Най-търсеният жилищен комплекс в Пловдив обяви "Ден на отворени врати"

Всеки резервиран апартамент в „Royal Garden" - с безплатна такса поддръжка
Спонсорирано съдържание | 11 ное 2022 08:30, Александър Попов
Най-търсеният жилищен комплекс в Пловдив обяви "Ден на отворени врати"

Жилищен парк Royal Garden кани всички пловдивчани и гости на града, търсещи мечтаното жилище на „Ден на отворени врати“. Той ще се проведе на 12 ноември 2022 г., от 10 до 18 часа в търговския офис на компанията инвеститор „Галакси Инвестмънт Груп“, който се намира в непосредствена близост до комплекса, на бул. „Свобода“ 65А на партера в „Офис Парк Пловдив“.

В рамките на отвореното събитие клиентите ще могат да се запознаят с детайлна информация за двете нови сгради на комплекса, да обсъдят най-добрите възможности за покупка на имот, както и дa направят оглед нa реализирани дизайни на aпapтaмeнти във вече завършените сгради 1 и 2 нa жилищен пapĸ Rоуаl Garden, ĸoитo са носител нa престижната нaгpaдa „Cгpaдa нa годината“. Също така всеки, който резервира апартамент в деня на събитието ще бъде освободен от такса поддръжка в рамките на една година. Промоцията е валидна за всички типове жилища.

Жилищен парк Royal Garden се утвърди като един от най-предпочитаните комплекси в град Пловдив. Той се намира в квартал „Отдих и култура“, на място с новоизградена инфраструктура, отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, наличие на детски градини, хипермаркети, Мол Пловдив и спортни съоръжения. За да може да се впише по най-добрия и ефективен начин в средата, фасадата е решена в светли и земни тонове. Обърнато е особено внимание и на материалите за нейното изпълнение, като реализацията му залага на използването на енергоефективни материали, висок клас алуминиева дограма, подова шумоизолация, фасадна топлоизолация и отопление от ТЕЦ. В допълнение жилищата ще разполагат с окабеляване за „умен дом“. Ще бъдат изградени система за превенция от наводнения, система за пречистен въздух в премиум апартаментите, също и система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода. Паралелно с това, бъдещите собственици ще могат да се насладят на комфортни апартаменти с прави форми на помещенията и със светла височина от 2,85м. Подобни жилища са все по-голяма рядкост на пазара.

Специално внимание в сградите е отделено за елегантно оформените общи части, решени с дървесни акценти, за да се създаде чувство за дом още при влизане, а вложените материали са качествени и устояват на високо натоварване.

Жилищен парк Royal Garden ще разполага с професионална поддръжка и 24 часова охрана. За удобство на собствениците в комплекса са подсигурени паркоместа, както и места за зареждане на електромобили.

Именно затова апартаментите в Royal Garden са предпочитани от клиентите, които избират имот, с цел да живеят в него. Модерната архитектура, богатата паркова среда, красивите гледки към Младежки хълм и Родопите и отличната локация превръщат жилищния парк в притегателно място за предприемчивите и модерни хора, които търсят дом, в отлична социална среда за себе си и своите семейства. Всичко това увеличава многократно търсенето на апартаменти тук и превръща Royal Garden в най-престижния жилищен комплекс в град Пловдив.


Още по темата: Жилищен парк Royal Garden
Още от

Спонсорирани публикации