Стинг и Шаги идват през юни. Два дни шоу в Античния театър

В Пловдив ще бъде поредната спирка от съвместната им изява
2 мар 2018 14:30,
3
Стинг и Шаги идват през юни. Два дни шоу в Античния театър
Снимка: Личен архив

Истински празник за меломаните е, че предстои турне това лято на Стинг, към което се присъединява и Шаги. Двамата изпълнители ще пеят в редица исторически места из цяла Европа.

На 19-ти и 20-ти юни в Античния театър Пловдив ямайският артист и британският рок-музикант и актьор ще представят на живо парчета от техния предстоящ съвместен албум "44/876", който излиза на 20-ти април.

Ще звучат и едни от най-великите хитове на музикантите - "Every Breath You Take", "Englishman in New York", "Message in a Bottle", "It Wasn’t Me", "Mr. Boombastic" и "Angel".

Историята на съвместния им нов проект започва с песента "Don’t Make Me Wait", посветена на карибското звучене, което е повлияло и на двамата, а в последствие записват цял албум, изпълнен с мелодичност, страхотно настроение и вдъхновяваща музика.

Те разширяват общата си работа по време на турнето, като ще пътуват заедно със смесена банда, включваща музикантите на Стинг - Доминик Милър (китара), Джош Фрийс (барабани) и Ръфъс Милъл (китара), както и на Шаги - Моник Мюзик (беквокали), Джийн Нобел (беквокали) и Кевън Уебстър (клавир).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Сякаш сина на Стинг не беше голяма излагация, сега Шаги :)