Слави Трифонов: Помислете си за всички деца избити по пътищата на България

Той коментира катастрофата, при кято дете загина на пешеходна пътека
4 сеп 2023 14:42, Нели Христова
54
Слави Трифонов: Помислете си за всички деца избити по пътищата на България
Снимка: БГНЕС

"Аз съм такъв, че когато нормалните хора изпитват тъга, аз изпитвам ярост", така лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира случая с прегазеното от пиян шофьор на пешеходна пътека дете.

"Много ме натъжи поредното убийство на дете на пешеходна пътека. Всъщност, аз съм такъв, че когато нормалните хора изпитват тъга, аз изпитвам ярост. И, за да не става много лично, ще ви кажа, че се опитвам да измисля всякакви варианти, с които да помогна това да спре. От всички градове да се опаковат с камери до брутални закони, които да плашат и наказват извършителите на подобни престъпления. Дали това ще помогне, не знам. Опитвам се да правя, каквото мога с моите възможности. Но истината е, че има част от нашите съграждани, които явно не притежават чувство за отговорност, състрадателност и морал и не знам как да ги спрем. Явно е въпрос на манталитет. А как се спира нещо, което вече е създадено… нямам отговор, но разбира се, трябва да се борим. Всички. Кой с каквото може. И денят е мрачен, и лятото си отива, общо взето тъжна работа. Искам да ви пусна една песен, много пъти сме я изпълнявали с “Ку-Ку бенд” и с Деси Добрева, и с Нели Петкова, и с Невена Цонева, но сега ще ви я пусна в оригинал, така както я изпълнява Лили Иванова. А тя, я пее изумително и изключително емоционално. Помислете си, докато я слушате, за всички деца избити по пътищата на България, за които лятото вече няма да дойде", пише още Трифонов.

Катастрофата стана в събота около 21 часа. От СГП и СДВР съобщиха, че 37-годишният шофьор е бил с два промила алкохол в кръвта, а преди да се случи инцидентът няма спирачен път. Едва 400 метра е карал пияният Петър Тодоров, преди да блъсне и убие дете на пешеходна пътека.

В колата - "Мерцедес" Е класа, пътували жена и дете, които не са в семейни отношения с водача. Жената знаела, че мъжът е пил, но не го спряла да седне зад волана, защото не изглеждал неадекватен. Автомобилът не е на нейно име, нито на водача. Все още се установява на кого е.

Има достатъчно доказателства за привличането на задържания като обвиняем за причиняване на смърт след умишлено нарушаване на правилата за движение по пътищата, при евентуален умисъл, добавиха от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Дядо от село преди 7 месеца
Аман от популисти.А ти що се скри слафчо? Лесно е да критикуваш, и да пееш чалги.
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ти сега ли се сети за това. Когато народът ти даде шанс ти обърна гръб, а сега много знаеш.
43
1
 
14
 
! Отговори
Папо преди 7 месеца
Точно този с кервана с мутренски джипове ,да не се обажда. Сигурно кервана му от черни джипове ,се движи винаги с 50 км.ч в града, спазва дистанция и никога не засича и не притиска останалите водачи.
42
10
 
2
 
! Отговори
Учител преди 7 месеца
Слави! Няма да те обвинявам, че си опростачил народа и децата ни с чалгА! Други са майсторите на пълната разруха, продажниците на Род и Родина! Кажи, как от тук насетне, да изгоним тая гмеж!
41
1
 
13
 
! Отговори
Дедо преди 7 месеца
Значи ние всички сме скучни "нормални" хора ,а видиш ли тоя бил различен и уникален и не бил като нас.
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Джипката на Слави за малко щеше да ме блъсне на един паркинг преди години като бях хлапе във Варна. А сега този кух чук ми разправя за деца, избити по пътищата. Ако се гръмне ще направи голяма услуга на страната и света.
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тази нелицеприятна тиква още ли не е пукнала.
38
2
 
0
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 7 месеца
мн про***ст народ ! жалко за БГ
37
10
 
2
 
! Отговори
СС преди 7 месеца
Ще се друсам, а в България и ще газя, че много плиткоумни се навъдихте
36
1
 
20
 
! Отговори
Тошо преди 7 месеца
Леле , Славчо , четеш ли коментарите на хората и мнението им за тебе.....??! Ако така говорят за мене - ще се гръмна веднага ! Откажи се от политика , изяви , отиди и се прикътай на село и не се показвай повече !!!!!
35
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Слави да говори за деца е все едно дявола за евангелието.Той индивид да си помисли колко деца има и какви поразии е направил за тях с чалга музиката си.
34
1
 
19
 
! Отговори
адолф преди 7 месеца
А ти си помисли за няколкото поколения деца дето опростачи с твоята чалга.
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Миналото не можеш да промениш, Чадо! Моли се, моли се, моли се! За бъдещето си!
32
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Аз пък винаги, когато мерна 16 годишни напълнили с пластмаса пазвите си момичета, подрусващи се в ритъма на чалгата и гледайки с мътни, бездушни, посивели, като на отдавна умряла риба очи, се сещам за един нашенски продавач на мартеници от подлеза на Централна гара, минал през софрите на Мултигруп...
31
1
 
16
 
! Отговори
Чалгата, начело с преди 7 месеца
Трифонов съсипа няколко поколения българи ."Карай бясно на червено,направи за мене нещо откачено".А сега се възмущавал?2
30
1
 
14
 
! Отговори
Крюгер-доунинг преди 7 месеца
Има малки градове по света с повече население от държавата ни, които само с общински средства и брой управляващи се справя в пъти по-добре.Чудесна работа на управлението ни! Гордея се, имаме дори противоконституционна партия, тя мисли за народа! Шефа й дори с държавна заплата си направи сараи. Резултатите са на лице. Пийте си наркотиците и си усилете чалгата в БМВто и газ до ламарината. За сгазени хора дават само условна в БГ, стига да платиш където е нужно.
29
3
 
6
 
! Отговори
Наточен мертник преди 7 месеца
Познай кой ще е следващия...Бързо бягай у дупай. .
28
3
 
16
 
! Отговори
Чик преди 7 месеца
Да спре наркотиците в знак на съпричастност! Всички, които употребяват дрога, са съучастници в катастрофите по пътищата, дори да не карат те лично автомобилните.
27
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тоя е същия, който използва публичното си положение да унижава една жена. Нещо като един медиен Георги. Иначе е "морален" де.
26
3
 
18
 
! Отговори
ЛЕЛЯ ПЕНА преди 7 месеца
А ТИ НЯМА ЛИ ДА СЕ СЕТИШ НАЙ-ПОСЛЕ,ЧЕ СИ ЕДНА ПРАЗНА КРАТУНА?