Опозицията критикува остро рокадите в кабинета

Нашата позиция не се променя – оставка на целия кабинет, обяви Нинова
23 юли 2020 12:45, Красимир Ангелов
91
Опозицията критикува остро рокадите в кабинета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Очаквано опозицията критикува промените в кабинета, които бяха оповестени по-рано днес. Както е известно с постовете си се разделят четирима министри – вътрешният Младен Маринов, икономическият Емил Караниколов, финансовият Владислав Горанов и министърът на туризма Николина Ангелкова. Кирил Ананиев пък става министър на финансите и напуска поста на здравен министър.

Още по темата
"Смятаме, че това е имитация на промяна. Сменят се министри, но мафиотският модел на управление остава", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Този филм сме го гледали 12 пъти – 12 пъти са сменяни министри в този кабинет. Но всичко продължава постарому. Резултатът от действията на премиера е – агонията продължава", смята Нинова.

По думите й хората на улицата искат оставката на целия кабинет, а с промените Борисов спасявал само себе си.

"Нашата позиция остава непроменена - оставка на Борисов и целия кабинет и предсрочни избори", посочи Нинова. Според нея извършените промени в кабинета няма да спрат протестите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
4
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
До Анонимен 81 Настоящ геноцид и мизерия.... Какви ги плещиш бе ? Нормален ли си ?В пъти сме по добре от соца.
74
4
 
1
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
И Бойко ще даде оставка. Въпрос на време е.Бойко и гербаджиите просто няма какво друго да кажат, освен че ще се държат до последно. Но толкова по зле за тях.Преди Бойко успяваше да подаде навреме оставка за да спечели пак следващите избори. Този път обаче президентът Радев го заклещи в ъгъла като му поиска оставката. Няма как да я подаде и след това пак да се представя като "баш бабаит". А и Радев със служебното правителство ще вкара машинното гласуване на изборите.Ще загубят като за последно
73
0
 
2
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 години
Нинова , и нашата позиция остава непроменена.Остава !Остава ! Остава !
72
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и какво, далавери си използва протестите за негова облага - разкара точно ангелкова дет му бъркаше игрите и назначи любовницата си на нейно място. Те това е "рокада"- уреждат тях си и им дреме какво искаме. Наглост, та наглост, ако далавери и мутрата този път не дадат веднага оставки няма да спра да протестирам, тия се подиграват в очите ни.
71
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе смешници хубаво сте се сетили за 1925-а и за бай тошо и блабла, ама 10г настоящ геноцид и мизерия защо го пропускате? какво ми говорите за преди 100г работи като сега сме в последна фаза на затриване като народ и държава благодарение на тлъстия червен комунист в Банкя. Аре сиктир и не ни занимавайте с история на бкп а си кажете за 10г герб катастрофата на държавата.
70
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
преди борисов даваш лесно оставка и не го беше страх от мижавите 3м служебно правителство,което няма големи правомощия и има за задача само да подготви избори,но тогава президенти бяха негови хора-плев'ня и първанко(Боце го награди с хотели за 8млн и не го закача щото тоя пък за благодарност разцепи БСП,и докато не се появи Нинова бсп беше удобна патерица на герб).Та с тия послушни президенти Баце дефакто си назначавеше служебното правителство,все негови послушни хора.А сега с Радев не може да си прави игрите и Баце е наясно че избори не може да спечели.И е в безумна паника ако дойде служебно
69
1
 
3
 
! Отговори
true преди 3 години
продължение Където БСП му пречи баце ги минава с дпс и затова им даде половин БГ да си управляват- в техните райони българи няма, само турски бизнеси, кметове, език,джамии- ислям, а златна добруджа е в ръцете им и изнасят всичко за турция, ние като вилает изхранваме господарите си,опрости милиони на мюфтийството макар че исляма не е официална религия, налива за ремонти на джамии , 2 млн за стадион и прочие. Абсолютно съм за Нинова и не ме интересува герберските медии какво плюят.
68
1
 
3
 
! Отговори
true преди 3 години
до Нинова БСП беше една патерица на герб.Чест и прави че тя единствена се изправи срещу мутрата и то с целия личен риск за живота си дори, когато всички са се юрнали да се подмазват и си заобиколен от мижитурки готови на всичко за личното си благо.Видяхме магарешки за да си спаси бизнеса как се надупи, далавери разкара сега ангелкова дето му пречеше и уреди любовницата си и си използва поста да излезе още по-ояден и край нямат.На БСПНинова дължим спирането на най-гнусните закончета които са в интерес на приятелчета и господари но не и на народа.Където БСП му пречи баце ги минава с дпс и затова
67
3
 
4
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Безмислено е да се критикуват рокадите в кабинета. Иска се оставка на мутрите, а не рокади.
66
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите намалиха населението на България от 9 милиона през 1989 година, на 4-5 милиона сега, като 2-3 милиона българи завинаги избягаха от мутрите в чужди държави.
65
2
 
4
 
! Отговори
Цирк ГЕРБ преди 3 години
Цирк ГЕРБ продължава с клоунски изпълнения на мутрите.
64
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрата защо не подава оставка?
63
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами сега трябва да чакате 6 месеца за нов вот по същата тема!
62
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** харесват само себе си.Защо повечето хора нямат хубави спомени от тяхното управление ?Преди 1989 г. много българи търсеха начин да избягат от държавата, но границите бяха здраво заключени. Затова след това се юрнаха масово навън, да не би да се върне " любимия и справедлив" комунистически режим.Днес колко души останаха да вярват на тази *** ?Само тези, които нямат спомени или са деца на номенклатурата ползвала се от сладките превилегии.
61
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
корни не иска предсрочни избори щото знае ,че бсп ще вземат 3 % !корни иска служебен кабинет та у мътна вода да се Налапат !и най-вече олигарсите дето плащат масрафа да си върнат вложеното Стократно ! от къде ? Ами от Народа я !
60
3
 
15
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Нинова да се благодари, че са я пуснали са гледа този филм. Защото след септември има вероятност да я изхвърлят от поста и да се върне в Крушовица.
59
3
 
8
 
! Отговори
до 65 преди 3 години
Туй нещо със Сташимиров не ни го пробутвай.По данни от Великото народно събрание от 1945та година /където решенията са взимани от комунисти/ избитите антифашисти у нас до 1944та година са 5800. Естествено, че комунистите са надписвали, за са се покажат колко са велики.Само през лагерите на комунизма са минали 50 000 души.В лагера "Слънчев ден" убийствата са били толкова много, че по сигнали от местните БКП организации е препоръчано избитите да се карат с камиони в Белене.
58
1
 
4
 
! Отговори
1944 преди 3 години
До Спрете с лъжите! кой е свидетелят или си чул някой ,който е чел Срашимиров да го рецитира за разлика от теб?
57
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 61В момента лъжеш и манипулираш,разбира се,че има такова споразумение за съд на престъпниците през ВСВ и са осъдени нацисти и престъпници в цяла Европа,САЩ и други държави пострадали от нацизма.И аз не осъждам държавите победителки,защото това е било отмъщение за причинените зверства от нацизма и фашизма!Провери да видиш,колко са избити и осъдени във Франция,провери и във САЩ колко хиляди са вкарани в концлагери и са ги оставили да умрат от глад,провери и в другите държави!
56
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Е то иА ти се заинтересувай кой е извършил атентата в "Света Неделя" и дали е случайност,че са изнамерени и избити всички участвали в този атентат, за да няма свидетели кой го организира? Изнамерени са дори и оцелели хора след ВСВ, които са сменили индентичността си и са убити по най-жесток начин,това може да се извърши само от някоя служба на някоя държава!