От ВМРО предлагат: Доброволни отряди да пазят границите от мигрантите

Европа не е коректна спрямо България, смята Димитър Антов
20 авг 2021 22:58, Анисия Иванова
93

България е готова да приеме до 70 афганистанци. Това заяви външният министър Светлан Стоев на спешна среща на страните членки на НАТО. Това е бройката, която страната ни би приела официално. В същото време продължава натискът на нелегални мигранти.

"Ние имаме право да кажем, че не искаме да приемаме афганистанци. Вероятно ще искаме строго спиране още на границата, ако се наложи - със сила. Нелегалните мигранти, които идват, демонстрират познания по военно обучение - изпълняват различни команди без да се замислят. Това е опасно", заяви общинският съветник от ВМРО Димитър Антов в студиото на "Денят ON AIR".

Той подчерта, че в центровете за настаняване на бежанци режимът е доста либерален и често мигранти притесняват местното население.

"Тези хора трябва да бъдат настанени на пунктове около границата. Хубаво ще бъде да се направят такива лагери, каквито има в Гърция, но да бъдат далеч от населените места. Хората не искат съмнителни типове да се навъртат край тях", добави Антов.

ВМРО продължава да настоява за сформирането на доброволни отряди, които да пазят границата.

"Трябва да бъдат официално създадени доброволни отряди, които да обхождат границата, но да пазят невъоръжени. Това ще помогне за решаването на проблема. Хората в едно село могат да направят такъв доброволен отряд към кварталния полицай. Но трябва да има комуникация между тях и полицията. Много от тези хора са ловци, могат да бъдат въоръжени, без това да е незаконно, но все пак не трябва да ходят с пушки да търсят нелегални мигранти", уточни общинският съветник пред Bulgaria ON AIR.

Той е убеден, че целта на голяма част от мигрантите няма да е да останат в България.

"Тези хора не искат да работят в България, те си казват "Ние ще отидем на Запад, където ще получаваме социални помощи и ще лежим". Но ако стигнат до други държави, оттам могат да ни ги върнат обратно и тогава ще дойде проблемът за нас", убеден е Димитър Антов.

Според него страната ни не показва достатъчна категоричност в нежеланието си да приема мигранти, за да не бъдем обвинени в липса на демокрация.

"Европа не е много коректна спрямо България. Ако ние отстоявахме интересите си, те щяха да ни гледат с уважение, а ние сме послушковци", коментира общинският съветник.

И добави, че има структури в страната ни, които печелят добре от нелегалните мигранти.

 


93
Още по темата: ВМРОмигрантиBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
1
 
! Отговори
Инфлация преди 1 месец
Доброволците от ВМРО да ходят да пазят Бойко Борисов и Каракачанов, за да не станат бежанци в Турция. Нали тези от ДПС са им приятели, особено Ахмед Доган. Той ще ги уреди в някои от тамошните затвори, а не при бай Ставри ! Честито на банкерите и финансистите. Дори и те започваха да разбират, че страната е в необявен фалит !
72
2
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
доброволните отряди ще ги бият и обират парите и златото да идват военни отнато да вардят европеиските граници
71
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Без паре и мама на тате не дава свободоноо
70
1
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Тоя голяма прическа извади, честно майна :)))
69
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стига сте плюли, бе тролове! И без да се гласува предложението, нещата натам вървят...
68
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От Добрич съм. Къде да се запиша в доброволните отряди?
67
2
 
2
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 месец
ЗАЩО ДА ПАЗЯ ГРАНИЦАТА ---КАТО НЯМАМ , ЗА КАКВО ДА Я ПАЗЯ....?!
66
1
 
1
 
! Отговори
2 преди 1 месец
ВМРО няма ли някой интилигентен човек , ами са изтипосали селски бек да разаснява . Няма ли някой нормален???
65
1
 
6
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Границата ни с Турция може ефективно да бъде пазена,но бай ви SS не дава акъл безплатно.Има хора с пагони дето взимат по една шапка заплата да мислят за това.(а колко мислят е друг въпрос)Сега като се увеличи мигрантския натиск и не дай боже убият някой от тях,ще има нужда и от гранични полицаи.
64
1
 
5
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Значи доброволни отряди ? Пак дайте да дадем.А знаете ли как ще отида без оръжие да пазя границата от хора които перманентно са били във война и имащ боен опит ? В страната българите където сме били наемници някъде по света сме шепа хора.Тия от ВМРО дето си присвоили инициалиалите на някогашната организация говорят с гза си !
63
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ОХРАНАТА НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ И ДЪЛГ НА ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ И НИКАКВИ САМОДЕЙЦИ НЯМАТ РАБОТА ТАМ!!!
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ВМРО трябва да бъде забранена партия Това е анти-Българска партия,която защитава чужди интереси.
61
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И тоя шлифер дава акъл.Е гати,пропадналата държава.
60
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Динко и Перата вече са там.Рекета ще е безпощаден.2000 Евро на човек,или свинска опашка.
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бони да строят свиннеферми по границите!
58
2
 
2
 
! Отговори
Не забравяйте преди 1 месец
Ангел Джамбазки на първа линия - за мед сестра!!!
57
3
 
2
 
! Отговори
8 преди 1 месец
Такива "доброволни "отряди имаше и през 1923 година!
56
1
 
3
 
! Отговори
вмро-то преди 1 месец
Дайте личен пример! Цялата ви членска маса състояща се от два файтона, барабар със шкембелията и релсата на границата един месец денонощно, тогава може и да повярвам. Поканете и боцко, той с жипката ще го раздава дежурен офицер. За координация на силите и средствата - демек акъл ще ви дава. И да не забравите Джамбазки! Понеже не е служил войник - за медицинска сестра става!!!
55
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стига с тия хитлеристки идеи, бе! Кви патриоти са тия, дето си правят частни армии?! Стойте си в забвение, докато ви дойде акъла, ако ви дойде!
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Миналата есен на гръцко- турската граница, аскера пробиваше проходи в мрежата и насочваше чернокожите къде да атакуват, а гърците контрираха със сълзотворен газ и стоп патрони, на много места имаше и ръкопашен бой с палки, щитове и кой квото намери, ития така почти 10 тина дена, това го видях с очите си! А бг мутрите са решили да спират нашествието с голи и боси НЕВЪОРЪЖЕНИ селяни... Това само бг мутра може да го измисли!