраната на Радева: По закон нямаме първа дама
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

По закон страната ни няма първа дама, тъй като ние не сме президентска република". Това заяви полковник Николай Марков, след като стана ясно, че на Десислава Радева е назначена охрана от НСО заради "конкретна застрашеност, произтичаща от заплахи за безопасността й".

Още по темата


Експертът заяви пред Нова тв, че такава застрашеност може да значи всичко.

"Държавният глава трябва да знае, че по конституция съществува само президент, но не и президентство. Формално охраната на съпругата на президента е законна, защото е базирана на поднормативна уредба.

Мъжът на първата дама трябва да знае, че Конституцията трябва да има превес над поднормативните актове", уточни Марков, който години наред беше част от системата на НСО.

Същевременно, експертът преудпреди: "Радев ще бъде превърнат в парцалена кукла чрез механизмите на държавната власт. Това е система, която не работи от вчера".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много простотия в коментарите, но какво да очакваме от платени драскачи които не пишат правилно на български. Грешите и Плевнелиева имаше охрана и.... любо..ници.
47
6
 
19
 
! Отговори
няма значение преди 7 години
Това дълго камилче само излага президента .Аз поне, не съм видял досега, някой толкова дълго да стиска подръка първият мъж. Няма ли кайшка за тази така наречена първа, че да върви поне 1 крачка назад.
46
9
 
8
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
До ЦиникЧе той и ,,бат Бойка,, е *** ,бе РЪБ !!!
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 16Нали това ти казвам и аз бе колега! И не само да докладва какво става под юрганчето,ами и да създава обществено мнение!
44
0
 
3
 
! Отговори
Gilibon преди 7 години
Nikoi ne ochakva da ima real publik info dnes za nalichnostta na levovata masa v nzok po meseci i godini, kolko broia vnositeli, kolko broia potrebiteli, kakav ostatak i za kakvi novi pecheluvshi proekti da sluji. Kakva platnost na potreblenie ima v darjavnite zdravni sgradi po chasove, minuti. Kolko e vidima kasovata personalna nalichnost na vseki otdelen uchastnik v parichnata solidarna zdravna bg mreja.Bg medii sa mafia.
43
4
 
15
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Пхахаха - валят минусите ( от партийните активистчета на БСП/БКП) АМА ТАКА Е - ИСТИНАТА БОЛИ!
42
2
 
5
 
! Отговори
ДЕЗИНФОРМАЦИЯ 100% преди 7 години
Вчерашната статия на Камелия Цветанова -( ''Президентшата с охрана, имало заплахи за сигурността й.Какво точно наложи да я пазят държавни гардове - тайна'')Каде пише точно в сайта на НСО че не мода га го намеря
41
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И на мен ако ми плащат на статия , готова съм да напиша най-зловещата и манипулативна лъжа
40
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ba4varova. S schofior ohrana fandakova pavlova i dr s ohrani schofiori normalno e radeva da ima ohrana a i tia ot gerb s ohranite dezata im s koli ohrani na u4ilischte ta i vnuzite im kakvo ste se sajali sa radeva hubava umna i ptedstavitelna jena super dvoika kojato predstava bg mn dobre sa tova vi e jad i slobeete
39
3
 
5
 
! Отговори
дЗурла преди 7 години
Колко достоверна е тая информация , питам аз , статии много
38
12
 
13
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Не съм гласувал от години за политическия май*мунарник наречен българско правителство! Не смятам, и сега да го правя! През оная работа ми е - кой ще ви краде, и ***!Прогнозирам обаче - ГЕРБ...или БСП (с помоща на ДПС, ДОСТ, И ЕВРОРОМА) Като се замисля Бат Бойка ми е по-симпатичен от ***! Всичко е по-симпатично от ***! Бих гласувал ( чисто теоретично - няма да си губя уикенда) за ГЕРБ - само, и само да видя как *** скърцат със зъби! Изборите у нас са фарс, и загуба на време!
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много FACE NEWS бе бате
36
0
 
15
 
! Отговори
Z преди 7 години
Къса каишка за Радев - охраната за жена му е част от тази стратегия, прилагана отдавна от кукловодите. НСО е техен изструмент, както и останалите. Трудно ми е да посоча служба, която да е демострирала с действията си, че е независима и национална. Следене и контрол на президента непрестанно, за да не своеволничи. И по TV-то дори изпуснаха репликата "сламена кукла", което обяснява казуса със "заплахата" за президентшата. И тъжно, и страшно - в Европа сме, а действитвителноста - севернокорейска
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и все пак
34
2
 
14
 
! Отговори
FACE NEWS преди 7 години
Вчера всички Медии писаха за някаква измислена заплаха за съпругата на Президента , било написано в cайта на НСО а то няма такава информация , хахаха Медиите ни копират от руснаците FACE NEWS
33
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това измислено генералче назначено от доган и путин по-добре да се маха, заедно с първата си ***. Толкова са смешни и вонят от далеч на у.шанки
32
10
 
41
 
! Отговори
Р преди 7 години
Как първа дама, като е втора дама. Първата е съвсем друга жена и децата са при нея. Тая е дама втора употреба.
31
17
 
37
 
! Отговори
Циник преди 7 години
У нас президента е малко повече от фикуса в кабинета на премиера! Сега докато имаме "сервилно" (служебно)правителство под ръководството на царския лакей Герджиков Радев имитира власт...но след изборите бързо ще поеме отредената му функция на.....Фикус!Независимия президент, който си избрахте ( аз не съм гласувал - времето ми е по ценно) вони от 100 км. на латентен ***!
30
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алоу 25, кой там, опорните точки за Тръмп ги смениха, откакто каза той каза на у.шан.ките да връщат Крим . Ще ти резнат рублите
29
11
 
19
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Доган реши Радев да е президент. Сметаката е проста 2 мил гласа - 500 хил на депесе = 1.5 млн За Цачева 1.2 мил гласа +500 хил = 1.7 млн.