Вълна от възмущение в Русия заради разгул съпругата на Песков

Татяна Навка отговори на критиките отново с пост в Instagram
23 авг 2022 18:00, Нели Христова
363
Вълна от възмущение в Русия заради разгул съпругата на Песков
Снимка: БГНЕС

Службата на прессекретаря на Кремъл Дмитрий Песков беше подложена на критики, след като съпругата му беше заснета да троши чинии по време на почивка в Гърция. Родената в Украйна бивша олимпийска фигуристка Татяна Навка, на 47, е омъжена за Дмитрий Песков, на 54, прессекретарят на руския лидер Владимир Путин и заместник-ръководител на администрацията му в Кремъл.

Още по темата

Бившият руски модел премахна видеото от Instagram заради многото критики, които получи. Първо тя е била на почивка в Турция в град Ефес, а след това в гръцки курорт, пише „Дейли Мейл“.

Руски и украински критици описаха поведението й като неподходящо във време, когато в Украйна има война, където цивилни, особено деца, биват убивани. Мнозина не можеха да повярват, че съпругата на Дмитрий Песков се държи толкова непринудено в страна, която открито подкрепя Украйна и която Путин определи като "враждебна".

Съпругата на висш държавен служител трябва да се държи по-скромно. Нейната позиция не предполага ли това? Тя е едва ли не първата дама на страната“, се казва в коментарите.

Мнозина яростно коментираха как са я пуснали да влезе в Гърция – страна от ЕС.

„В Украйна умират не само украински, но и руски мъже. Само си представете за момент как би се почувствала майката на мъртвото момче, когато види вашето видео. Синът й прави Бог знае какво в Украйна, а тук виждаме руския истаблишмънт да чупи чинии, защото обичат да се забавляват“, гласи друга остра критика.

Преди това видео Татяна публикува снимки от Турция. Там тя се снима с прозрачна рокля на плажа, а критиките в коментарите просто не спираха.

„Атина? Артемида? Афродита? Как мислите, коя визия ми отива повече?", пита съпругата на Дмитрий Песков в поста.

„Това не е подходящият момент“, „Засрамете се“, „Нямате срам, всички сте убийци“, „Как може да публикувате тези снимки“… - са само част от последвалите коментари.

Не е известно дали Дмитрий Песков прави компания на жена си на почивката.

Самата Татяна отговори на нападките с дълъг, но леко прикрит пост в страницата си в Instagram.

"Тези, които ме познават от дълго време знаят, че когато пътувам, обичам да научавам нещо ново и интересно", пише съпругата на Песков. "Идвайки в различни градове, се опитвам да се запозная с културата на региона, както съвременна, така и древната. Винаги се опитвам да споделям интересна информация с вас.

"Този път, намирайки се на брега на Егейско море от турския бряг, се потопих в културата на народите, които някога са обитавали този регион. А това са: лидийци, фригийци, спартанци, перси, македонци, римляни, византийци и гърци. Невероятно готино е, че на територията на една държава можете да се запознаете с културата, традициите и обичаите на различни народи", обяснява Навка и добавя послепис: "Често посещавам Турция както по работа, така и с цел туризъм. Искам да отбележа, че благодарение на руските туристи наблюдавам положителна тенденция в развитието. Както в обслужването, така и в опциите за свободното време. Става по-интересно, по-вкусно, по-разнообразно."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
2
 
3
 
! Отговори
ГОЛЯМ РАЗГУЛ ША ЗНАЕ преди 1 година
Само да кажа - сиртакито с трошене на чинии и карамфили е СТАНДАРТНА УСЛУГА, която се предлага по гръцките ресторанти и която се практукува от самите гърци. Не виждам къде е "разгуления живот" в случая. Освен това е добре известно в психологията, че трошенето на чинии помага при стрес. И накрая - ако не чупи чиниите вкъщи - всичко е наред!
262
2
 
1
 
! Отговори
Таки Брашнаров преди 1 година
Па то се вижда как 6 месеца кой кой троши .... Май като в Афганистан некой ше се приберат понаакани скоро
261
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само урки са коментирали, но на никой не му дреме за мнението им. Жената се забавлява.
260
5
 
8
 
! Отговори
dolf преди 1 година
Тази публикация е пълна простотия
259
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мужиките все изненадани и все си харесват тия. Няма толкова заблуден народ.
258
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леле, каква вълна се е надигнала... цяло цунами! Цели 15 прости хорица, които не знаят нищо за Гърция се зачудили за чиниите... Добре де, а блюстителите на морала от Запад, те защо не опишат морала на Джонсън, примерно. Неговите пиянства всяка вечер, свалките с три пъти по-млади от него жени и безцеремонното облагодетелстване с държавни средства?
257
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ало, "авторката" на поредния пропаганден пасквил, който са ви дали да публикувате, срещу плащане, *** в Гърция. С много голяма изненада там ще видиш, че по гръцките заведения масово трошат чинии и това е национална традиция там. При това, дават специални чинии за трошене и на теб ще ти дадат такива да трошиш там... Ако и това не знаеш, значи пишеш тези тъпотии от някоя дупка и не си виждала дневна светлина. Може би, защото си роб на западната пропаганда?
256
2
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 14 преди 1 година
"Ние българските простаци ще гласуваме за..." - - Вие, българските простаци, гласувате вече 33 години за същите като вас. И няма изгледи да започнете да гласувате за нещо свястно и кадърно. Щом успяхте да качите на власт Симеончо, дето не знае български, Бойко, с акъл на торта, Кирчо - дето идея си няма от "де е България" и сие - едва ли скоро ще поумнеете и ще промените посоката на гласовете си.
255
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жената чупила чинии в таверна - нещо съвсем нормално. Вие обърнете внимание на постоянното счупване на рекордите на глупостта - с налагане на санкции, от които страда тоя, дето налага, рекордите по харчене от правителствата за глупости, рекордите по лъжа на медиите, които се чупят ежечастно. Все истиски и важни счупени неща.
254
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Таверните са затова. Или когато там това се прави от едни хора е приемливо, а от други - ужас нечуван. Смешни сте с пропагандата. Излага те се при всеки подобен опит. Защото не я правите професионално.
253
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В таверна какво да чупи глави ли, главите ги чупи на друго място
252
4
 
2
 
! Отговори
Боби преди 1 година
Добре се ровите под чаршафите, няма ли да ги вдигнете малко та да се облажим и ние? Нещо започна да ви писва от фалшивите новини които фабрикувате или препечатвате.
251
1
 
1
 
! Отговори
Кат ми пееш Гошенце преди 1 година
До Гош - имаше, батка, сега филипински травестити ще ги сменят...
250
1
 
1
 
! Отговори
Песков - като песец преди 1 година
До Нона поМордюкова - Наши...
249
7
 
8
 
! Отговори
Додо преди 1 година
За пореден път лъсва чудовищното двуличие на медиите - уста на Сатаната, за които стипендиантката на Сорос и премиерка на Финландия, която се друса и *** с мъже и жени по нощните клубове е просто една свободна, разкрепостена, прекрасна смела и вдъхновяваща жена, а въпросната рускиня, която си позволява да отиде на почивка в чужбина е едва ли не инкарнация на дявола! Не ги е срам, нещастници!
248
2
 
2
 
! Отговори
Нона поМордюкова преди 1 година
Нани олимпийские чемпионки моют, а не крошат тарелки
247
9
 
32
 
! Отговори
аз преди 1 година
Кирил Домусчиев пръснал 1,7 млн.евро за парти на Миконос, като в същото време оревава орталъка, че държавата трябвала да помага на бизнеса, че да не фалира, ама в същото време раята се възмущавала, че една рускиня, съпруга на нам кой си, счупила 2-3 чинии на почивка в Гърция. Между другото, рускинята е олимпийска шампионка по фигурно пързаляне и явно се очаква от нея да стои затворена у дома и да рони сълзи по цял ден, докато премиерката на Финландия се отърква пияна и дрогирана по чужди мъже.
246
14
 
17
 
! Отговори
Гош преди 1 година
Рускините са доказано на големите *** на планетата, във всички порно филми има рускини, във всички публични домове преобладават рускините, във всеки курорт има рускини обслужващи мъже срещу заплащане! Кво повече!?
245
2
 
7
 
! Отговори
Веско преди 1 година
Трудно се обяснява на лейка, кое е допустимо и кое морално. Проблема е, че лична информация се пуска публично за някви "лайкове" и това е масово. После народа не бил 80%!?
244
1
 
18
 
! Отговори
сина преди 1 година
а олигархията в България как живее бе - с милиони на гърба на всички нас. То не беше шиши, КТБ, еврофондове, 30 % комисиони за баце, кражби, кражби, кражби.... Тръгнали сте руснаците да оправяте, вижте себе си първо - как жилеят пилето, гела, горанов, шиши, доган и още много знайни и незнайни олигарси български ?!?!?