НС на БСП прие единодушно доклада на Корнелия Нинова

Вече е ясен и планът за действие за предстоящите избори
Обновена: 15 май 2021 18:46 | 15 май 2021 18:30, Александър Попов
76
НС на БСП прие единодушно доклада на Корнелия Нинова
Снимка: БСП

На заседанието на НС днес с мнозинство бе приет докладът на председателя Корнелия Нинова по актуалната политическа обстановка и предстоящите задачи на БСП за предсрочните избори. НС утвърди и план за действие на левицата съобразно обобщените анализи от парламентарните избори. Планът за действие има цел да очертае мерките за преодоляване на допуснатите слабости и да даде посока за засилване на влиянието на БСП в обществото с оглед предстоящата кампания.

В плана са очертани краткосрочните мерки, свързани с  дейността на Националния предизборен щаб, с начина на подреждане на кандидатските листи и  подготовката на посланията, платформата и визията на кампанията.

Средносрочните мерки  имат за цел вътрешна консолидация на партията и активен диалог, както и с коалиционни партньори и други леви формации. Обсъдени бяха въпросите за организационното укрепване на партията, дигитализацията и новите технологии, които могат да бъдат използвани.

Още по темата
Целта е  БСП да бъде силна, отговорна и идейно-ясна политическа формация, която си поставя високи цели на предстоящите парламентарни избори - да бъде партия на стабилност, принципност и последователност в политиката.

Националният съвет на БСП  обсъди и прие прие с мнозинство всички решения по предложените документи.

На заседанието единодушно бе приет Националният предизборен щаб, както и структурата, щата и бюджета на НС на БСП за 2021г.

За председател на предизборния щаб на БСП бе избран Кристиан Вигенин.

Структура на щаба:

1. Председател - Кристиан Вигенин, заместник-председател на БСП

2. "Партийна и организационна дейност" - Динко Желев. Той е член на Националния съвет на БСП, дългогодишен главен експерт в отдел "Организационен" в партията.

3. "Анализи, стратегии, послания" - Теодор Славев. Той е председател на район "Студентски" на БСП, член на Градския съвет на БСП - София

4. "Коалиционна политика и местна власт" - Атанас Зафиров, заместник -председател на БСП

5. "Международна дейност" - Мирослава Гатева. Тя е член на НС на БСП, дългогодишен главен експерт в отдел "Международен" в партията.

6. "Медии, Социални мрежи, ПР, предизборна реклама" - Иван Ченчев, член на НС на БСП

7. "Връзка с ЦИК и избирателните комисии" - Вяра Емилова, секретар на НС на БСП

8. "Младежки инициативи” - Габриел Вълков. Той е председател на Младежкото обединение на БСП-София.

9. "Финансова дейност" - Александър Нейчев, административен ръководител в БСП

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
2
 
! Отговори
гост преди 2 години
Не знаех, че плащаме данъци за да съществуват отдели "международен" , "организационен" и т.н. както и храним партийни работници, дето освинват всичко като ги назначат по партийна линия в министерство или някаква администрация. Баси! Направи си частна фамилна фирма, кръсти я "партия", излъже 1-2% да гласуват за простотията дето си сътворил и накрая държавата ти плаща да съществуваш без да работиш нещо стойностно. ***!
41
1
 
3
 
! Отговори
Варненец преди 2 години
Щом махнаха Станишев, съм склонен да подкрепя БСП.
40
3
 
3
 
! Отговори
Стар партиен член преди 2 години
Нинова, много хубаво,че от последните избори излязохте още по-силни,още по- обедине ни, още по-настървени , още по- зашеметени и още по...лакоми. Под твоето "мъдро " ръко водство твоята партийка си отива в историята - благодарим ти !
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова не Чува
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нашето момче вегени е започнал 18 годишен да седи по върховете на БСПНАМА ДЕМОКРАЦИЯ В ТАЗИ ПАРТИЯ
37
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев: Време е да освободим България от усещането, че има незаменими
36
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев: Време е да освободим България от усещането, че има незаменими
35
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте моя на живо
34
1
 
10
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Давай, Корни, доизчегъртай БСП от политическата ссцена! Импекса и хотелчето на Халкидики теб чакат. А може и при синчето в САЩ да се установиш, те Пиринските (Зайкови) ги екстрадираха именно от там за шпионаж. Може пък при Станишко у Шврйцарско, с Цв. Василев далаверка нещо? Доста авоари натрупа вече, да не ти спретнат и на теб някое чекмедже, ако се докопате до власт не на служебно правителство? Аре по-кротко! ДПС идва!
33
2
 
3
 
! Отговори
заплес преди 2 години
Дългосрочни мерки: писане на писма с обяснения, защо резултата на 11.07.21г. е 11.07%, колко са били заблудени и молби за приемане в други партии с обещание да не прецакват другарчетата си:)
32
1
 
6
 
! Отговори
смях преди 2 години
И тази е изпята песен вече,но още не го знае и не го признава.Накрая собсвтените й хора ще я изхвърлят,натам е тръгнало вече. Ако смята,че вечно ще ги командва с налагане на диктатура(пардон, решение на колектива било),е много заблудена(и кога не е била)? Жалка картинка....без покритие.Нагла безсрамност.
31
2
 
6
 
! Отговори
нинови напъни преди 2 години
то и при бай Тошо се приемаха единодушно , иначе им се отнемаха привилегиите .
30
2
 
13
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ПЛАНА Е ЯСЕН - ЗАКРИВАЙ СРУТИЩЕТО БСП !!!!!!!!!!! СРУТИЩЕ АМА ВНЕДРЕНА В СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ДА СРУТИ И ДЪРЖАВАТА !!!!!!!!!!
29
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези платиха ли си наема?А тока?Знаеш че не са платили наема и тока ли? Ако беше така нямаше да питаш.Значи не знаеш дали са си платили наема и тока, но лъжеш читателите че не са.Мръснишко поведение имаш, нали го осъзнаваш? Защо е такова - семейна обремененост или договорни задължения?
28
3
 
12
 
! Отговори
Вейхайвей преди 2 години
Планът е ясен - в следващия парламент няколко депутата. Амин.
27
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Можеш да съсипеш партията Корнелия още малко и с румбата ще ближете рани а Манолова ще ви носи коктейли от Дубай
26
2
 
2
 
! Отговори
Първо преди 2 години
Трябва да се обединят със себе си.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давай, Корни!
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-жа Импексова да се маха - направи тази партия неизбираема!Мисля, че госпожата/другарка има достатъчно пари да доживее в мир старините си и отгоре още!
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да помним времето когато всичко се приемаше единодушно и по настояване на народа. Това време беше преди демокрацията. Май скоро пак ще се върне времето всичко единодушно да се приема и по искане на народа.