Петков се опъна на ГЕРБ: Когато някой ни поставя условия, ние не се навеждаме!

Той определи ултиматума за външно като "егоизъм"
Обновена: 9 фев 2024 14:30 | 9 фев 2024 14:30, Петър Бойчев
221
Петков се опъна на ГЕРБ: Когато някой ни поставя условия, ние не се навеждаме!
Снимка БГНЕС

Съпредседателят на ПП Кирил Петков определи ултиматума на Борисов за външен министър като "егоизъм".

"Това е някакъв тип егоизъм. Ако някой ни поставя условие, ние не се навеждаме. Необходимо е, чрез нормален диалог да продължим", заяви Петков.

"Ние им даваме възможността да имат най-високия пост в държавата, това е премиерът. Това е най-голямата позиция в държавата и навън, ГЕРБ получават в тази ротация най-високия пост в държавата, излазът на държавата минава през този премиер", заяви още Петков.

Още по темата
По-рано през деня лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заплаши, че настоящият вицепремиер Мария Габриел трябва да заеме поста на премиер и да запази ГЕРБ този на министър на външните работи след ротацията, иначе се отивало към избори 2 в 1. Борисов изтъкна, че последният ангажимент към сглобката бил за плажовете.

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пък направо призова ПП-ДБ "да се овладеят" и да се научат, че писаните неща трябва да се спазват.

"Избори 2 в 1 не са добре за страната, за ДПС – са добре. МВнР е на ГЕРБ. ПП-ДБ имат цялата власт в държавата, нека седнат и се успокоят, за да продължи това евроатлантическо правителство", заяви още председателят на ПГ на ДПС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Петков се опъна на ГЕРБ: Когато някой ни поставя условия, ние не се навеждаме!..." Е как ще се наведат допълнително, след като са постоянно наведени, гърбом към посолството?
185
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Крадете колкото можете ,защото при други избори че духате супата като го каза василев ,вероятно възраждане които им дават сега 17%а на ПП 20%ще излетите а Марс
184
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Според Кирил Петков 30 плюс 30 прави 40??
183
0
 
9
 
! Отговори
Радката преди 2 месеца
Колко ли линии е опнал Кирчо? Той винаги е на черешата. Вижте му зениците, еуфорията и след това как е сдухан. Обичайни реакции. Киро е дрогар. И психо. А асанчо е тарикат. А ние - бунаци.
182
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ми то вие постоянно сте наведени...! Кога сте били изправени???
181
0
 
3
 
! Отговори
ОтЛазерРъководството преди 2 месеца
Кокво ли на пазар жените коментира.Не за вярване че АсанХулиган е правил нещо неморално с О-образната гнусна срамна устна с Кърлежирро 5Кефф одма да каже кои всички също и по списъчен състав даидат наАналлогията запреглед на аналутните им срамни устни за наличие на *** силно сърбящи влажни пъпки тип цириусГовнятикусЛейнарутникос.Същите безплатно ще и бъдат изтискани.Гнойта изгорена а белезите загладени с високотермичен инфра ред лазерен лъч зада им се халките отново разхубавили иНесмърдяли
180
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Неможе да се наведе някой, който така се е навел, че е долепил чело в пода. Просто няма повече накъде да се навежда. В САЩ не обичат аутсайдери като ПП,ДБ. Виж, в Москва могат още да ги използват...докато един ден...
179
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пита ли,Кокорчо?Че той май с удоволствие се навежда.
178
5
 
2
 
! Отговори
22 преди 2 месеца
Някой някога в социалните мрежи беше написал : "Боже пази горите от пожари, а България от пожарникари!" Защо ли в последните 8 години все си го спомням и си казвам: "Господи, колко е прав!". Особено след изявленията на пожарникар N:1 на България.
177
1
 
9
 
! Отговори
Кокорко преди 2 месеца
Да бе да, не се навеждаме...
176
1
 
10
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
За какво "навеждане" се говори ,при положение ,че "демократичната общност" е "легнала" и върху нея газят национални *** за угояване от най-долнопробна порода престъпни скотове..,които унищожават цел един народ ?!Най- жалкото е ,че това се позволява от нация с толкова много умни и мислещи хора ,които са дали възможност на "утайката" да ги управлява.А най- долните от тях се намират в Северозападна България от местните изпълнители на националните престъпници -убийци.
175
1
 
2
 
! Отговори
Стамболов преди 2 месеца
Решението е просто - вицепремиер по координация на европейските политики и институционалните въпроси
174
0
 
12
 
! Отговори
Тъй-тъй преди 2 месеца
Цункахте Гробб, изпрахте ДПС и Гробб, и не се навеждали, докато не седнели на масата с Гробб, който работи на тъмбо под масата! Така се разбирате вие!
173
0
 
19
 
! Отговори
Кириле преди 2 месеца
Като се поклониш с лице на запад оставаш с гъC. На изток .
172
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И ние сме като американците, те между Байдън Тръмп, ние между Кире и Бойко, но и делянчо наднича. Пълно посмешище с такива кандидати.155
171
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Виц на деня: Наша делегация отишла при американския президент и поискали България да стане щат на Америка. Президентът не бил и чувал за България, но чичо Сам чете в чичо Гугъл: "България е древна страна с богати традиции, култура и робска история. Била завладяна от Римската империя и не след дълго се разпаднала. След това под византийско и Византеия изчезнала и Осмацката изчезнала. Била приятел със СССР и той изчезнал. Президента казал: Евросъюза не са ли чели или си мислят, че ще им се размине
170
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А бе къде е батко?
169
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ай честито!
168
2
 
14
 
! Отговори
ала-бала преди 2 месеца
Та с колко го " опъна " Баци , с 300 ли ? То и Лена не е толкоз опъвана .
167
0
 
18
 
! Отговори
Xa-xa преди 2 месеца
Баце ви е навел още като ви пусна да правите правителство. И си ви работи. С 200