Премиерът Герджиков за изборните промени: Прибързан ход!

Той нямал пръст, идеята била на правосъдното министерство
40
Премиерът Герджиков за изборните промени: Прибързан ход!
Герджиков сади дърво. Снимка: БТА

Премиерът Огнян Герджиков заяви в Разград, че "няма пръст" в промените на изборното законодателство, а идеята е на Министерството на правосъдието. Според него това е бил прибързан ход и нещата ще се регулират.

Още по темата

"Не че няма разум и никакво съмнение да се помисли за промени в изборното законодателство, но не е това най-подходящият момент и най-подходящото, което да бъде обявено публично", коментира Герджиков пред журналисти.

На въпрос дали ще се наложи ново проектиране и да се смени трасето на магистрала "Струма", Герджиков посочи, че това не може да бъде приоритет на служебното правителство заради краткия времеви хоризонт, който има. По думите му този въпрос трябва да бъде решен от новия кабинет, предаде БТА.

Огнян Герджиков бе днес гост на официалното откриване на новия тренировъчен комплекс на Детско-юношеската академия на "Лудогорец" в Разград. Той коментира, че е зашеметен от това, което вижда.

Според него това е пътят, който трябва да следват не само футболът, но и другите спортове с обръщане на внимание на детско-юношеския спорт, тъй като, по думите му, не може да има висок професионализъм в спорта без добра основа.

"За съжаление през последните години сме свидетели на това как спортни бази запустяха, как младите се отчуждиха от спорта, но това, което прави "Лудогорец", е достойно за подражание и силно се надявам да даде стимул на всички други спортни клубове да тръгнат по този път", допълни премиерът.

След церемонията Огнян Герджиков и министърът на земеделието и храните Христо Бозуков се включиха в залесяването на 10 фиданки в Градския парк на Разград. По-късно премиерът награди победителите в Международния турнир по футбол за деца, родени през 2002 година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Много прибързвате,бе хора! Изчакайте още 50 години- какво Ви пречи? Вие сте чорбаджии! И хляба у Вас , и ножа. И дълбокомъдрения български гражданин и тук ,и навсякъде по света, все за Вас гласува! А Вие сте като коне с капаци! Вперили сте се в законните си привилегии и мърдане няма . След половин век дано внуците Ви поумнеят и бавно,и полека да приемат промени някакви ! ! Нали те /по наследство/ ще са властници?АКО ВСЕ ОЩЕ Я ИМА ТАЗИ ДЪРЖАВА....Нас /а и Вие не сте вечни/ няма да ни има....
31
0
 
2
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
Герджика е предател! Още при първия зор изостави Българската кауза и зае позиция партер към "стратегическия пратньор"! Да се молим на Господ да ни прости греховете и да не ни наказва повече!
30
0
 
3
 
! Отговори
haha преди 7 години
хехехе и на гедржика му падна п.ишлето :) още малко му остана да си го развява
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ревете? Нормално е щом си плащаш данъците в чужбина и не живееш в БГ, да не гласуваш. Откъде накъде някой си, дето си живее другаде и го няма тук с години, да ми определя бъдещето на децата ми? А? И като имахте право всички в чужбина да гласувате, ко;ко от вас гласуваха? Далече било, нямали време...Да не искате секцията вкъщи да ви я тропосат? Да не говорим, че на много от вас децата ви и български не знаят.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП май яко се опъва на мажоритарния вот? Защо ли? Плюещите по Борисов могат ли да отговарят?
27
2
 
4
 
! Отговори
стига вече преди 7 години
Мдааа...чудничко! Г-н Борисов, ако не си изкарате мандата и пак ни вкарате в избори, служебни кабинети и пр. простотии, ще загубите голямата част от избирателите си!Опичайте си акъла и не ни изнервяйте, че вече не се търпи!
26
2
 
8
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
Аз пък съм "за" това, тези, живеещи за постоянно в чужбина и имащи и друго гражданство освен българско да нямат право да гласуват на изборите. Разбира се трябва да се измисли начин как това да се установява и как точно да станат нещата. От къде на къде някой, дето не живее тук, ще определя кой да ни управлява?
25
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарю Президент такова поведение може да доведе до импийчмънт...но само в нормалните държави.
24
2
 
2
 
! Отговори
Байфидан преди 7 години
До 27. А ти си много, ама много ***. е, то се видя на изборите кой колко струва.
23
11
 
7
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
Гаф след гаф! Кой ги назначи тези некадърници? Радефф, *** си преди да те изгонят с камъни.
22
1
 
6
 
! Отговори
турчин преди 7 години
Проверете интервютата с Агджа. На въпроса ,,българската държава има ли намеса". Той казва коя държава, държава на мафията и така ще бъде. На какво ви прилича един казал друг препоръчал трети изпълнил и накрая няма кой все пак е отговорен. И сега няма драма в уседналостта. С интриги държава не се ръководи.
21
5
 
9
 
! Отговори
Иван Иванов преди 7 години
Аз пък съм напълно съгласен да се ограничи вота от чужбина.Защо някой който е избрал да живее извън страната трябва да определя кой да ни управлява...?
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От къде на къде ще се променят едни основни за стабилността страната правила и то заради някакъв си невалиден референдум направен от западащ шоумен?
19
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Радев му се иска да е като Ердоган, но не му стигат две топки.
18
4
 
15
 
! Отговори
какво става преди 7 години
Ей хора законопроекта е идеален и защитава България,това показва и лаенето на петата колона предатели....
17
2
 
17
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 7 години
Герджика се държи сякаш изобщо не е бил в България през писледните месеци и не е отговорен за нищо. Изпечен лъжец и мошеник!
16
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещото радеф нали много четеше конституцията?
15
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а за реферундума на Слави Трифонов да имате да кажете нещо ? или на никой не му изнася ?
14
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълен провал на БСП и изчадието на Решетников, фуражката Радев.
13
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подкрепям предложението без значение дали е на Радев или на Герджиков.То е добро и е в името на България и българите.Колкото и да плюват герберастките *** и жорожоидните у-трепки.