Борисов: И друг път сме били в опозиция, ясно е кой се е възползвал от машините

Цените на горивата, ако бяха изпуснати от нас, щеше да е революция, смята лидерът на ГЕРБ
241
Борисов: И друг път сме били в опозиция, ясно е кой се е възползвал от машините
Снимка: БГНЕС

Социологическите агенции си трият сол на главата и се чудят как да обяснят, че познават резултата на Румен Радев, но не познаха на партиите. Ясно е кой се е възползвал от машините. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция в централата на партията.

Той посочи, че ГЕРБ и друг път са били в опозиция.

"ИТН се сгромолясаха с близо 15 на сто, така че от фаворити в един момент, се превърнаха на техния език като на барабана малката пръчка. А по-позорен резултат от този на БСП в историята няма", посочи още Борисов и продължи:

Още по темата
"Когато създавах ГЕРБ, тогава имаше един мастодонт, наречен БКП-БСП. Тогава си поставихме задача да победим БСП и ги побеждаваме винаги. Те се държат все едно са победители. Ние не знаем на базата на какво са победили, и народът не знае".

"Цените на горивата, ако бяха изпуснати от нас, щеше да е революция. Сега хората знаят, че просто няма какво да направят. Цената на газта, колко упреци понесохме ние, че защитихме България, направихме така, че България да остане на газовата карта. Този проект, наречен Балкански поток, при тези транзитни такси, в рамките на ти години се изплатиха и 70 години напред, българите ще получават всяка година транзитна такса. Тези, които говореха срещу това, получиха под 6 процента на изборите. А първите 800 милиона влязоха вече в държавната хазна", заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посочи ден преди началото на 47-ото Народно събрание, че ПГ на коалицията ще се казва ГЕРБ-СДС със съпредседател Румен Христов, така, както беше в предходния парламент.

Той се обърна към депутатите на коалицията с призив: „Искам да бъдете с покрито самочувствие за свършената работа“.

"Помагайте. Бъдете отговорни и отсъстващи по никакъв повод – отсъствия от парламента само при смъртен случай, развод и сватба", продължи със заръките Борисов.

"Утре, след като се закълнете, веднага внасяйте искане за мораториум върху увеличаване на дълга", заръча още лидерът на ГЕРБ на новите народни представители.


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
0
 
0
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 месец
И преди сте били в Изолация г-н Борисов, но заралика от преди вече хората не ви, вярват, не ви харесват и не са зад вас, кораба ви е пълен с пробойни и партията ви бавно, но славно се превърна в партия със затихващи функции - съюзихте се със СДС и разни агентчета от Държавна сигурност и комунисти, които да се подкрепяте за да останете възможно най-дълго във властта въпреки, че преди 11 години говорихте за достойство и ако вие имахте такова вие и вашата партия щяхте да се откажете от Парламента!
216
1
 
1
 
! Отговори
АННОНИМЕН преди 1 месец
ЩОМ СЕ НАМЕСИХА В ИЗБОРИТЕ И ЕВРЕИ НОМАЛНО Е И СЕ.СЕ.РЕ.ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ СИТУАЦИЯТА ТА ХОРА МАЙКА НИ ЖАЛНА!
215
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тока поскъпна и са му разредили електрошоковете по клинична пътека.Трудно осъзнава къде се намира.
214
0
 
5
 
! Отговори
джо преди 1 месец
Съд за всички самозабравили се крадливи политици е лекарството за нашата родина. За нищо друго не се сещам.
213
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти чакай да видиш какво ще стане като махнат Гешев. Май ще те търсим и теб в Дубай.
212
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никога повече този неграмотник и подобни в управлението на тази държава
211
6
 
31
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Ако две трети от хората бяха гласували, най-малкото, което щеше да се случи, е, че ДПС щеше да падне под 10%. А Герб щеше да има най-много 12%, защото за тях гласуват предимно онези 300 000 чиновници на държавна хранилка, за да не загубят чантите си.
210
3
 
27
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Не са ти виновни машините, драги. Хората - две трети не отидоха да гласуват, ето това е проблемът! Ако обратно - две трети от хората бяха гласували, резултатите щяха да са доста по-различни! Ама вие от всички партии ги отблъснахте с поведението си! Хората ви мразят "безплатно" и затова не упражняват правото си на глас.
209
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може и да не е ром, а да е копанар или джоревец.
208
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинче свърши се с гербавото крадене моето момиче! Връщаш се на село при овцете!
207
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не виждате ли, че е ром тоя човек?
206
6
 
4
 
! Отговори
US Motherfucker преди 1 месец
Добре. Съгласен съм с теорията, че ГЕРБ е мафиотска партия, БКП-БСП - също, ДПС е с турски нюанси, ВМРО чужда на България партия, АТАКА беше партия на един превъртял индивид с видими психични проблеми и т.н. Изброените от мен са аутсайдери. Нека да видим новите, за да имаме модел за сравнение, но ми се струва, че в Библията е казано много точно: "... и нищо ново под слънцето".
205
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сатанистка партия ГЕРБ
204
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно време се смеехме на вицовете за Компира и Буцата, а то какво стана? Буцата стана политик, че и 12 години ни управлява. Ирония
203
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Свирен мач преди да започне, прав си Баце! Играта е за лична печалба и в твоята партия. Защо не я оставите тази нация да умре?
202
4
 
14
 
! Отговори
toti преди 1 месец
Прецакаха те и никой не разбра !!! Беше и си остана пак сам !!1
201
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичко в България е черно само Той в бяло.
200
10
 
24
 
! Отговори
seira преди 1 месец
"ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,...ВЕЧЕ НЕ СИ ИНТЕРЕСЕН!...НАРОДЕ!!!!!
199
29
 
15
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Най-успешният политик за последните 30 години! Другите са еднодневки!
198
5
 
11
 
! Отговори
Уид Бойко 4 евър! преди 1 месец
Сусбепиздамънта! Въпреки че е знаел кой държи ключетата от машинчетата до последно е вардил кюлчетата и е дал парета колкото да си плати за второ място, Е Богами такъв Кютук не имало даже около албанските реотани