Песков за Украйна в НАТО: САЩ "поръчват музиката"

Европейските страни били наясно с проблемите, които ще възникнат
35
Песков за Украйна в НАТО: САЩ "поръчват музиката"
Снимка: БГНЕС

Много европейски страни са наясно с проблемите, които биха възникнали при евентуално присъединяване на Украйна към НАТО, но САЩ "поръчват музиката", заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Ройтерс и ТАСС.
Той направи това изявление на редовна пресконференция, в отговор на въпрос за стремежа на Украйна да се присъедини към западния военен съюз.

Песков добави, че евентуално украинско членство в НАТО би причинявало проблеми в продължение на много години и подчерта, че Русия ще защити своята сигурност и интереси. Според Песков това изключва разширяването на НАТО към границите ѝ и присъединяването на Украйна.

Тази тема е водела до конфликт в продължение на много години и много страни от Европа си дават сметка за това, добави говорителят на Кремъл. "За съжаление, в НАТО музиката все пак и се поръчва, и се плаща от Вашингтон. Европейските държави, за съжаление, са само послушни инструменти в този оркестър. Такава е ситуацията", отбеляза Песков.

Според говорителя на Кремъл изявленията на украинския президент Володимир Зеленски за евентуално членство на Украйна в НАТО говорят за липса на готовност, желание и способности от страна на Киев да решава съществените проблеми на масата за преговори.

По-рано Зеленски заяви, че Украйна е готова да стане член на НАТО, но чака Алиансът да бъде готов да я приеме. В същото време той отбеляза, че всички държави, граничещи с Русия, трябва да се присъединят към ЕС и НАТО, отбелязва ТАСС.

Песков добави, че все още няма предпоставки за преговори между Москва и Киев. /БТА, Асен Георгиев/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: УкрайнаНАТОРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
СЛАВА АЛКОХОЛУ
24
0
 
6
 
! Отговори
Германец преди 10 месеца
САЩ "поръчват музиката" -- Няма, проблем. Това винаги е било част от плана ви. Нали така? Песков? ПЕСКОВ? Ехо???
23
0
 
4
 
! Отговори
Гражданин преди 10 месеца
Не,бе,Песков,военната музика в Украйна вие,кремълската банда я поръчахте,а сега , КАК ТО ВИНАГИ , други са ви виновни ?! Хем нямате доблест,хем имате огромна доза нахалст во ?! Само,че нахалството не води към ...прогрес :)))
22
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Психиатърът, към Дмитрий Песков: "А сега, виждате ли американци тук, в стаята?".
21
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тоя дълбоко заблуждава. Рашистите си поръчаха музиката и сега ще я играят. Нали сам тоя се скъса да обяснява как всичко вървяло по план.
20
6
 
3
 
! Отговори
Малко за политика преди 10 месеца
Докато води война, Украйна не може да влезе в НАТО. Формално - защото според член първи от Вашингтонският договор страните от НАТО трябва да решават международните проблеми с мирни средства, а фактически: защото европейските държави не искат война с Русия.
19
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А в Просия кой поръчва и кой плаща за депортирането на украинските деца?
18
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вие пък майка си ли дирите в Украйна ? Яжте сега..ла...кюфтета ! :D
17
1
 
13
 
! Отговори
агент Мъдлър ЦРУ преди 10 месеца
Песо, как върви плажът в Сибир? Вече било топло. Водата е 15 градуса.
16
7
 
16
 
! Отговори
Анал Лютви преди 10 месеца
Този е много tup. Типичен представител на Раша и kpeтeнизма. Горкокото копиуле.
15
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Ленин - А РАШКА защо влезе в Украйна като знае че не може да победи .Пробва се горката но кердик - и сега е в партер .
14
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
НАТО и Варшавския договор имаха обща граница по средата на Европа. Всички бяха добре, миролюбиви. Такива неутрални държави стават поводи за войни и конфликти. Украйна ще влезе в НАТО, Беларус ще влезе в Русия. Казах му на Путин да остави Украйна и да вземе Беларус, докато може. Лукашенко ще умре и ще стане революция.
13
12
 
9
 
! Отговори
Песков се майтапи преди 10 месеца
Песков се майтапи с ингилизите - те така казават очевадните неща:) Требе по-често да го прави че те на запада не са най-умни! Требе да чуват постоянно генералните истини че ги забравят!
12
14
 
10
 
! Отговори
Ленин преди 10 месеца
Страха е голямо нещо!Да не мислите ли, че ако НАТО имаше дори и теоритичен шанс да победи, до сега нямаше да се е намесил в СВО???
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Открихте топлата вода Песков, добре че ни казахте :)))
10
10
 
18
 
! Отговори
Крим не е руски преди 10 месеца
Преди руските окупатори да нападнат Украйна нямаше желание за НАТО- сега всички се редят на опашка да са част от НАТО. ФАКТ!!
9
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Алкохолика чак сега ли включва,че САЩ Е СУПЕР сила и води света от 1945г насам. САЩ спечели ВСВ и ви помогна да не бъдете унищожени от Хитлер. Явно са сбъркали... защото не се вижда никаква благодарност от вас за това.
8
7
 
14
 
! Отговори
Въпрос преди 10 месеца
Тоя продаде ли си часовника за да подпомогне малко СВО-то или крепостниците голи и боси пак ходят да ***?
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да и ти играеш на пилона
6
9
 
18
 
! Отговори
на кой е музиката? преди 10 месеца
Оборудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, бронетранспортьорите - натовски, сателитното разузнаване - натовско, ПВОто -натовско, танковете -натовски, артилерията -натовска, самолетите- натовски, дрончетата - натовски, вертолетите - натовски, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари за наемници -натовски, само умопомрачените смъртници -украински!