Рок групата "Кикимора" с коледен концерт в Първомай

Общината подкрепя Кампанията „Старт на лъвските мечти“
20 дек 2021 14:00, Александър Попов
0
Рок групата "Кикимора" с коледен концерт в Първомай

Националната кампания на СОНИК СТАРТ  „Старт на лъвските мечти“ слага достоен финал с грандиозен коледен концерт на 22 декември, сряда, от 19:30 ч. в Образцово „Народно читалище Св. Св. Кирил и Методий – 1894“ в Първомай.

В навечерието на най-светлите християнски празници, на сцената ще се изявят една от най-популярните рок банди "Кикимора", както и Симфоничния оркестър под диригентството на Димитър Косев. Музикантите ще представят истински спектакъл, съчетаващ класически рок изпълнения в симфонична оркестрация, както и разпознаваеми симфонични произведения в рок аранжимент.

През цялата календарна година събитията от „Старт на лъвските мечти“ целяха да подкрепят активното социално включване и възможностите за привличане на повече граждани към каузата за толерантност, създаване на позитивно взаимодействие и общуване, преодоляване на стереотипите, стигмите и предразсъдъците, както и възраждане на родолюбието и обичта към Левски и безсмъртните му дела.

„Всички наши инициативи отправят възможности за подкрепа на активното социално включване, възможност за среща с различията от нашия живот, които оставят отпечатък в плановете и мечтите на младите (и не само) хора и ги вдъхновяват. По този начин вярваме, че ще бъдат създадени условия, чрез които да се даде добър пример и в България, а добрите примери са възможни по всяко време“, коментира управителят на СОНИК СТАРТ Иван Иванов.

Организаторите напомнят, че концертът ще се проведе при спазване на всички актуални противоепидемични мерки.


0
Още по темата: ПървомайКикимора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари