Толерантност и мир – каузата на ДПС

"Никой не може да ни разделя", обяви Карадайъ на митинг в с. Крепча
92
Толерантност и мир – каузата на ДПС
Снимка: ДПС

"Алтернативата на онези, които се опитват да разделят, е ДПС. Алтернативата е толерантност и мир, единство и заедност, стабилност и сигурност! Алтернативата е Движение за права и свободи", заяви казал председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по време на традиционния митинг-събор в с. Крепча, община Опака по случай годишнината от мирните протести през 1989 г. в памет на жертвите на т. нар. възродителен процес.

Карадайъ акцентира върху основните принципи на ДПС и призова присъстващите да ги отстояват. "Никой не може нас да ни разделя и всеки един, който се опитва нас да ни разделя - той е наш враг и ние ще се борим против него. Нашата кауза, нашето верую е толерантност и мир стабилност и сигурност в страната, разбирателство със съседите, стабилност и мир в региона", каза лидерът на ДПС, цитиран от пресслужбата на партията.

"И затова, като се учим от нашата история, ние днес трябва да заявим, че имаме нужда от още по-голямо единство, от още по-голяма заедност, защото и ГЕРБ и фашисти и всички онези днес поставят  огромни проблеми пред нашата държава. И пак ние мюсюлманите, пак ние Движението за права и свободи сме призвани да защитим мира в нашата страна! ", заяви в речта си още Карадайъ.

На събитието освен лидерите на Движението са присъствали зам.-председателят на НС д-р Нигяр Джафер, Илхан Кючюк - евродепутат и председател на Младежко ДПС, народните представители Танер Али и Имрен Мехмедова, областният председател на ДПС Търговище Хамди Илязов, общински председатели от региона, кметове и общински съветници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: ДПСМустафа Карадайъ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДПС, толерантност и мир в едно изречение е меко казано смешно. Това е една от най - криминалните организации в България, а в такива няма толерантост и мир. Краси го знаем, че е млад и блед юноша, вървящ по стъпките на ***. Но от него звезда не става, за разлика от Тороноската.
60
4
 
1
 
! Отговори
До 2023 година преди 6 години
Не знам дали се работи по такава една схема (за присъединяване на Изт.Румелия към Турция). Но, с огромна болка в сърцето, ще призная,че които и да са чужди управници ще са по-загрижени за българите от нашите продажни,алчни, ненакрали се национални унищожители :(
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Nikoi li?Mestan kakvo napravi??
58
4
 
5
 
! Отговори
инж Цветанка Владова преди 6 години
По полека умници- не давайте посока и направление на български граждани. Друг е подхода и те подават ръка: толерантност, мир- всички сме божи чада!Какво ни завеща Васил Левски да живеем тук в мир и разбирателство. Засрамете се от глупавите си писания.
57
2
 
5
 
! Отговори
бг преди 6 години
Като искаш Турция,заминавай!Никой не те спира,тази земя е българска и тук сте били временно,нямате законно право и на една педя от нея.Тухла върху тухла няма да остане и много кръв ще се лее ,ако си мислите,че така ще ви я дадем.За това в България ви мразят,в Америка има националности от цял свят но всички казват- аз съм американец,а не иска да заграбва земя от Америка и да я приобщи към Мексико.
56
1
 
4
 
! Отговори
избирател преди 6 години
,,Да спасим България" за свобода и мир и последно да развием патриотизма. Големи приказки и продължаваме така от 28 години. Това население си произведе и продължава да произвежда едни олигарси сещащи за тах само на избори. В тези райони получават най ниски пенсии, най разбита инфраструктура, най голяма безработица и най малко инвестиции. Непълноценно образование, здравеопазване, социални услуги и административни. Къде е ДПС.
55
8
 
2
 
! Отговори
2023 година преди 6 години
Рано или късно Източна Румелия ще се присъедини към майка Турция...от София много добре знаят и затова няма никакви иинвестициии в провинцията и затова държат стадото да е бедно и мизерно...но СВОБОДАТА наближава и няма да се робува на кръвопийците от София
54
6
 
6
 
! Отговори
Бг турчин преди 6 години
Когато оня *** от псевдопатриотите дърпаше и буташе жената на границата, къде беше ДПС?Какво направи след случилото се?????А иначе преди избори викат ако не сме ние ще ви сменят имената,ще ви дискриминират,няма да имате никакви права....нямало да позволят да се спрат новините на турски(една и съща игра между ДПС-АТАКА).Ае ***,за ко са ми новини на турски като не можете да защитите правата на една бласкана жена!?!?!?!?
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Европейския СъдАрхитекта на възродителен процес е ахмет доган за това няма нито 1 наказан за възродителен процес
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
интересно за 27 години какво е направил ДПС за БГ,за БГ турци,за БГ народ,някой да ми каже нещо хубаво за ДПС,в последните избори използваха патриотите и ги пратиха на границата щото ги беше страх да не изгубят от местан.Президента работи за тях последни секунди промени струкрурата на изборите в турция,с което направиха конституциони грешки и сегашния зам.премиер извърши престъпление трябва да баде наказан със затвор
51
2
 
8
 
! Отговори
Европейския Съд преди 6 години
Дело Възродителен Процес така и не стигна до Европейския Съд , та тогава за какво ни е тази Партия ДПС , работата на ДПС беше да направят всичко възможно Делото да се преразгледа от Европейския Съд но те вероятно спомогнаха нищо да не се случе , интересно ми е какво мислят по въпроса от ДПС
50
1
 
10
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Полуграмотни феодали,които богатеят за сметка на обикновените ,трудолюбиви турци...
49
2
 
13
 
! Отговори
Бг турчин преди 6 години
ДПС се храни със страховете на българските турци,които са преживяли ужасни неща по времето на Възродителния процес.Именно за това говорят на всеки митинг.Все едно и също.Отвратих се от тях,когато там,където живея уредиха техен човек да стане учител,който даже и български не владее...като не мислят за малките деца,къде ще защитават пък моите интереси.Едни и същи змии са всички партии...
48
0
 
2
 
! Отговори
БЪДИ ТИ!!! преди 6 години
До БИВШ ТУРЧИН Не може да се качва видео щеше да чуеш бай тошо с неговия глас
47
1
 
8
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Всички злини в БГ идват от ***! Те основаха ДПС по техен образ - мафиотска ..проруска ..антибългарска структура !
46
0
 
1
 
! Отговори
гошо преди 6 години
До байхейс толкова си ЗЛОБЕН че ти треперят гащите впрочем пръстите чак объркваш значението на думите
45
3
 
7
 
! Отговори
гошо преди 6 години
До патриот Т. ЖИВКОВ изсели Турците за да няма КИПЪР II
44
8
 
13
 
! Отговори
патриот преди 6 години
До Сифилиз ТъпаковаДПС за добро или лошо ще има винаги докато и нас и желанието ни за развитие го има!.................ДПС ще го има защото за съжаление сме хранели змии в пазвите си ! Змии които се турчеят и ги интересува повече интереса на Турция отколкото интереса на родината им България !Прав беше другаря Тодор Живков като започна да ви изселва в Турция ,но за съжаление Турция се помоли на България да спре изселването и Живков се съгласи и направи голяма грешка! Трябваше да продъли
43
11
 
15
 
! Отговори
горе доле преди 6 години
До Анонимен 51Никой не ги отблъсква!На времето мой приятел се хареса с едно туркинче,но техните не даваха и дума да се издума за него,щото е българин!Двамата се взеха,техните я отписаха,и така 10 години!Накрая отидоха да си видят внуците,но тя им даде пътя!Така и до сега!Между другото,в Кърджали преди години останах гладен в ресторант,защото не говоря турски!Така че,по-полека!
42
4
 
17
 
! Отговори
шматки преди 6 години
ДПС не искали да бъдат разделяни ,но самите те се опитват да разделят България на турска и българска ! Щом толкова държат на единството в страната защо не се присъединят към мнозинството българи ,а се отделят и турчеят ?! И ДПС и ДОСТ са партии които целят в България да има разделение на етнически групи ,а не да има единство с мнозинството българи ! Такива партии винаги служат на чужди интереси ,а не на интересите на родината !