А1 води в класацията за най-добър работодател Career Show Index 2020

А1 предоставя широк достъп до възможности за учене и развитие
Обновена: 21 май 2020 13:13 | 21 май 2020 13:13, Павел Гълъбов
18
А1 води в класацията за най-добър работодател Career Show Index 2020

А1 България е на първо място сред 50-те най-добри работодатели в България според класацията Career Show Index 2020. Индексът отличава резултатите на работодателите на база представянето им в едни от най-престижните бизнес класации у нас и на получените през последните три години награди и сертификати.

В класацията Career Show Index 2020 са събрани отличията на победителите в Career Show Awards 2019, Работодател на годината на Кариера в България 2018, Top Employer Institute, Наградите на Българската асоциация за управление на хора 2019, Forbes Business Awards 2020 и Company of the Year 2018. Цялата класация Career Show Index 2020 е на адрес: https://careershow.bg/index/

“Искаме да поздравим А1 България за успешното представяне и класирането сред 50-те най-добри работодатели в Career Show Index 2020. Добрите практики, стратегии и политики, които демонстрира компанията, я нареждат сред едни от най-силните работодателски марки в България. За нас е чест, че в едни тежки за бизнеса времена продължаваме да оценяваме труда, усърдието и успеха на компаниите у нас”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

А1 предоставя широк достъп до възможности за учене и развитие, международни стандарти на работа в модерна среда, свързаност без граници и достъп до иновации, дигитално преживяване и открита комуникация. Компанията предлага на своите близо 4000 служители много възможности за кариерно и професионално израстване, чрез разнообразни програми за професионално и личностно развитие.

Миглена Узунова-Цекова, старши директор „Човешки ресурси“ на А1 България, коментира
: „Приемаме първото място в Career Show Index 2020 като атестат за добрата ни и целенасочена работа да създаваме благоприятна среда за професионално развитие. Полагаме много усилия за изграждането на силен и мотивиран А1 екип и се радваме, че те са осезаеми – както за служителите, така и за обществеността. Работодателската марка на А1 ни дава възможност да привличаме най-добрите таланти във всяка сфера. Тези признания за постиженията ни дотук ни носят радост, но и ни ангажират за усилена работа в тази посока и за в бъдеще, за да продължаваме да затвърждаваме позицията си.“

Телекомът използва съвременни и иновативни методи за усъвършенстване на индивидуалните компетенции на всеки от служителите и осигурява богато портфолио от въвеждащи, надграждащи и специализирани обучения, голяма част от които са съобразени с дигиталния начин на живот и работа. Чрез специално разработени програми като „Топ служители“ и „Лидери в продажбите“, компанията отдава признание и възнаграждава най-добрите постижения. За да стимулира професионалното развитие на екипа, А1 предоставя също и разнообразни възможности за постоянно учене и запознаване с най-новите технологии и тенденции за управление на бизнеса.

Компанията инвестира и много усилия в създаването на модерна работна среда за служителите, които използват съвременни технологии и дигитални възможности за комуникация. Едно от важните направления, в които А1 работи, е осигуряването на комфорта, здравето и удовлетвореността на служителите чрез различни инициативи за баланс между работа и личен живот, както и гъвкавост на работното време и място.


18
Още от Спонсорирани публикации
Пощенска банка с ново гаранционно споразумение за кредитиране на малък и среден бизнес
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В Мтел работят 95% селяни. Сигурно са доволни. Все пак не са в оборите, нали? Питайте момчето от сливенско със сукмана и бакембардите ;)
14
0
 
0
 
! Отговори
Pen преди 1 седмица
Хахах за малко да им повярвам. :)))
И нека да не забравяме ,че статията е в раздел "Спонсорирани публикации".
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Момчето с бакембардите от Сливен още ли е HR директор в А1?
12
0
 
3
 
! Отговори
Asdasd преди 1 седмица
Чак пък най-добри?! Телефонните им агенти- 900 лева чиста заплата и ти се вика на слушалка от пияни чичаци.. Почивки и социални придобивки като всички останали на пазара.. С "уменията" които имат служители им, има една идея по-възнаграждаващи труда ти компании на пазара стига да знаеш поне малко някой чужд език.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От едно време Мтел се мъчат да се представят за най-добър работодател. Колкото и пъти обаче да се ребрандирате, все ще си останете същите пухляци каквито бяхте и преди.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Работата в М тел беше добра преди 15-20г. сега са супер мизерници!!!
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
A1 най-големите мошенници били работодател №1 😁
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не, още е с бакенбарди и сукман. И още е провансалска мома от Сливен.4815
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Миглена Узунова - тази дали си подстрига бакембардите?
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А1, колко платиха за тази хартия?
5
0
 
9
 
! Отговори
Мани А1 преди 1 седмица
Като видя фантастико, ми става ясно, че става на въпрос за организация, в която всяка фирма, която внася определената вноска и директно става най-добър работодател. Иначе няма логика софтуерна компания да има по-лоши условия на труд от хранителен магазин.
4
0
 
9
 
! Отговори
Телефонен SPAM преди 1 седмица
Уау, че " " "престижна" " " наградка са си "заработили". Акцентът пада върху думата "заработили", защото при "отличниците" заплатата се изкарва по телефонни разговори за "зарибяване" с нови "индивидуални" кожодерски договори.
Представяте ли си колко 'мъки' изживяват тия момичета в call центровете да обясняват едно и също седмици наред за да достигнат нужния процент отгоре върху заплатата? Стига рибките да клъвнат на тяхната кукичка.
хахаха.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И през ум не ни минава да се съмняваме, но според престижната класация на "Всичко за кинти" за 2020 е "Ганка 73", защото вече са изплатили заплатите за 2013-та март.
2
1
 
12
 
! Отговори
Петко преди 1 седмица
Нормално за най големите мошеници,това е модно днес.
1
1
 
10
 
! Отговори
1122 преди 1 седмица
Хахахахахах ахахахахахах А1 са няма такива мизерници, пълен ъпсурт!

Спонсорирани публикации