Путин отива в ОАЕ и Саудитска Арабия в сряда

Ще обсъдят и конфликта в Газа
5 дек 2023 14:42, Стела Стоянова
79
Путин отива в ОАЕ и Саудитска Арабия в сряда
Снимка БГНЕС

Руският президент Владимир Путин ще посети Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства на 6 декември, за да укрепи двустранните връзки и да обсъди енергийните въпроси и регионалната политика, предаде АФП.

"Президентът Путин ще отиде на работно посещение в ОАЕ и Саудитска Арабия утре", заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, като добави, че руският лидер ще обсъди отношенията, конфликта между Израел и Хамас и международната политика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
3
 
! Отговори
toti преди 4 месеца
КОй го бръсне то агресор,само го гледат и му се чудят в кой Век живее,но нищо не може да направиш да промениш едид ЛУД и ПСИХИЧНО БОЛЕН МОЗЪК !!
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Защо се обръщаш към 68 . Нима не знаеш че номерацията може да се промени. 68 няма връзка с твоето послание. Тази промяна на номерата се поддържа нарочно.
68
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
до 68 Той вече беше там и го посрещнаха като император. Отдавна световен лидер не е посрещан с такива почести. Освен това тайм е предложило Путин за мъж на годината. Тук не мога да пусна линкове. Но фактите са си факти, а пред тях и боговете мълчаат.
67
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Омбрело по дяволите отиде нашата страна след като не без вашите усилия на сорроските загуби суверинитет и може да загуби и държавността си сори .
66
6
 
10
 
! Отговори
Шушу-мушу преди 4 месеца
Хващам се на бас, на кило банани, че вулвин никъде няма да отиде.Страх го е ! Не му се иска да е затворник.
65
4
 
11
 
! Отговори
82-ОМБР преди 4 месеца
Путин вече в отишъл по дяволите!
64
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Патологичната русофобия в Европа и в България няма да доведе до нищо добро. Не може да изолираш някой който съществува. Трябва диалог !!!
63
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Патологичната русофобия в Европа и в България няма да доведе до нищо дпбро. Не може да изолираш някой който съществуеа. Трябва диалог !!!
62
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Патологичната рудофобия в Европа и в България няма да доведе до нищо дпбро. Не може да изолираш някой който съществуеа. Трябва диалог !!!
61
8
 
2
 
! Отговори
Айде бе преди 4 месеца
До Анонимен ... Това сам ли го измисли , или някой ти го продиктува да го напишеш ?
60
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вашият възвишен и любим Путин е във все по -очевАдно съглашение с арабите да унищожат Европа и САЩ. Избива християни в Украйна с помощта на ислямистите на Кадиров. Сега подпомага Хамас срещу Израел и готвят с Китай и С.Корея световна война. Ще разделят Европа на Велик Ислямски халифат и Велика Руска империя. Вие знаете това, но вярвате, че във Велика Русия ще живеете славно и хубаво. Нямате представа, че резултата ще е крах на човешката цивилизация!!!
59
11
 
9
 
! Отговори
Айде бе преди 4 месеца
Путин е най - големия политик и стратег на сегашното време ! Къде да имаше поне един такъв в Европа ? Много големи политици и умове са го казали : С Русия трябва да се търгува , не да се воюва ! Лично Путин предложи : ЕС от Атлантика до Камчатка , но назначените краварски *** в ЕС предпочетоха да са прегънати в кръста , отколкото да са велики !
58
11
 
9
 
! Отговори
Малко за политика преди 4 месеца
Путин на посещение в Саудитска Арабия и ОАЕ? Е, малко неприятен факт за троловете според които той все се криел в бункера си. Но няма проблеми. Сега ще започнат да пишат, че този, който ще ходи е двойник на Путин. Това им е нивото, нищо ново не могат да измислят.
57
11
 
5
 
! Отговори
Стига глупости преди 4 месеца
До Парафинов: Това ли разбра с парафиновият си акъл? Цената на нефта зависи от производителите. А най-големите са точно Саудитска Арабия и Русия. Договорят ли се да намалят добива, цената автоматично тръгва нагоре.
56
12
 
9
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 4 месеца
До Крим не е руски: Да отиде и Зеленски. Ама него никой от Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства няма да го покани. При тях просията не е разрешена.
55
13
 
13
 
! Отговори
Парафинов преди 4 месеца
Щом пуйлото отива там, значи американците яко са го притиснали с тавана на цената на нефта от 60 долара.
54
10
 
14
 
! Отговори
Швейк преди 4 месеца
Другарят Владимир Путин Маринкин отива да се подмазва на шейхове те за малко бензинец.
53
12
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 месеца
До52/ 11/ ВЪВ ФРИЗЕРА Е ВЕЧЕ БУНКЕРНИЯ ФАЛШИВ ПУТИН ОБЯВЕНО ЛИЧНО ОТ ПЕСКОВ! ТОВА Е ГЛУПОВАТИЯ ФАЛШИВ ПУТИН ОЧАКВАХ ДА СА ГО ОТРОВИЛИ В КИТАЙ НО МОЖЕ И ДА Е ОСТАНАЛ ЖИВ!
52
5
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 месеца
ПРЕБРОИХ ЕДИН ТРЬОЛ НА МЕНТЕ ПУТИНИТЕ НО СЪС 10-ТОРНО РАЗДЕСЕТОРЕНИЕ НА ЛИЧНОСТТА :D
51
10
 
12
 
! Отговори
11 преди 4 месеца
Е как така, ама не може да бъде?! Нали е във Фризера?!