Старт на пролетта и на олимпийската мечта, но и любимо време за големи печалби

Спонсорирано съдържание | 27 мар 2021 09:00, Красимир Ангелов
Старт на пролетта и на олимпийската мечта, но и любимо време за големи печалби

Пролетта пукна, олимпийският огън тръгна към Токио и спортният живот кипи с пълна сила - това е времето през март и началото на април. А това е и любимо време за големи печалби, ако вярваме на историята.

Тя ни казва, че в началото април 1991-ва у нас се появи първият тотомилионер - русенец, който спечели историческия първи милионен Джакпот в играта "6 от 49". Пак в тези дни, през март 2019-а, в тираж №20 за годината, падна и най-големият Джакпот изобщо - 9 510 430,40 лева. Поделиха го четирима, но сумата изобщо си е впечатляваща.

22-ри тираж на 2016 година променя живота и на щастливец от Пловдив. Той печели 5 969 029 лева, в последния си работен ден, като сезонен работник в гр. Банско, пускайки фиш за 6,80 лв.

Само преди дни пък играч от Сопот удари 3 255 582 лева с фиш само за 4,70.

Е, кажете, че времето около Първа пролет не е идеално за големи печалби!

Това е времето на оптимизма, на първите слънчеви и обещаващи дни за годината, на смелото търсене на предизвикателства и на вдъхновението от такива. И какво по-голямо вдъхновение от стартиралата в Япония на 25 март щафета с олимпийския огън, който ще стигне до Токио и ще бъде запален за Летните игри там, които са през юли и август. В щафетата ще участва и най-възрастният човек на планетата - японката Кане Танака, която е на 118 години!

Ако сте пропуснали да събирате точки, може още за тиража в неделя да го направите и да си повдигнете пролетното настроение със  сума от 2000 лв. с промоционална кампания "Стигни върха", която стартира на шарения 1-ви март продължава още няколко дни.

И ако това не ви вдъхнови...

Спорт Тото – винаги даваме повече!


Още по темата: тото
Още от

Спонсорирани публикации