Credissimo отново е №1 за онлайн кредити

Credissimo отново получи годишния сертификат "Номер едно за онлайн кредити" на финансовия портал 24пари. Удостоверението се издава въз основа на статистически данни за интереса на потребителите за периода януари - декември, 2016 г.
Спонсорирано съдържание | Обновена: 17 яну 2017 10:24 | 17 яну 2017 10:24,
Credissimo отново е №1 за онлайн кредити

По данни на финансовия портал 24пари, за периода януари - декември, 2016 г. посетителите на сайта са предпочитали услугите на "Кредисимо" АД при търсене на решение за бързо финансиране. На база резултатите, за трета поредна година, компанията получи сертификат за №1 в сферата на онлайн кредитирането.

Credissimo.bg запазва водещи позиции в сектора, благодарение на непрекъснатото усъвършенстване на процедурите по кандидатстване и усвояване на средства. В допълнение, фирмата полага ежедневни усилия да отговори на очакванията на своите потребители и да запази изграденото доверие. За целта компанията подхожда индивидуално към всеки клиент, предоставя прозрачни условия по договорите и защитава личните му данни според световните стандарти за сигурност. Това сподели за Dnes.bg изпълнителният директор на дружеството, Георги Христов. 

Още от основаването си през 2007 година, сredissimo.bg е сред първите компании в България, предлагащи революционни за сферата на бързите заеми решения. Сред тях са кандидатстване за кредит, изцяло онлайн, без такса "Разглеждане на заявление", достъпност на услугата от всяка точка в страната и чужбина, отговор на запитване до 7 минути и възможност за безлихвено финансиране.

През годините компанията продължава да залага на високотехнологични подходи за улеснение на своите потребители, което я превръща във водеща FinTech / ФинТек структура в страната. Показателен пример за това е, че в края на миналата година, първи в света, те предоставиха възможност за заявяване на кредит през Facebook Messenger с автоматизирана чатбот услуга.

Г-н Христов допълва: "За нас е голяма чест, че за поредна година потребителите на 24пари ни определят като компания №1 в сферата на микрокредитирането. Това е висока оценка и признание - доказателство, че вървим в правилна посока. Приемаме "№1 за онлайн кредити" и като отговорност, което ни мотивира да работим още по-усърдно, за да запазим изграденото доверие".

24пари е специализиран портал за сравнение на бързи кредити. Целта на уебсайта е да обедини информацията за бързи заеми, предлагани от различни фирми в България, като предостави бърз и лесен достъп за кандидатстване само с една заявка до фирмите. От 2015-та година порталът е асоцииран член на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК), която работи за въвеждане на нов етичен стандарт в сферата чрез поощряване на добрите практики и защитава интересите на потребителите при взимане на бърз кредит, чийто пълноправен член е и "Кредисимо" АД.

Сертификатът "№1 за онлайн кредити" се дава за предхождаща календарна година и се основава на база обективно показани данни в портала 24пари за периода януари - декември през разглежданата година.


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации