Русия е спокойна за своето производство

Решението на Европа да въведе таван за цените нямало да се отрази
8 дек 2022 17:23, Росен Стойчев
42
Русия е спокойна за своето производство
Снимка: БГНЕС/EPA

Решението на Европа да въведе таван за цените няма да има значително влияние върху производството на руски петрол. Това обяви руският заместник - министър на енергетиката Павел Сорокин, съобщи ТАСС.

Обясни, че повечето пазари са достъпни за руския продукт. Възможните колебания в производството няма да са значителни и се очаква нормална работа.

Мнение изрази и финансовият министър Антон Силуанов.

Още по темата
Той коментира, че е много рано да се очаква влиянието върху бюджета от европейското решение.

Според него това е непазарно действие. Настоява, че Западът използва двоен стандарт.

Силуанов смята, че пазарът може да реагира. Руското правителство обяви, че няма да приеме подобни европейски решения.

Там смятат, че могат да намират купувачи за предлагания ресурс.


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Под за цените - да не продават, техен проблем. Да си го пият. И без това съвсем скоро никой няма да иска да купува от тях.
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Излиза, че българите са руснаци, като чета коментарите..
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русский окупант, как имаш двойно гражданство, когато Русия не признава такова? За да вземеш руски паспорт трябва да се откажеш от предишния си.
37
1
 
1
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 1 месец
"ПОД" ИЛИ "ТАВАН"....българските шарани пак карат със скъп бензин и нафта....ха,ха,хааааРАЗЛИКИТЕ СА---НИКАКВИ!
36
1
 
3
 
! Отговори
ПОД НА ЦЕНИТЕ преди 1 месец
...ами ако има под----могат да си сложат леген на пода и да си мият краката у нефта....
35
2
 
6
 
! Отговори
Под за цените преди 1 месец
И още нещо - Руснаците искат да въведат 'под', под който не продават :) А сега де?!
34
0
 
3
 
! Отговори
пет преди 1 месец
До Анонимен 33 Да не би да си специалист по свинско оплождане на село !!!!
33
3
 
1
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До Анонимен ТАСС, БТА, ББС - СА ИНФОРМАЦИОННИ ХЪБОВЕ В МОМЕНТА неазвисимо как се казват. През тяхната мрежа на ден минават по 3-5000 отделни новини за всякакви неща. От Убийството на президента на еди коя си страна до "Папагла ДЖО се разхлажда на плажа в Австралия" Колко от тях влизат в новините примерно в 20ч
32
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе все си е друго като се ограмотяваш от ТАСС. Т- телеграф /по света е само в музеите/, А- агенция / 100 годишна организация за промивка мозъка на населението/, СС - Съветски Съюз / пирамидално мутренска структура от 30 години в историята /. Драго и мило им е на червените мутрички и техните наследници
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До долните... А нещо за България да кажете... Щото гледам за Русия сте големи специалисти..
30
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какво да кажат водкаджиите, бе? Обикновено тези дето дрънкат нямат и понятие от темата . Спомнете си , няма година, когато руската зам министър на промишлеността се учуди, че 70% от болтовете и гвоздеите в Русия са внос. Сега като им поизбягаха грамотни инженери / само тия които могат да се реализират на запад/ и санкции за нови техники, технологии и резервни части - какво остава за следващите години на Путинците? След година ще пробват какъв е вкуса на байрака и как се ядат лозунги
29
9
 
5
 
! Отговори
Дедо Мраз преди 2 месеца
РУССКИЙ ОККУПАНТ, цъфнали са и всеки момент ще вържат руснаците, гледам миграционните потоци в света, едвам си опазват границата хората, всичко живо е тръгнало към хубавото! Изнемогват руските граничари с тая голема граница и толкова наплив. Преди пет години в компанията ми идваха хора от Русия да работят за два пъти по-малко пари отколкото правеха там. Смятай какъв кеф е живота в Русия. Майката си е ... От хубавина. Къде ви намират такива ***...
28
2
 
4
 
! Отговори
Мани я Русия преди 2 месеца
Дайте да си говориме за Уганда
27
1
 
3
 
! Отговори
Шрек преди 2 месеца
Яаааа! Боби!
26
8
 
2
 
! Отговори
бъдещето скоро преди 2 месеца
Китай вече е лидер в производството на втечнен газ всички камиони влакове в целия свят транспорта преминава на втечнен газ и няма нужда от тръбата на загиващата русия
25
10
 
6
 
! Отговори
до 22 преди 2 месеца
Всъщност, до преди войната имах огромен проект в Русия. За последните 8 години съм прекарал сигурно 4 там. До един хората, с които работех, се изнесоха посока ЕС и ги е срам, че са руснаци. Говорим за проект с бюджет около 350м долара (рублата не я бръсне никой за нищо, дори руснаците) годишно. Като е толкова хубаво там, връщай българското гражданство и марш! Ама с руския паспорт можеш само задните си части да обършеш, голтако.
24
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Китайците отдавна викат СИБИР НАШ .
23
4
 
2
 
! Отговори
Боби преди 2 месеца
До Германец Защото в момента само РФ продава в рубли и то само за отделни индивиди. Всички останали все още търгуват или бартер или в Долари и облажват САЩ. Освен това бюджета е правен от преди 3 години(РФ ИМА 3 годишен бюджет с индексация на 2 и 3 година)
22
5
 
3
 
! Отговори
Германец преди 2 месеца
"Цената заложена в РФ Бюджет е 45$" -- 1) Дай сорс, и 2) Защо в руския бюджет се говори за долари? Мислех, че матушката търгува само в рубли, защото рублата е най-коравата валута на вселената. Така предаде ТАСС все пак :)
21
3
 
7
 
! Отговори
до 19 преди 2 месеца
Почти не познавам кадърен човек да се е изнесъл от тук. Изключваме мои приятели лекари, които работят в Швейцария и архитекти, запалени скиори, които отидоха в Австрия. Тук-таме имам разни приятели с познати, които се изнесли- работят черен труд в ЕС и годишно взимат там, колкото ИТ спец на месец тука. Около себе си нямам неквалифицирани хора, такава ми е средата. Никой не се е изнесъл. Иначе, че ходим по бизнес пътувания по цял свят, ходим. Но данъците ни отиват тук. Нещо друго?