Шефът на фондация "Македония" със забрана за влизане в РСМ

Виктор Стоянов го разбрал на границата
9 авг 2022 14:13, Росен Стойчев
34
Шефът на фондация "Македония" със забрана за влизане в РСМ
Снимка: БГНЕС

Забраниха на активист за правата на българите да влиза в Република Северна Македония, съобщи Нова.

„Пътувахме за Скопие с членове на фондацията, за да почистим паметник, тъй като общината не го поддържа подобаващо.

Още по темата
На границата, при процедура, ми бе съобщено устно, че имам забрана да влизам в страната за една година.

 Вчера пуснах сигнал във външното ни министерство. Искам официално обяснение от Северна Македония. Известих и европейските институции”, каза Виктор Стоянов, председател на Фондация „Македония”.


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
5
 
8
 
! Отговори
Антисорос преди 3 месеца
Абе на 100% ще му кажа- дру7ан *** си драги.Ес натиска да махнем ветото без да са престанали да плюят и кълнат по българите теб Москва ти се привижда. Никнете като изподземята US тролчетата и все Москва намесвате за щяло и тещяло. Спрете му бялото на тоя кравароагент!
22
38
 
12
 
! Отговори
София преди 3 месеца
Браво на македонците.Този е провокатор и постоянно създава напрежение между България и Македония.
21
2
 
11
 
! Отговори
До 19 преди 3 месеца
Не е в Шенген но това е посоката, стремежа и идеята. Ако си тръгнал към Долно Нагорнище защо си тръгнал ако не искаш да стигнеш. По добре отивай към Горно Надолнище.
20
27
 
12
 
! Отговори
100% преди 3 месеца
Тоя е някой храненик на ВМРО, а ако е така, просто е поредната провокация на руснаците. в опит за насаждане на напрежение между двете страни. Маските паднаха. Плащат от едната страна на ВМРО, от другата на ВМРО-ДПМНЕ, за да поддържат различията и да не може да се стигне до споразумения и добросъседски взаимоотношения.
19
9
 
2
 
! Отговори
До 23 преди 3 месеца
ааааа аахахахахаххахаха!
18
4
 
2
 
! Отговори
До Nnnn преди 3 месеца
Българска армия, Na gitarata Vasko Zabata i Ceca Mecata ахахахахахахахаха
17
12
 
13
 
! Отговори
Nnnn преди 3 месеца
Тези македонци заслужават да им направим специална военна операция.
16
7
 
4
 
! Отговори
До ШибиРиби преди 3 месеца
Европа е на отворените граници и мулти културата ... , казва се Шенген, а България не е в Шенген
15
39
 
10
 
! Отговори
Аз преди 3 месеца
Знаете ли 30 години подред им се забранява на Македонската Национална Телевизия, Политици, Журналисти и обикновени граждани от Македония да влизат в България и да честват Яне Сандански и да празнуват с македонските българи. Знаете ли колко години подред и след колко решения на Европейския съд България забранява ОМО Илинден и други македонски организации в България. А? Знаете ли? И? Ко праим?
14
8
 
23
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 месеца
Защо им е на тези комплексари да са в Европа като и Луната е тяхна? Европа е на отворените граници и мулти културата а те обратно
13
8
 
27
 
! Отговори
Бг преди 3 месеца
Змията хапи най-злобно когато и се стъпи на шията. Тази есен децата в Скопие ще учат за българския цар Самуил....
12
9
 
12
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
Тия в Македония съвсем врътнаха. Защо обаче? Нека видим. Сърбия е с Русия,но половината сърби са за НАТО и ЕС. В същито време Скопие е сръбска трибуна,нонв Нато ни лукмяли ,ни лук мирисали,та ск затварят очите. Турция и Русия съюзници,а НАТО и тук си затваря очите. ЕС пък води просръбска политика и ЕС не се и сеща,че България е член.Питам се ако влезне сръбската армия в България дали САЩ-базите у нас няма да я покани сред структурите си.А по всичко личи,че Москва и Вашингтон са съюзници.
11
32
 
16
 
! Отговори
Tatar Ramazan преди 3 месеца
Не разбирам защо се сърдите като ви кажат татари? Татарите са умен народ, добри математици, добри шахматисти. А и вижте се, погледнете лицето на снимката? На тарарин ли прилича или на славянин, за каквито ви определиха от компартията за да ви пришият към братските народи. Българите очевидно са азиатски народ. Повечето са с черни глави и половината са с дръпнати очи. Няма място за сръдни.
10
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кой е този? Прилича на мутра.
9
4
 
4
 
! Отговори
Do 9 преди 3 месеца
Too late- вече са сигнализирали в Европейските институции ля ля ля
8
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Някой митничар се е изгаврил. Едва ли правителството си прецаква присъединяването към ЕС по толкова нелеп начин след всичките сблъсъци които имаха. Сега ще дойде официално съобщение от РСМ, че няма такава забрана.
7
7
 
19
 
! Отговори
АзЪ преди 3 месеца
Чудя се на кой ли език се е провела комуникацията хаха да не би да са му говорили на разваления си българските на човека : D
6
5
 
15
 
! Отговори
Раво Кире и Кокоре преди 3 месеца
Кат са сабртете с ГЕРБ о ДПС цена нямате. Все така да преебте България и в бъдеще. Да живее ФАЩ унищожителя на българщината и не говите ръце в България ДБ, ПП, ГЕРБ и ДПС
5
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много добре, че е информирал българските и европейските институции. Никакви компромиси с дискриминацията и омразата, която идва от БЮРМ. Трябва да ги отучим от тези навици, по европейски.
4
5
 
24
 
! Отговори
Петров преди 3 месеца
Киро Кънейдиъна създаде атмосфера на уважение към българите в Норт Мацедония. Вече освен да горят всичко българско почнаха и да не ни пускат.