Борисов: Цветанов вероятно ще прави собствен политически проект

Пожелавам му успех, всеки си има пътя, допълни премиерът
Обновена: 31 май 2020 20:06 | 31 май 2020 15:06, Анисия Иванова
190

По време на инспекцията на строежа на магистрала Тракия, премиерът Бойко Борисов заяви още, че съжалява, че е отстранил бившия си заместник в партията Цветан Цветанов, но няма да го върне.

По думите му, някогашната му "дясна ръка" "най-вероятно ще направи свой политически проект, защото бил обиден.

За да илюстрира колко безкомпромисна е ГЕРБ по отношение на грешките на своите членове, премиерът даде за пример Цветан Цветанов.

Бившият втори в ГЕРБ, който изгуби всичките си постове в партията заради скандала, станал известен като "Апартаментгейтс".

"Като оправдаха Цветанов и ние съжалихме, че сме го отстранили, но тогава така беше помните много добре", заяви премиерът, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Връщане назад за Цветанов обаче нямало.

"Той най-вероятно ще си направи собствен политически проект, защото е обиден от това, че беше отстранен. Пожелавам му успех. Той си има свой път в политиката", допълни Бойко Борисов.

"Специално ГЕРБ не може да ни обвините в милост", заяви министър-председателят, припомняйки за отстраняването на Цветанов от ГЕРБ

Той съобщи още, че в края на юни отсечката Поморие - Ахелой ще бъде готова. А след като тя бъде пусната, ще се стартира строежът на новия лот на магистрала "Тракия".

Вижте повече в репортажа на Милена Енчева.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветанов прави партия, обира част от протестния вод и става патерица на ГЕРБ.
152
0
 
1
 
! Отговори
ОНЗИ преди 3 години
Ами Бойко е сложил БЪЛГАРИЯ И НАРОД В КРАКАТА НА АМЕРИКАНИТЕ - но всичко свършва и как да се продължи американското присъствие (четири американски военни бази) !?!?! Идва ред на Цвъки - бития бит еб...ния еб....!!! Просто смяна на една карта с друга от едно и също тесте !!! ОТВРАТИТЕЛНО - МЛАДОСТТА НА БЪЛГАРИЯ ПРОКУДЕНА и с пенсинерите БЪЛГАРИЯ е просто индеферентна към всечко !!!!
151
0
 
2
 
! Отговори
по Али Баба преди 3 години
Всяка приказка с действителни лица и хунта е доказуем.
150
0
 
3
 
! Отговори
ДА преди 3 години
Не ги понасям,но в интерес на истината-Боко нямаше да го има,ако не беше Цветанов!Така че-не се знае-това може да е краят на ГЕРБ!!
149
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На нас ни е по-интересна приказката за Али баба и 240 разбойника. Хубав комикс е издокарал Али баба. Ама защо мисирките мълчат?! Шубе ги е от Главатаря..Все някой ден ще се наложи да дадат отговори.
148
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе да си го кажем направо- Цвък няма да го бъде. И няма да отклони чак толкова гласове от ГЕРБ. Да не кажа никак. Да прави каквото ще- демокрация е все пак.
147
0
 
6
 
! Отговори
кривоглав полуедеот преди 3 години
Къде записват за членове, та да се втурна да поздравя др. Асансьоров-Тъщински?
146
0
 
18
 
! Отговори
Шехерезада преди 3 години
***,мълчите за новата версия на приказката за Али Баба от тази сутрин.
145
2
 
10
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Подобни проекти са мъртво родени.Цветанов без Бойко е само Цветан....Поредния провален политик.До това води алчността.
144
16
 
2
 
! Отговори
Станчо преди 3 години
Само Бойко и ГЕРБ
143
2
 
7
 
! Отговори
HA преди 3 години
А дали пък няма да си разменят ролите, уж разделени. В Русия така двама си разменят постовете от доста години вече.
142
1
 
11
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Цветанов няма капацитета да създаде политическа силя, която да бъде фактор. Може да направи там някаква партийка, но завинаги ще си остане обвързан морално с ГЕРП и то по негатичен начин, защото го изхвърлиха.
141
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовВсички имена, не само на пишещия, се изписват с главни букви. Когато някой пише с главни букви само собственото си име, показва, че е неграмотен мегаломан....което е болестно състояние.
140
1
 
5
 
! Отговори
Цветанов преди 3 години
Аз нали ви казах още тогава, че мен никой не може да ме ОСЪДИ! И затова сега съм НЕВИНЕН!
139
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народ-ОВЦА,управленци-ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ,какво ревете тук ? От 1944 г.до днес България се управлява и краде само от ком'унета които в последните 30 г.вие избирате съвсем свободно и демократично ! Този пожарникар ще излезе по-голям "хитрец"и от бай во Тошо, онзи поне изглежда е крал по-малко,този нишо не заделя за"кошарата"на овцата,всичко прибира,затова и асфалтът който"строи"се разгражда,дебелината му е "изядена" умишлено,за да последва нова кражба,наречена "ремонт на ремонта" ! Колко сте *** ха?
138
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
.....всеки има своя път......ама ти взема магистралите....
137
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цв. Цв. няма да направи проект. Той е отсвирен и ще отиде някъде по бордовете. С други думи - ако някой иска да накаже пропаднал политик го превръща в доволен от живота политически труп.
136
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами сега! Кой ще уреди изборните резултати, много лесно се отказа от отговорника за правилния избор !Кой ще му гарантира победата занапред, ако Цецо има свой път
135
5
 
19
 
! Отговори
:) преди 3 години
Бойко, следващия път ще те изметем на изборите. То не беше Апартаментгейт, Ало Ваньо, подслушвания, кражби, презастроявания и липса на растеж... просто губиш следващите избори.
134
0
 
20
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Цветанов е много зависим и безскруполен зооекземпляр,разбира се,че ще го използват недоброжелатели,за него няма каузи и Родина...важно е да плащат добре и на си на почит...от такива сме на този хал