Борисов: Обсебени от тесногръдие сме на прага на политическа криза

Цената за политическите авантюри ще е висока, предупреди той
Обновена: 2 май 2021 07:30 | 2 май 2021 06:45, Камелия Цветанова
503
Борисов: Обсебени от тесногръдие сме на прага на политическа криза
Снимка: Facebook

Премиерът в оставка Бойко Борисов поздрави православните християни на Великден и предупреди, че вече сме на ръба на политическата криза.

Още по темата

„Възкресение Христово е велик ден на безкрайната Божия сила и радост. Христовото Възкресение е най-великото събитие в историята на християнството! Нека Божията благодат донесе в домовете ни здраве и мир, а мъдростта ни води във всяко наше решение!“, написа той в социалната мрежа Facebook.

„Днес е време за обединение и време за решения! Няма трудност, която да не можем да преодолеем, няма проблем, който да не може да бъде решен, ако сме единни. Доказаха го резултатите от общите ни усилия в борбата с пандемията. Миналата година не беше време за прегръщане, мнозина загубиха близки. Днес сме по-силни, днес прегръдката е по-възможна, днес пътят е наполовина извървян. И колкото и трудно да беше, храмовете са отворени. Там с упованието в Господ намираме сили и надежда. Нека всеки отвори собствения си храм, където остава сам със себе си, за да намери сили да продължи напред“, посочва той.

„Живеем във време на изпитания, борим се с непознат враг - невидим, но безмилостен. Светът е в икономическа криза. За жалост в България сме вече и на прага на политическа криза. Обсебени от тесногръдие, омраза и егоизъм. Ако не се вразумим, ще платим висока цена за политическите авантюри. Решителност и отговорност са нужни, за да преминем и през това изпитание. За доброто на всеки дом, за доброто на всеки един от нас.  През годините хората ми дадоха много уроци. Аз се уча от тях всеки ден. И се убеждавам, че търпението носи мъдростта. Поучих се и този път, разчетох урока. Знам пътя, знам как можем да го извървим, има още малко време и много усилия, за да тръгнем по правилния път.

Честито Възкресение!“, пише още Борисов.


503
Още от Политика
Герджиков: Недопустимо е да се правят скоростно сериозни законодателни промени
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
383
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ами Бойче, вразуми се де! Ако не знаеш що е това "разум", питай накоя от калинките си... но се разкарай, за да можем да живеем без тесногръдие, омраза и егоизъм (както казват че си казал), а аз бих добавил - ибез простотия и подлизурство!

Обещавам, в момента в който се разкараш, ще ти пална свещичка за здраве, в който храм пожелаеш!
382
2
 
8
 
! Отговори
Сат Н преди 1 седмица
За тази снимка, братко, поне половин ден ще вриш в катрана...
381
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
време му е да се маха от политиката.
380
3
 
8
 
! Отговори
Скрий се, преди 1 седмица
Мишок!
379
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 380
И как точно държавата е "унищожена" като функционира добре и то на фона на пандемия.Мащабното строителство по инфраструктура не е спирало.Има ваксини,лекарите се подпомагат.Летния туризъм започва,имаше зимен,и допълнително субсидирани неработещите.Защо лъжеш безочливо?Здравеопазването не е най доброто,на фона на ниските здр.вноски с оглед доходите и да,профилактиката не е достатъчна.В Германия мин.здр.вноска 150 евро,но те не са преживели 90-те,когато тук се грабеше от днешните олигарси
378
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
филосов тиквунций от републиката на миризливите некадърници връзкари със свински физиономии умеещи да живеят като въшки на главите на европейските граждани
377
3
 
5
 
! Отговори
. преди 1 седмица
Наясно ли си че в периода на твоето управление държавата е тотално унищожена, няма здравеопазване няма качествено образувание няма пътища а да не говорим за държавния дълг колко е нараснал.За къде се натискаш да управляваш пак.Тук са необходими хора със свеж разум и по малко да крадат.
376
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Обсебен си от мания за величие, но ще те излекуват скоро.
375
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Обсебени от тесногръдие... той това не може го измисли камо ли да го изрече. Някой подсказва...
374
7
 
15
 
! Отговори
БОЙКО С А Т А Н А ТА преди 1 седмица
БОЙКО Е ЕДИН КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ !!!

ВЪРВИ ПРИ ДЪЩЕРЯ СИ В САЩ !!!
373
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Червения Чорап работи в комбина С Дългия той бил Комсомолски секретар
372
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Борисов е най силния премиер от началото на прехода който вдигна 3 пъти БВП,увеличи доходите и пенсии,заварени на мизерно ниво,за да могат олигарсите да трупат,а хората да емигрират.И нищо от това нямаше да се случи без икономически ръст и инвестиции.Някой друг от сриналите държавата предишни партии и премиери не е постигнал друго,освен разруха.Усилено развитие на инфраструктурата,в полза на хората,икономиката,туризма е сега!.И кой точно от обвинените олигарси от Гешев е невинен?Черепа ли?
371
5
 
7
 
! Отговори
До 367 преди 1 седмица
Естествено,че грешиш и го правиш цинично с оглед тесногръдието на трол с ниска култура.Човек се развива и надрасва всеки ден ако е решил и има амбиции.
Колкото до дисертацията на Борисов и прилагането на практика е относно психофизическата подготовка на кандидатите в екстремни условия и тестване.
И да,на прага сме на полирическа криза под натиск на марионетните"нови"партии влезли да изпълнят волята на спонсорите"и освободят от наказателна отговорност.Няма нищо народно и градивно,обикновени слуги
370
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ЕГАТИ ЛИЦЕМЕРА... ТОЯ как спи бе, как се поглежда в огледалото без да повръща... Ако има Господ да си прибира вересиите...
369
7
 
10
 
! Отговори
Ангел преди 1 седмица
Баз държа,че вече проклинаш момента в който звънна на каскета и му каза -размажи го тоя !!!
368
7
 
7
 
! Отговори
минаващ преди 1 седмица
а ти си широк ,като охранен бик си широк,бате вожд.Тъй,тъй
367
8
 
16
 
! Отговори
Не мога да повярвам преди 1 седмица
че това са мисли на човек с научна дисертация на тема "развиване на маркучи по време на пожар в гориста местност"! Да няма нов ПИАР?
366
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
тоя комунист от банкя и ке.не.фа като го види повръща
и да не осквернява иконите
365
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гусляк, тебе ще те държим далече
от държавните дела. Разследване
и затвор.
364
7
 
21
 
! Отговори
сироко преди 1 седмица
Спри се поне на празника.