Румен Радев – по-различният президент, оцени го Герджиков

Дисциплиниран, отговорен човек, един добър избор...
52
Румен Радев – по-различният президент, оцени го Герджиков
Снимка: Булфото, архив

Година след като стъпи на "Дондуков" 2 Румен Радев се радва на доста голямо доверие, а според ексшефът на парламента Огнян Герджиков това е логично.

"Румен Радев е по-различен президент от всички, които сме имали до момента. Най-малкото, защото е бивш военен, което му личи. Това има своите плюсове. Той е един дисциплиниран и отговорен човек и смятам, че той е един добър избор за президент", коментира той пред Нова тв.

Още по темата

Припомняме, че преди година проф. Герджиков беше назначен за служебен премиер в първите дни от мандата на президента Радев.

"Ако бяхме президентска република, вероятно това, което казва той, щеше и да го прави. Но той няма тези лостове. Затова Румен Радев непрекъснато бие камбаната там, където вижда, че нещата не са такива, каквито трябва да бъдат", посочи Герджиков.

Според него ветото на президента върху антикорупциония закон е било правилно, защото в него има неща, които не гарантират в достатъчна степен това, за което е направен законът.

"Наистина има известна опасност да се използва като бухалка", добави проф. Герджиков.

Той коментира и протестите срещу изграждането на втория лифт в Банско.

"Споделям това, което доста хора афишират, че има "зелен рекет" и той е подхранван отвън, от държави, които имат развит туризъм. А България има прекрасни условия за туризъм, не само летен, но и зимен туризъм. И ние се самоспънахме в развитието на зимните курорти. Витоша е едно огромно богатство за София", каза още Огнян Герджиков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
бай ганьо преди 6 години
До АнонименЗАТОВА СИ АНОНИМЕН
41
1
 
0
 
! Отговори
нов бай ганьо преди 6 години
ТОЗИ НЕ БЕШЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ДЪРЖАВАТА НИ. БОЙКО ГО НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТ С ГЛУПАВОТО СИ РЕШЕНИЕ ДА ПРЕДЛОЖИ НЕПОДХОДЯЩИЯ КАНДИДАТ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА. В САЩ ДОНАЛД ТРЪМП СЕ ПРЕБОРИ С 16 КАНДИДАТИ НА РЕПУБЛИКАНТСКАТА ПАРТИЯ ЗА 1 ГОДИНА БОРБА ВЪТРЕ В ПАРТИЯТА. ТАКА СЕ ПРАВИ БОЙКО. А ТУК ПРЕДЛОЖИ ЕДНОЛИЧНО НЕПОДХОДЯЩ ЧОВЕК В ПОСЛЕДНИЯТ МОМЕНТ И НАРОДЪТ ТЕ НАКАЗА!
40
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
PREZIDENTA E MIL DRUGAR NA PUTIN I RUSIA.
39
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес четохме най ласкавите оценки за президента Хвърчилков от :- Галъп български - собственост та социопата Александър Райчев;- проф. Александър Маринов бивш секретар на ЦК на БКП;- половината депутати от БСП и цялата Решетникова група;Сега публикувате хвалебствието на един от най големите му гафове - Проф. ГерджиковРазнообразваме се с хвалеБствени новини за първата мотика.Това честно ли е?
38
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-т..п "президент"НЕ СМЕ ИМАЛИ,никой не го кани освен поляците да му видят акъла и го видОха и няколко представителни посещения ама защото там са всички други президенти НИКОЙ НЕ ГО КАНИ И ТОЙ НИКОЙ НЕ КАНИ!!
37
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Льотчика със сваления цип в службата и назначената му туристка.Това ли е по-различното.
36
6
 
8
 
! Отговори
At преди 6 години
I chalma sha mu miaza...
35
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На бабите от БКП-БСП магаре да им сложиш за кандидат ще гласуват , защото е от наш,те . Др. Радев не е виновен , че е Президент , а Нинова и БСП. Този човек цял живот е бил в казармата и се е учил на строй се преброй се. Сега трябва да мисли самостоятелно и да взима решения , но не може . Не е свикнал на това, толкова си може и ще бъде марионетка в ръцете на Нинова. Апропо той затова е и избран.
34
9
 
10
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
При всичките атаки към тоя човек от герберските фекаломети ,никой не го обвини в корупция ! Което значи,че е честен ! Което се случва за първи път от края на Т. Живков ! За разлика от ,,Шестте апартамента,, ,,Суджуците,, и т.н. ...
33
5
 
13
 
! Отговори
Президент надали ? преди 6 години
Летци си имаме, ама президент надали...
32
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От много години насам българския народ уцели правилният избор.Всички други коментари са инспирирани от завист и политическа ревност.
31
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено,че ще поредприеме реципрочни мерки срещу наложените и санкции.
30
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 30: Пак повтарям: България не налагала санкции на Русия, а Русия наложи санкции на стратегическите ни ябълки !
29
7
 
16
 
! Отговори
До 29 преди 6 години
Ти от Марс ли падаш?От както е станал президент Радев повтаря на Брюксел,че трябва да отменят санкциите срещу Русия,защото това е изключително в наш интерес.Ние сме член на ЕС и не можем да отменим едностранно санкции наложени от ЕС срещу когото и да било.Така че,опитай се да помислиш,преди да решиш да коментираш.
28
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 27:Като Радев е толкова мъжествен, защо не се обърне директно към Путин ( или ако мъжеството не му достига - чрез Решетников ) да му свали ембаргото за българските ябълки, а не да мънка на Брюксел !На всички е известно, че България не е налагала санкции на Русия.
27
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Позеленели от злоба герберуги казват на бялото черно само и само да окалят най-свестния президент,който сме имали досега.Не могат да му простят нито рейтинга,нито авторитета който има.Не могат да му простят и желанието да вземе под контрол антикорупционния закон,защото знаят какво ще последва за крадливите им ръчички,източили милиарди от държавния бюджет и еврофондовете.Но ще дойде видов ден и спаведливостта ще възтържествува,ако не за всички поне за част от тях.Никой не е вечен, нали?
26
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плевнелиев беше една м.и.ж.и.т.у.р.к.а,която народа едва изтърпя,която ни излагаше пред света/заедно с тоя,който го назначи/,а сега имаме един истински мъж и патриот,който не се страхува да казва истината в очите на някои самозабравили се персони и да защитава националните интертеси,когато е извън страната,дори това да не се харесва,особено на "началниците" в Брюксел.
25
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 25:По голямо мъжество от това на Плевнелиев да кажеш на агресивна Русия - АГРЕСОР - малко политици биха си позволили.
24
14
 
11
 
! Отговори
нн преди 6 години
Питайте милиони българи и ще ви кажат, че нищо не се е променило. Президент, като президент. Президента е фигурант, приказва си но кой го слуша. Светкавица, светва и угасва, малко тътен и толкова. Истинската власт е Премиера, от него зависи. За къкъв рейтинг говорим?
23
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да и руските самолети са по-хубави от американските ама само в руските филми !