Предстоят разкрития, с които само Гешев разполага

Това обяви Пламена Игнатова
15 май 2023 14:15, Росен Стойчев
161
Предстоят разкрития, с които само Гешев разполага
Снимка: БГНЕС

„Гешев няма да се даде без борба. Предстоят някакви разкрития, с които само Гешев разполага. По отношение на ДПС той използва думата „предателство”, обвини Сарафов, че опитвал да прекарти делото „Барселонагейт”, но преди месец самият Гешев обещаваше, че до две седмици всичко по това дело ще е приключило.

Той самият е разговарял с изключително много политици, докато обяснява, че политиката се меси в съдебната система, което също е вярно.

Още по темата
Отдавна се носят и слухове за негов посланически мандат, но сега ще видим дума срещу дума. Това заяви журналистът Пламена Игнатова в ефира на Нова Нюз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
4
 
6
 
! Отговори
Ужасно грешиш преди 1 година
Откъде накъде в кюпа от мафиоти (ГЕРБ, ДПС, ...) Слагаш и БСП , Нинова . Такива тикви , които забравихте добруването на хората по време на соца, провалихте България. Нямате съвест и морал , нямате очи и уши, нямате сиво вещество да прозрете днешната ситуация , резултат от над 33 години разпад, грабеж и лъжи. Язък ви за претенциите за някакви евроджендърски ценности. Опропастихте поколение читави българи, разградите държавата и сега вилнеят не само нашите ци,,,гани , а и придошли хайки от вълци .
139
4
 
5
 
! Отговори
ИВАН МАНАФА преди 1 година
ТАЯ. КОРУМПИРАНА ПАРТИЙНО. ОЛИГАРХИЧНАБАНДА РАЗБОЙНИЦИ. ОТ ГЕРБ, ДПС И БСП ЗАПОЧНАХА ДА. СЕ. САМОИЗЯЖДАТ.ГЕШЕВ. СЕГА. ЩЕ. ИЗКАРА КИРЛИВИТЕ. РИЗИ. НА БОСОВЕТЕ. В. ТЕЗИ ПАРТИЙНИБАНДИ. ТАЯ. БЕЗПАРДОННОКРАДЛИВА И. ЛЪЖЛИВА ПАСМИНА Е. ЗА АРЕСТ. И ПЪЛНИ. РАЗСЛЕДВАНИЯ. И ЗАТВОР .ВСС. ВЕДНАГА. ДА. ОСВОБОДИГЕШЕВ , САРАФОВ. И. ЗАМЕСТНИКА. МУ. И. ВЕДНАГАДА ПОДАДЕ. ОСТАВКА.ПРОКУРАТУРАТА. НИ. Е ЧИСТА. ПРОБА. МАФИОТСКАСТРУКТУРА.БОРИСОВ, ДОГАН, НИНОВА, ДАНЧО. МЕНТАТАКАРАДАЙЪ, ТОМИСЛАВ
138
0
 
5
 
! Отговори
бум преди 1 година
Още една пиратка ! :)
137
6
 
21
 
! Отговори
до Мухаха преди 1 година
Малоумно гербаджийче до онзи ден го защитава сега това което извадил ще са кьорфишеци. Мислиш ли че няма преки доказателства или вече преките са кьорфишеци за вас гербаджийте.
136
5
 
36
 
! Отговори
Мухаха преди 1 година
Сори, наивници. НЯМА да има "разкрития" ..... Всеки от тия по върховете на прогнилата ни политическа система има компромати за другите въпреки че откровено казано, е безсмислено да бъдат използвани . ВСИЧКИ са подготвени за предстоящи "разкрития" ... Каквото и да извади Гешефта ще са само медийни кьорфишеци за разлайване на кучетата. НЯМА да има преки доказателства и всеки от "разкритите" може да каже че атаките срещу него са на политическа основа и са недоказуеми в съда ... Което си е ФАКТ....
135
2
 
16
 
! Отговори
Анонимна преди 1 година
Разкрития??? Геше, кажи честно, струнната теория доказа ли се? А верно ли е, че с един отговор отговарям на 14 въпроса? Намери ли се някой да плати достатъчно за това? Парите ми в САЩ ли са или В ЮАР?
134
9
 
36
 
! Отговори
Из По Нас Ра Ха Се преди 1 година
Гешев ще го думнат,ако проговори.Асфалт паша няма да го остави да говори.Много народ някъде гние от времето,когато Асфалт паша все още не беше станал паша и вилнееха с Цвъки Молитвената закуска из Меверето .Сарафов пък се натяга за Главен,но и той ще яде хурката.И той не чист и читав.Много е слугувал.И той има господари .
133
5
 
26
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
Най после ще излезе истината за чекмеджето че и още.
132
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия дето им лежат костите по каманаците да ни правят свободни ако поне малко са знаели какво в момента представлява България, нямаше да си мръднат пръста камоли да *** за свобода. И най-много ми е грозно като в устите на тия едноклетъчни почнат да излизат думи като Левски, Ботев, свобода, патриот и др. В същото време ако мръднеш на 500м от центъра на областен град и се връщаш в средновековието.
131
3
 
57
 
! Отговори
Справедлив преди 1 година
Гарван гарвану око не вади. Всички са зависими от олигархично-мафиотската система и всички искат да ни заблудят с почтеност и честност.
130
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако семейството на Гешев е в България нищо няма да разкрие. Мисля че мафията го държи здраво за топките.
129
3
 
4
 
! Отговори
бабоеб преди 1 година
те ползват ромката от Израел и Турция ромките стават за ползване от всички
128
3
 
3
 
! Отговори
обша ромка преди 1 година
ром ли му е шеф или Гешев и Бойко им е шеф на ром и ромка или те са израелски турски персони ами диван при вас бе на вашата бройка
127
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До вчерашните авери просто се разделиха.Гешеф беше ,,лицето" поставено за услугата КТБ.Правеше много услуги и сега мафията иска да го премахне Няма бягане от мафията.Длужиш и до край , веднъж стъпил ли върне .И си пътник когато мафията каже.Сега Гешеф се съпротивлява , но борбата ще е кратка.Ще има истински атентат в скоро време.
126
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали ви казах.Чк всичко личи , че Борисоф не е замесен в мнимия атентат Доган може , но липсва всякаква логистична подкрепа от там.Остсва Гешеф сам да си е спретнал атентата с помощта на хора от подземния свят Такива с които за времето му на управление с Борисоф разполагаха многократно.Но Борисоф и Доган изглеждат като изненадано и подразнени от самостоятелните акции на Гешеф.Гешеф е нарочен за смяна и той го знае.Има сътрсения в мафията.
125
9
 
13
 
! Отговори
akud преди 1 година
тази демонстрация на гешев скъсането на оставката дали има и случайно някакво задколистно уйдурма с продължаваме промяната и евентуална подкрепа от тях
124
0
 
21
 
! Отговори
Омерта мафиоза преди 1 година
Да живее компроматът в сейфа в чужбина
123
2
 
41
 
! Отговори
до 134 преди 1 година
Колега, много интересно кога Сарафов получи това "просветление"? До скоро съвсем други "песни" пееше!!!
122
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Измисления атентат, сега това .. Вие наистина ли си мислите, че никой няма да заподозре театърът ви?
121
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мда Те напускат кораба защото са се наяли и искат да се измъкнат от това блато живи и с паричките които са присвоили.