Нинова се кандидатира за шеф на БСП, още 5 мераклии освен нея

Изборът за председател на партията ще се проведе на 12 септември
45

Петима кандидати са подали документи за избор на председател на БСП, а срокът изтича на 6 август, обяви лидерът на партията Корнелия Нинова.

Тя ще депозира своите документи днес, а освен нея в първия пряк избор на председател на левицата досега заявка за участие са направили Галина Василева, Ирина Михайлова, Красимир Янков, Валери Жаблянов и Георги Тодоров. Има още два дни, в които бройката може да нарасне.

Още по темата
"Отчетно-изборната кампания е към своя край. От 300 конференции остават да се проведат само 8. Дотук има 52-ма души, номинирани за председател на партията. На 6 август изтича срокът, в който номинираните трябва да подадат документи дали се кандидатират или не. Днес аз подавам своите документи и се кандидатирам за пряк избор на председател. От 12 август, по нашите правила, излизам в предизборна кампания", заяви Корнелия Нинова, цитирана от Bulgaria ON AIR.

За времето на кампанията тя предоставя правомощията си на заместник-председателя на партията Владимир Москов.

Нинова отправи призиви към вътрешната опозиция, която има различно мнение за начина на правене на политика и за стила на работа, спорът да бъде решен по единствения демократичен начин – прекия избор.

Изборът за лидер на БСП ще се състои на 12 септември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕОРГИ ГЕРГОВ- КРУПЕН МИЛИОНЕР С НЕИЗВЕСТЕН ПРОИЗХОД НА МИЛИОНИ- ЗНАЧИ ЧЕРВЕНА МУТРА/РАЗБИРАЙ ПРИБРАН ОТ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР/АЗ В МОШЕНИЧЕСТВАТА НА НИНОВА НЕ УЧАСТВАМ/ТОЙ БИЛ ЧЕСТНА МУТРА/....
35
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Социалистите ще ви оправят за 800 дни ще останете голи и боси. Ще разполагате само с един руски байряк зя дя си криете срамотиите с него.
34
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова, кажи на авера си Радев, че повече пост в тази държава няма да види.И го питай за колко рубли продаде България на Путин.
33
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо да избират Решетников и да се свършва!
32
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И да спечели Нинова какво?Това е едно вонящо комунистическо блато, което и до днес се ослушва и не си призна даже, че е вършело престъпления. И тия пак и за кой ли път се натискат да управляват.Никога повече тази *** на власт.
31
2
 
12
 
! Отговори
Аз преди 3 години
също съм кандидат за поста,като за начало на дядовците от столетницата ще подаря по-една надуваема кукла с ярко червени джуки,а на бабите по-един вибратор със скорости?!?!
30
10
 
6
 
! Отговори
хърбел и щърбел (хах преди 3 години
Нинова била приватизаторка бивша, а Б.Б - какъв бивш е...Нека младото поколение да поеме контрол, а поколението от прехода - да си ходи...
29
6
 
13
 
! Отговори
Гледам Тв преди 3 години
Залагам коментар, че Нинова ще спечели! Просто големия процент избиратели са свикнали да изпълняват нещата под строй.
28
1
 
13
 
! Отговори
Кака Мара преди 3 години
Има значи хляб в БСП! Ама салам няма..
27
1
 
12
 
! Отговори
1-н преди 3 години
Да иляди начело на столетницата.И аз така бе бих успял да съсипя партията като тези верни партийни другаре.А са по-сериозно:Едри работодатели са се загрижили за правата на нармния труд.Смех другари, голем смех
26
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано пак да те изберат и най-накрая ще изчезне БКП от политиката.
25
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българските социалисти съвсем се изложиха със сегашния си избор на приватизаторката Нинова. Жалко!!! Нямат нищо общо с идеите на тази партия!
24
2
 
13
 
! Отговори
Иска ми се преди 3 години
Да вляза в едно шивашко ателие, на човек който кърпи абичките на хората да го кача на служебен мерцедес S600ML 650 XlC Brabus 2 2021, и да му кажа ти ще ръководиш БЪЛГАРИЯ. Сядай на този стол. Ще имаш 9 човека само имаш 2 800 000 души хора. И 2 000 000 пенсионери. Какво да правим. Мисля че непокварен ще се справи по-добре от покварен.
23
2
 
17
 
! Отговори
нали преди 3 години
Още миналата година си подаде оставка кога ще се гласува.
22
2
 
32
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Тия имат ли толкова членове, колкото са мераклиите за председател :)
21
2
 
17
 
! Отговори
Там се въртят преди 3 години
Дамян и брат му, това е изборът. Понякога са Брат му и Дамян понякога обратното. Други хора не съществуват. Чичото или шурея, брата или сестра му...все тая. Жалко.
20
3
 
25
 
! Отговори
game1 преди 3 години
Айде Нинка ти си най-вярната, най-дибрата, най-секситу! С теб сме цяля България, Гърция и Европата, Песовете, кучкuтe на Елена Йончева всичло, давай за победа идва време!! Викай псувняй, туй се иска нищо друго!
19
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като няма да имат никога властта,мечтите са безплатни
18
31
 
6
 
! Отговори
Безпартиен преди 3 години
Не се съмнявам в победата на госпожа Нинова, ще ги отвее всички плъшоци там - нека след това изключи *** от нейната партия. Да си ходят в потъващия ГЕРБ, щото по им приляга да са там като морал и манталитет. Жалко, че някой от "другарите" изневериха на родовата си памет. Успех Нинова !
17
7
 
27
 
! Отговори
БРАВО! преди 3 години
Аз съм си за Нинова, защото тя е единствената, която може да разтури престъпната Столетница. А и този главатарски пост не и осигурява съдебна неприкосновеност, каквато има фигуранта Радев. Така че просторната стая с южно изложение в сливенския хотел ще и бъде запазена до поискване при първа необходимост, защото Гешев не е забравил за Техноимпекс...