Кубрат Пулев призна: Учредяваме партия на 9 юли, Слави го е страх от мисирките

Нямам амбиции за президент, предупреди боксьорът
534
Кубрат Пулев призна: Учредяваме партия на 9 юли, Слави го е страх от мисирките
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев призна, че ще създаде своя партия на 9 юли. Кобрата обаче подчерта, че няма амбиции да става президент на този етап.

"Нямам такива амбиции, правим този проект "Велика България", името само по себе си говори. Името "Велика България" го мисля от няколко години и няма по-силно и истинско", посочи Кубрат Пулев пред БНТ.

"На 9 юли в хотел Маринела в голямата зала, който иска може да заповяда и да подкрепи този проект. Млади хора, интелигентни хора, които искат и имат желание, които обичат България. Политиците като че ли са загубили любовта към народа си, връзката с народа си. Кой ще се погрижи за народа? Това изобщо политика ли е?“ попита Кобрата и продължи:

Още по темата
"Казват той е боксьор, с политика ли да се занимава, ами това ли е политиката? Хора да мизерстват и да гладуват, пенсионерите да са с 300 лева пенсия и това да е вдигната с 50 лева популистки, а пък други да празнуват първия и втория си милиард по високите върхове на политиката, и то преди 7-8 години. Имам чувството, че някои от тях си мислят, че ще вживеят по 2-3 хиляди години и са богопомазани".

"За мен не е важно аз дали ще имам внимание, дали политиката ще ме обича, за мен е важно дори и с малко да допринесем за развитието на България и това българинът да живее по-добре. Много хора са ми предлагали да участвам в проектите им, в политическите им партии. Бог да го прости, Божидар Димитров искаше да направи партия и беше истински. Това ме подтикна да създам такъв проект, защото много пъти хората се сещат накрая и тогава са най-истински, но то вече е късно. Тогава Божидар Димитров ми предложи да направим партия, но, за съжаление, почина. От тази гледна точка изхождам, защото времето минава", допълни Кобрата.

Той отправи критики към Слави Трифонов заради нежеланието му да говори пред българските медии. "Този шоумен го е страх от мисирките, какво остава да направи нещо за тая държава, ако има някоя по-сериозна ситуация и той да устои. Според мен го е страх от самия себе си, защото усеща, че няма да може да се справи с това нещо. Това не е политика, всеки си е направил своята телевизия, 7/8, 24 България, и всеки си рекламира своята партия. Това ли е политиката в България, това ли трябва да гледа народа? Един фалш, един театър, който обаче е далеч от истината и реалността“, заяви още Пулев, цитиран от БГНЕС.

"За съжаление, България се променя, но много, много бавно, едвам крета. Аз обаче съм амбициозен човек, който обича държавата си и народа си и ми се иска България не просто да наваксва, а тя да е водеща и да заимстват от нея. Имам самочувствието на българин, който наистина се гордее със себе си, с рода си, с България. В историята българите са давали на Европа и на света много, дори от културата, от всичко. Нямам никакви амбиции, хората казват, че се глася за президент, много псевдопатриоти настръхват, когато кажа, че правя политически проект и най-вероятно им се иска изобщо да не се занимавам и са хората, които дори плюят по мен индиректно", каза още Пулев.

"30 години вече се разграбва държавата, и продължава да се разграбва, продължават тези схеми. Аз съм човек, който е с народа и на улицата, комуникирам с хората и виждам, това ме мотивира, защото аз като българин не искам да виждам такива неща. Естествено, че харесваме Европейския съюз, защото това е бъдещето и това е пътят на България. Не смятам, че трябва да клоня в ляво или дясно, защото аз съм за България и мен ме интересува България и българската действителност. Не ме интересува какво се случва в Щатите, не ме интересува какво се случва в Русия и техните конфликти и интереси, това, което те искат да наложат в България като влияние", посочи още Кобрата.

На въпрос дали думата "национализъм" е дискредитирана в България, Пулев отговори: "За съжаление, малко я направиха дискредитирана, но смятам, че това се възражда в българина. Аз всъщност дори съм политик от много години, защото допринасям за любовта на хората към България. Когато любовта на хората се върне към България, дефакто към тях самите, тогава България ще успее. България няма държавност, България е горе-долу разграден двор.".

На финал Пулев заяви, че няма амбиции да става президент на България:

"Нямам такива амбиции, отдавна съм преминал тези свои комплекси, които повечето политици имат да имат желание и жажда за власт, за лична облага. Виждам една абсолютно лични и партийни интереси и нищо повече. Никой не го е грижа за народа, интересуват се от народа дотолкова, доколкото народът да не скочи и да направи нещо".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


534
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
355
0
 
4
 
! Отговори
Мария преди 2 години
Пълен ***. Той три смислени изречения не може да навърже, изложи себе си и родината си с изцепките си и смехотворното си ежене пред велики боксьори, тръгнал да се прави на месия. Няма сериозно образование и подготовка в нито една сфера. Използва името си за лична пропаганда. Ще го употребят и ще му подхвърлят някакви трохи. Ще бъде използван от Герб като патерица за отклоняване на гласове от чалгаря и, *** и патриотите.
354
2
 
1
 
! Отговори
Анонимна преди 2 години
До АнонименЕ, при всички положения те превъзхожда. Акълът ти е на ***, всъщност дори някои от питомниците са с по-развити умствени способности от твоя милост. Муахахахахахахахахахахахахахаха.
353
0
 
1
 
! Отговори
Данка Харсъзката преди 2 години
До Данко ХарсъзинаОпитал си се да напишеш нещо, ама не ти се е получило. Много неадекватен бе, Данчо, пише преди да наливаш ракийцата. Иначе по липса на интелект и негативизъм задминаваш и чалгаря и пульо.
352
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя от много бой, са го повредили яко!
351
0
 
0
 
! Отговори
Славянин преди 2 години
Един ден България пак ще се възроди и ще дойде новият Хан Крум,но всичко дето са мародерствали управлявали и близали власт в последните 100г без изкл.ще се превърнат в леш и Хеопсова пирамида от позлатени черепахи. България пак ще се възроди наново с труд и познания на Австрийски Немски и Японски инженери,но тази вмирисана с-мет в момента ще бъде побита на колове в парк Нар.събрание и ще се наложат жестоки животински закони пред които Канибализма в Африка и Талмудските предписания бледнеят !!!
350
0
 
3
 
! Отговори
Джошуа преди 2 години
от мене имаш НЕ!
349
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едни стимулиращо НЕ!
348
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Трябва ни човек с морал, който да организира хората да работят за благото на България а не на партията, партийците и/или на външни разузнавания. Кобрата ми изглежда такъв. Най малкото като видя имената им с брат им, съм сигурен че родителите са ги възпитали да бъде Българин и да му пука за България. Само не знам дали ще бъде допуснат.
347
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За всички дето пишат, че е бил слаб боксьор и много го биели - има само 2 загуби от 2ма ултра шампиони записани в боксовата зала на славата до имена като Али,Шугар Рей Робинсън и Джак Демси.
346
0
 
5
 
! Отговори
истината преди 2 години
Че е най-успешния български професионален боксьор за всияки времена спор няма ама как тези му качества ще го направят успешен политик не ми е ясно.
345
0
 
1
 
! Отговори
Azfb преди 2 години
Не виждам какво е "признал".По-скоро е ОБЯВИЛ, че ще става нещо....Няма ли кой да ги редактира тези статии ?
344
1
 
2
 
! Отговори
я пак преди 2 години
Кобрата сега ще награби властта без да пита :)
343
0
 
2
 
! Отговори
Само ти Кубрате преди 2 години
Да, ама тебе Кубрате хич не те е страх! Ти направо им пъхаш език в устата и не ти дреме! Мъжага си бре, и нищо подобно! Ще ми се правят на джен'дъри! Давай, само ти още не си направил партийка!
342
0
 
3
 
! Отговори
Владимир преди 2 години
Ми то и Виталий Кличко влезе в политиката и даже кметува, но пък освен наистина брилянтен боксьор има магистратура по обществено развитие и е педагог с дисертация. Но пък тук може всеки да управлява и вдига крак за власт... По скоро братчето Тервел е за политик...все пак е с 2 висши, едното от което юридическо... за разлика от батко си който малко страда от мания за величие... ;-)
341
2
 
8
 
! Отговори
Нещо като преди 2 години
Видяла жабата, че подковават вола, та отишла и тя си вдигнала крака !
340
0
 
0
 
! Отговори
Кличко преди 2 години
???!!!???
339
0
 
2
 
! Отговори
Курти преди 2 години
*** ако влезе в екип с Mayweather демек вице няма кой да го бие на изборите. Поне шоуто да е пълно.
338
0
 
0
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Геро: Зависими сме на първо място от петрол и газ. С това трябва да се започне ! Трябва да си ги осигурим сами. Имаме море има шистаци копа се и това е. Да не говорим ,че сме зависими и от ядреното гориво.... можем да ги заменим със слънчеви централи. Това е началото - НЕЗАВИСИМА ЕНЕРГИЯ !
337
0
 
3
 
! Отговори
продължаваме напред преди 2 години
ама посоката е сбъркана
336
2
 
9
 
! Отговори
Геро преди 2 години
Каквото и да направиш момче,някой под мене също ти го подсказа,ние сме зависима държава от над 1000 години. Ако направиш силна политика като последния премиер , те махат ,ако направиш много силна политика,като Стамболов...ООтлиташ, ако си непослушен като Димитров и Луканов -също тоже. Мисли момче на политическия ринг бият по-силно.