Ненков: Плаши ме начинът на комуникиране от страна на президента

По думите на депутата ГЕРБ е избрала да върви по трудния път
14 яну 2021 22:40, Нели Христова
82

Президентът издаде указ парламентарните избори да се проведат на 4 април. Румен Радев отправи редица критики към институциите и поиска от управляващите и ЦИК промени в Изборния кодекс и подсигуряване на гласуването.

"В края на лятото ГЕРБ избра по-трудния път - приехме отговорността да се справяме с пандемията, да подкрепим бизнеса, да запазим работни места и да изведем страната към плавен преход, за да не се стига до политическа криза. За нас винаги най-близката дата е най-приемливата. За нас не е самоцел да си пазим топлите депутатски кресла", заяви депутатът от ГЕРБ Александър Ненков в "Денят ON AIR".

Той призна, че се плаши от това, което ще стане след изборите, тъй като икономическата ситуация не е добра и предстоят много въпросителни пред следващото правителство. Много е важно държавата да не изпадне в тежка политическа ситуация, изтъкна Ненков.

"Плаши ме начинът на комуникиране от страна на президента. Този Апокалипсис, който се начерта от неговите изказвания... Опитва се да постави разделителна линия в обществото. Той е президент на всички българи, не само на тези, които са срещу ГЕРБ и Борисов. Не успя да осъзнае тежестта на неговата функция", подчерта депутатът пред Bulgaria ON AIR.

ГЕРБ определи като неприемливи предложенията на Радев за промени в Изборния кодекс. Партията няма да внесе и да одобри нито една от промените, които предложи президентът.

"Видяхте в САЩ какъв риск може да донесе едно гласуване по пощата. Крайно време е да престане търсенето на оправдания от всеки загубил в изборните правила. България прави достатъчно демократични избори. ГЕРБ за пръв път ще прави парламентарни избори. Трябва след изборите да си стиснем ръцете и да решаваме ребуса с разум и обективност, а не с емоции и търсене на оправдания", обясни депутатът от ГЕРБ.

Според Ненков за българите в чужбина е много важен въпросът с противоепидемичните мерки на другите държави, що се отнася до гласуването им. Той е на мнение, че тайната на вота трудно ще бъде защитена при отварянето на писмата, които ще пристигат у нас от чужбина.

"Целта е създаването на хаос. Това е политически егоизъм с цел президентските избори", смята Ненков.

В момента се подготвят правила с ЦИК, за да се намери начин да гласуват хоспитализираните хора у нас, стана ясно още от думите му. Това може да стане чрез мобилни урни.

"Държавата се опитва да натиска нагоре минималната работна заплата, за да притиска бизнеса да има по-големи доходи и хората да са по-удовлетворени", каза още Ненков.

Той не се ангажира с мнение кой е виновен за водната криза у нас, но по думите му тя се управлява добре. Депутатът смята, че държавните органи са си свършили добре работата.


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
2
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 месец
До Л.Иванов 74 Като знаеш че изборите вече са купени, я кажи и цената.Ще е интересно.
79
1
 
5
 
! Отговори
Дядо Соци преди 1 месец
Радев не е страшен , а смешен.Вижте Нинова е друга стока. Много е опасна.
78
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя герберски *** да си затваря плювалникааа да не му го затворя аз по улиците някъде.
77
5
 
5
 
! Отговори
Къв е тоя преди 1 месец
Сополанко, я си избърши ***, още не си дорасъл да даваш ъкъл на президента.
76
5
 
5
 
! Отговори
Катюша преди 1 месец
Кауна Радев е атеист, и като всеки болшевик мрази религията..
75
5
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 1 месец
До Л.Иванов...... И на баба Дора от Долно Нанагорнище вече и стана ясно, че изборите са КУПЕНИ,....


Ако баба ти Дора вярва на националният предател Радев е естествено да мисли така.

Проблема на фигуранта е, че вече дори и бабите не му вярват.
74
6
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 1 месец
До Анонимен...... За твоя човек бих казал,че е дилетант,ак...


Няма мои хора, просто казвам истината за фигуранта, който толкова самоотвержено защитаваш. Дори генерал Деси не би се хвърлила да го защитава така. Май си влюбен в нищонепранещият толуп.
73
4
 
6
 
! Отговори
Л.Иванов преди 1 месец
Много се учудвам- защо продължаваме да спорим и да изказваме мнения по провеждането на изборите! И на баба Дора от Долно Нанагорнище вече и стана ясно, че изборите са КУПЕНИ, и то отдавна, и само абсолютни наивници могат да мислят за промяна! Доказателства- няма да ми стигне мястото и времето!Така че изходът е един- всеки да гласува по съвест, и веднага след изборите- навън/ имам предвид извън България!/
72
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много плашлив господин. Мен пък не ме плаши, защото няма за какво - директно им ги казва нещата, ама да директните истини най-много болят и от тях най-много се обиждат двуличниците.
71
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Чебурашка
За твоя човек бих казал,че е дилетант,ако ме разбираш какво ти говоря.Виж,за дървенето го разбра от раз.
70
5
 
7
 
! Отговори
Чебурашка преди 1 месец
До ай сопри се........ се дърви на президента,защото го.......


Единствено фен на недоразумението Радев може да формулира като "дървене" истината за фигуранта.
69
4
 
6
 
! Отговори
ай сопри се преди 1 месец
чебуРАШКА се дърви на президента,защото го устройва фростотията на неговите подзащитни.А те си сменят позициите според изгодата.Говоря за един член на бкп.А и момчето от снимката е син на партиен секретар....нема начин да им повярвам.
68
12
 
11
 
! Отговори
Чебурашка преди 1 месец
Фигуранта все още си мисли, че е в казармата и е някакъв фактор, който може да раздава заповеди а хората са длъжни да козирува и изпълняват. Когато към това се прибавят ниският му интелект, огромното его и злобният и отмъстителен характер личната драма на това същество е пълна. Но става извънредно вреден и опасен за България и българите!
67
2
 
7
 
! Отговори
господин за 1 ден преди 1 месец
Стига се плаши - марш в Симитли!
66
5
 
8
 
! Отговори
ля ля преди 1 месец
това момче дойде в квартала и тихичко запозна да се промъква нагоре! жалко защото беше добро и се захвана с пр0стата страна на нацията! иска да се развива ама с какъвто се събереш такъв си ставаш! тези хорица искат гладко да превземат всяка земя и всеки бизнес за да могат да постигнат своето надмощие - пари!!!!! всичко е за парите - срамота че направихте толкова ценни тези хартийки! срамота
65
15
 
12
 
! Отговори
Мнение на мнозинство преди 1 месец
Такава злоба и реваншизъм към ГЕРБ.

Щом БСП, ДПС и околния им фон толкова викат срещу ГЕРБ,

това е сигурен признак, че вървят в правилната посока!
64
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този изговори ли си репликата или пак я сричаше
63
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На мама и тате депутатчето още малко и ще се разциври.
62
9
 
14
 
! Отговори
българин преди 1 месец
Трябва да се плашите от разследванията,които ще започнат,след като паднете от власт,и арестите.
61
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гербаджиите са уплашени с право, защото властта им се изплъзва.
А маниера на политическата ни класа е зловещ - който падне бива стъпкан.