ПП внася законопроект за цялостни санкции срещу Русия

"Путин не разбира, че убивайки Навални не убива духа на свободата"
16 фев 2024 16:30, Нели Христова
325
ПП внася законопроект за цялостни санкции срещу Русия
Снимка: БГНЕС

ПП "Продължаваме Промяната" осъжда събитията около смъртта на руския опозиционен политик Алексей Навални, античовешките мерки и условия, на които е бил подложен в затвора в Русия.

В позиция на партията се казва, че смъртта на Навални е опит за показно систематично и целенасочено убийство на свободната воля. На демокрацията. На смелостта да си опозиционер и борец за справедливост.

Като проевропейска партия, от ПП са категорично против репресивните и престъпни действия на Кремъл срещу правата на човека.

"Ще продължим да се борим за мира и нормалното развитие на страната ни като защитаваме интересите на България и българските граждани и не позволяваме руското влияние у нас да стопира този процес. Парламентарната група на ПП-ДБ ще внесе законопроект за цялостно въвеждане на всички санкции и мерки срещу режима на Путин и неговите икономически интереси на българска земя", съобщават от партията.

"Путин не разбира, че убивайки Навални не убива духа на свободата, прави го по-силен и непобедим, защото сега Навални стана символ на сила, на надежда, на свобода, който не може да бъде окован в затвора, не може да бъде скрит от хората, който не може да бъде убит отново. Навални спечели! Путин ще загуби!", коментира Кирил Петков.

В заключение от ПП добавят: "Вярваме, че кончината на Алексей Навални далеч не е краят на борбата за свободен и демократичен свят. Макар и посмъртно той ни показва смисъла на битката, която светът води с режима на Путин. Смисълът да подкрепяме Украйна. Смисълът да се обединим. За да победи демокрацията, за свободата, за Украйна, за мира в Европа и в крайна сметка за България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
0
 
1
 
! Отговори
ИВАН преди 2 месеца
ТЕЗИ ДЕ БИЛИ ГРАМ НЕ ГИ СЛУШАМ, АКО НЕ СА ТЕ, ЩЕ СА ДРУГИ. ТЕРИТОРИЯТА НЯМА СОБСТВЕНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА, А ПРАВИ КАКВОТО СЕ КАЖЕ ОТ КОЗЯК! САМИЯ ФАКТ!
246
0
 
3
 
! Отговори
Санкциите преди 2 месеца
България спира износа на петрол газ ток въглища уран дърва пшеница злато титан редко земни метали ракети космически кораби самолети танкове боеприпаси кабърчета пирони и други високо технологични изделия. Сега вече на Русия и остава по малко от месец живот.
245
0
 
3
 
! Отговори
Коментар преди 2 месеца
ПП са едно случайно събитие в Българската история което скоро ще бъде забравено.Поразиите които направиха ще костват десетки години да се възстановят реланостите .Реалностите са всеки държавник да не се меси в чужди проблеми и да си гледа държавичката и народа си за са добре.Всякакви санкции у нас са плод на сляпо подчинение на ПП пред янките и самозалъгване ,че са вечни.България и минала през много предателства в историята си и ще дойде време да се изправи след грешната политика на ПП .
244
0
 
5
 
! Отговори
тото преди 2 месеца
ПростоПедерасите оправиха всичко останало и сега се заеха с Русия. В резултат Путин ще си го премести от левия в десния крачол НЕЩАСТНИЦИ
243
2
 
5
 
! Отговори
Факти преди 2 месеца
ПП водят България към пълно самоунищожение без да се интересуват какво мисли бълг народ .Трябва да бъдат забранени и ескорнирани от България ако искат за дащитят Украйна да ходят на бойното поле нали са мъжкари...
242
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А защо някой трябва да ходи да живее в Русия, та тя ви създаде държава, освободи ви, трябва да се живее в България.
241
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Страхливото настъпление на руснаците, не може да попречи на храброто контраотстъпление на украинците. Ангелина Пискова.
240
2
 
18
 
! Отговори
До ТЕЗИ на снимката преди 2 месеца
А бензина скача нагоре. Продължаваме Провала
239
16
 
3
 
! Отговори
Dean преди 2 месеца
Всички имоти на рски граждани,които са офицери от армията или чиновници,олигарси и приближени до властта трябва да бъдат конфискувани и продадени на търг.А с парите да бъде закупено оръжие за Украйна.Спиране издаването на визи на руски граждани.
238
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия голтаци какви санкции ще налагат ?
237
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Сата НАТО САЩ -империята на Сатаната! И на С о.д..оМ.итите !!
236
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кирчо, Лена и мустаците да си обръсне и на 111 козметични операции да се подложи, пак не може да стъпи на малкия пръст на любовницата на Путин.
235
7
 
24
 
! Отговори
Татул преди 2 месеца
Тази статия е още една причина да вярвам, че американците са затрили Навални. Нали разбирате избори идват в Русия.
234
5
 
14
 
! Отговори
Много бързат!? преди 2 месеца
Това няма да ги спаси! Всички са на ясно, че с лека ръка, за комисионни, дадоха на Путиновия режим 3 милиарда долара! Американците са наясно! Чакам да излязат 2 имена от ПП-ДБ в списъка Магнитски!
233
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За какво им е на руснаците да убиват Навални , след като той беше затворен в затвора? ... И Хоп!, видя се причината, изведнъж изпълзяха от дупките си всякакви провокатори срещу Русия, използвайки смъртта на Навални! Елементарно!
232
2
 
13
 
! Отговори
Правилно преди 2 месеца
правите.Вие все пак сте няколко милионна сила.Гласът ви се чува(сега сДенков и по света)Защо се правите за смях.
231
27
 
8
 
! Отговори
Тролчета мили преди 2 месеца
Кога поне едно от вас отиде да живее в любимата Русия, управлявана от великият вожд Путин първи отровителят. Защо сте недоволни от нас,нормалните хора ,а не желаете да бъдете при рашистка Русия. А,за пари казвате... А моралът ви къде отиде...
230
4
 
27
 
! Отговори
Ахахахаха..... преди 2 месеца
....ПП и осемте джуджета ще пишат законопроект -> мега грозен фиц наистина, тва вече и ирония не е Кирчо!
229
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако може и един законопроект за цялостни санкции срещу ПП и ДБ.
228
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кирето който се прегърна с братята боко и дебелян тръгнал да оправя света!