Пламен Николов е кандидатът за премиер на "Има такъв народ"

Той е е доктор по философия на правото, политиката и икономиката
Обновена: 30 юли 2021 17:39 | 30 юли 2021 17:01, Александър Попов
584

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пламен Николов е новият избор за премиер на "Има такъв народ". Той влезе в президентството, заедно с Тошко Йорданов, за да получат мандата от президента Румен Радев.

Той не е участвал досега в политиката. Пламен Николов е доктор по философия на правото, политиката и икономиката.

Президентът Румен Радев заяви, че възлага със свой указ на кандидата за премиер да състави правителство, след като получи предложението на партията от Тошко Йорданов.

"В резултат на изборите от 11 юли на вас се падна отговорността да получите първия проучвателен мандат. Хората гласуваха за вас с очакване да консолидирате фронта на промяната срещу проваления корупционен модел на властта", каза президентът.

По думите му българите очакват предложенията за кабинет в рамките на срока по Конституция.

Твърде много неотложни проблеми се трупат, за да допуснете провал в мисията. Вярвам и съм убеден, че го осъзнавате, каза Радев и пожела успех на Николов.

За мен е изключителна чест и отговорност да бъда тук да получа този мандат от вас, отговори кандидатът за премиер.

Николов каза, че ще направи всичко възможно да спази установените законови срокове.


584
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
509
1
 
0
 
! Отговори
до 518 преди 1 месец
Ти смяташ, че България трябва да има публични банки и предприятия ли? Частно>държавно - винаги, ако ти искаш твоите данъци да отиват в загуба на зле управлявани публични дружества, това е твой проблем, аз предпочитам - не!
508
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всеки, който може да се подписва е възможно да стане и да бъде избран за премиер. Важното е да се подпише бг съгласие за влизане на С. Македония в ЕС, Истанбулската конвенция, приватизация на банки и пътища, дето не са приватизирани, пълен достъп на НАТО за война срещу Русия и т.н.
507
0
 
2
 
! Отговори
комсомола ни замина! преди 1 месец
- за чужбина за да хряни своята старческа и пенсионерска престаряла родина и БКП Само нашите класови врагове ще ни хранят вечно....
506
0
 
2
 
! Отговори
ИНТУСИАЗЪМ САМО? преди 1 месец
НЕ Е ДОСТАТЪЧНО! ИСКА КРЪВ И ЖЕЛЯЗО!!!- БИСМАРК!
505
0
 
2
 
! Отговори
комсомол...комсомол! преди 1 месец
- ти летиш като сокол.....през заводи и мини, през поля и градини ти летиш, летиш......
504
3
 
1
 
! Отговори
доверие на непознат? преди 1 месец
Никому! Само вярата в Бога ще ни спаси истински! Или Турция в по-добрия случай!
503
0
 
1
 
! Отговори
много кандидати! преди 1 месец
и все непознати! Комунистическите издънки на БКП не могат да се скрият! Семето им!
502
0
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
... докато мигнеш, веднага са ти пробутали поредното зализано комсомолче с мерак да учи народа на дисциплина... А Тулу па щял да го подкрепи - нали е стар кадър...
501
0
 
2
 
! Отговори
Тракиец преди 1 месец
Продавачът на Джапанки, още не станал премиер, продава България на скопските подлеци, за да угоди на чужди интереси! Колко то платиха бе, галошник?!
500
0
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
Дебютът на този продавач на джапанки в Панорама, беше катастрофа. Някакви нескопосани опити да се успят критично настроените и да се хареса на всички. Зад всичко това прозира театър и безпринципност. Което предполага евентуалното бъдещо управление да се из роди в диктатура, когато на хората им просветне и поискат сметката.
499
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Човек с това излъчване не може да бъде лидер, а само послушен изпълнител. При абсолютно изключена лична инициатива. Той даже не може да стои сериозно за снимка, а се подсмихва угоднически.
498
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ИТН+БСП , след като ГЕРБ се отеглят от регистрация, ще имат мнозинство и ще има ЛЯВО правителство. Права е Нинова- БСП ще управлява. Да ни е честито. Край на мафията, създадена от олигарсите в БСП, край на кражбите и просперитет на българите. Дайте да се напием и да изтрезнеем чак когато влезем в рая, построен от Нинова.
497
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ака де е Мравояда?
496
0
 
9
 
! Отговори
Рошко преди 1 месец
Щом е доктор прябва да има публикации. Къде са? Когато ни назначават на работа искат дипломата ни. Не е ли редно, след като ние сме работодатели на депутатите , на всички тях да бъдат качени дипломите на сайта на НС и автобиогариите им. Да знаем кого сме избрали. Това ще е и крачка към мажоритарни избори. Ще се види колко са читави тези, които са там и така ще стане ясно дали да има мажоритарн избори
495
0
 
12
 
! Отговори
чалгаропитек преди 1 месец
Тоя Николов е по-лъжлив и от шимпанзето Тошко бе! Уж управлявал стотици служители в американска фирма, продавал стоки в десетки страни, а се оказа, че бил назначен за некво шефче на 14 души и продавали шнорхели и плавници :))))
494
1
 
0
 
! Отговори
KOI? преди 1 месец
KOI? Koi?
493
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Който и да е впъти по добро от онова семпло( меко казано)нещо което управляваше до сега
492
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Питам се кой седи зад храста! На ДПС СЕ ИЗГУБИХА 130Х. ГЛАСА, ЯВИХА СЕ ПРИ СЛАВЧО! СЕГА ДПС играе дистанцирано и критично!БСП ПРЕВЪЗБУДЕНО ОБЯСНЯВАТ ОБЩИ ВИЖДАНИЯ/ГЕЧЕВ СИЯЕ, малко плашещо за банките/ МАЯ, ЦЯЛАТА В БЯЛО СЕРВИЛНО УХИЛЕНА/В Панорама/ ЖИВЕЕМ В ИНТЕРИСНИ ВРЕМЕНА,но мъдрите китайци казват ТЕЖКО И ГОРКО НА КОЙТО ЖИВЕЕ В ИНТЕРЕСНО ИСТОРИЧЕСКО ВРЕМЕ
491
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Философия на бизнеса е от новите специалности като Медицина на прехода, Физика на тъгата, Химия на Западна България, Архитектура на асфалта, Зоология на търговията...
490
0
 
12
 
! Отговори
Сестра Галева преди 1 месец
Мога да поема 5 шнорхела наведнъж !