След намека на ГЕРБ: Герджиков също готов да го ревизират

Той участва в честванията по повод 144 години от гибелта на Васил Левски
Обновена: 18 фев 2017 23:54 | 18 фев 2017 20:07,
43
След намека на ГЕРБ: Герджиков също готов да го ревизират
Снимка: БТА

И на служебния кабинет трябва да бъде направена ревизия. С тези думи служебният министър-председател Огнян Герджиков коментира намека на ГЕРБ, че и неговото правителство подлежи на проверка.

Още по темата

"Естествено е да се правят проверки и разбира се, че и нашият кабинет подлежи на ревизия", подчерта пред журналисти в Карлово Огнян Герджиков.

Там служебният премиер участва в кулминацията на честванията по случай 144 години от гибелта на Васил Левски. Той поздрави представителните роти от 61-ва Стрямска механизирана бригада и изнесе слово на площад "Васил Левски".

"А не трябва ли всеки от нас да носи по едно тефтерче като това на Левски, да го носи в служебните си дрехи, кола и кабинет и да записва като Апостола какво е свършил", попита в края на словото си Герджиков.

На площад "Васил Левски" беше изнесено знамето на Карловския революционен комитет и бяха поднесени венци и цветя пред бюста на Апостола. Кулминацията беше тържествена заря-проверка.

В Карлово служебният премиер се срещна с кмета на града Емил Кабаиванов, където се запозна с инвестиционните проекти в общината. Един от най-големите касае пътя между Баня и Карлово, за ремонта на който ще са необходими около 10 милиона лева.

В неделя събитията по повод годишнината от смъртта на Апостола продължават със заупокойна молитва, на която също ще присъства служебният премиер Герджиков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Simovsekundarnik преди 7 години
Vnimavai, g-n Premier!Kakto za vsiaka stoka ( davka za baloncheta ideal, bonboni detska radost, vafli t rakia, ovche mliako mugla...)v rbg vseki chovek poluchava kasov bon s data, chas, minut, adres, imena operator, danachen nomer, telefon, fax, e-mail, blagodarnost za pokupka, 20% dds,Taka i na izborite vseki bg glasoplastatel da poluchi kasov bon s data, chas, minut, adres, imena operator, danachen nomer, telefon, fax, e-mail, blagodarnost za glasoplastaneto, 20% dds, kakvo, kolko e kupil.
20
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква ревизия?Престъпленията,които извърши Цвета Караянчева към съгражданите си в Кърджали,са достойни за трибунал!Смърт чрез разстрел!Това е крайно,но жизнено необходимо за България!
19
5
 
6
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Герджиков освиркан,ганчоооооо,много скоро забрави,че тиквата винаги е бил освиркан,а в РАЗГРАД,дори напусна стадиона,при откриване на сектор,''козми моци''
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Търся си работа. Много съм умен, цамо като дете бях нещо-там по-бавен. Сега съм бръз. Не скършвам хатъра никому. Права прилични ревизии. Сега например броя столове, щото все не излизат. Седна на масата - излизат четри, ида до прозореца - стават пет. Дано до два месеца да ги преброя, че после ще ме проверяват и мене дали правилно броя. Не мога повече да се бавя, пиша ги 4,5 и продължавам напред. Полилей с крушки. Върти се. Труден за броене.
17
4
 
13
 
! Отговори
джихад преди 7 години
Бесилка за мутрата от Банкя който унищожи цял народ!!
16
8
 
5
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
До Анонимен 28Баси 45 години пропаганда кво прави. Каква силна армия бе момче. 60% строителни войски, това ако не знаеш са едни "войници" с лопати, хващали оръжие само за да маршируват до клетвата.Границата я пазеха за да не се излиза. Кой ли *** би влезнал по собствено желание зад завесата. Задачата на БА беше при война да задържи турците 1 час, това ли е силна армия. Същата тая армия беше облечена в дрехи от ПСВ. В повечето поделения един душ се падаше на 50-60 човека за топла вода забрави
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съмнявам се, че се прави ревизия, само ни заблуждават. Взаимно се прикриват със замитане на следи и само хвърлят прах в очите на хората. Ееее НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цирк "Ретард" симулира обществен дебат.
13
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
смех за едно кунева е права да си ги приберат техните ми те ако се върнат техните ни герб ни вмро ще има ни и атака верно е само че с тия глупави хора дето назначиха тия от де им падне разсипаха партията трудно е за връщане просто управия кунева няма
12
4
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
не 116, а 16 милиарда...
11
16
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До баба НИНА"ГЕРДЖ ПОНЕ КАЖИ,ЗА КАКВО СА ИЗПОЛЗУВАНИ КРЕДИТИТЕ ОТ 20 МЛД"...-----------------------Заемите са 116 милиарда, които са за покриване загубите на фалиралата от Орешарски КТБ, да плащаме реактора на АЕЦ Белене и още куп неустойки, няколко дузини подписани, но необезпечени проекти на комунистите... - или иначе казано да платят масрафа на комунистите...
10
5
 
15
 
! Отговори
баба НИНА преди 7 години
ГЕРДЖ ПОНЕ КАЖИ,ЗА КАКВО СА ИЗПОЛЗУВАНИ КРЕДИТИТЕ ОТ 20 МЛД,ЩОТО АКО ГИ БЯХА ВЗЕЛИ *** ЩЯХТЕ ДА ГИ РАЗЧЕКНИТЕ,ОРЕХА ВЗЕ ЕДИН МЛД И СИ ОТИДЕ,А ПЪК ББ ВЗЕ НИ АКЪЛА С ТЕЗИ 20 МЛД,ДАЛИ ЩЕ МОГА ДА ДОЖИВЕЯ ДА ГИ ИЗПЛАТЯТ И МОИТЕ ВНУЦИ,ГЕРДЖ НЕ СРАМИ ПРОВЕРИ,ТЪЙ ЩЕ СИ ОТИДЕШ И НЯМА ДА НИ КАЖЕШ ЗА КАКВО СА ИЗХАРЧЕНИ ТЕЗИ МАЛКИ КРЕДИТИ ОТ 20 МЛД.ПОНЕ ТОВА ПРОВЕРИ.ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ ТЕ ГЛЕДАТ С НАДЕЖДА И ЛЮБОВ.
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук май почнаха да не трият само платените коментари
8
4
 
4
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
ГЕРБ,ГЕР ДЖИКОВ,КОЛКО ОБЩО ИМАТ.ПО ЦЯЛ ДЕН СА НА ЕКРАНИТЕ,СЯКАШ ТЕЛЕВИЗИИТЕ СА ТЯХНИ.А ГОСПОДИН ГЕР ДЖИКОВ
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам пълна ревизия на правителството на царя и особено на тройната коалиция. Особено действията на Делян Пеевски, Милен Велчев и Спас Русев.
6
18
 
4
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Истината е в РБ,а Москов трябва да бъде премиер.Гербаджии трябва и могат да бъдат във властта само с тях,останалото би било национално предателство.
5
17
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по - престъпна власт от социалистическата, никога повече БСП на власт!
4
14
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСПенделите в затвора!
3
21
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ! Борисов - велик премиер!
2
39
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП ПОБЕДА!