Украйна готова за война, докато не си върне териториите от 1991 г.

Сирски: Имаме достатъчно сила и вдъхновение
519
Украйна готова за война, докато не си върне териториите от 1991 г.
Снимка: БГНЕС

Главнокомандващият Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) генерал-полковник Александър Сирски обяви в интервю пред ZDF, че Украйна ще продължи да воюва до излизане на границите на страната от 1991 година.

"Имаме достатъчно сила и вдъхновение. Не можем да оставим нашата територия под краката на окупатора. Но имаме нужда от подкрепа и помощ", заяви главнокомандващият. Той също така добави, че е уверен в победата на Украйна в тази война: "Това се основава на факта, че ние просто трябва да прекратим тази война. Тя може да приключи с излизане на нашите граници. Други опции не се разглеждат. Защото ние просто нямаме друг избор. А това означава, че цялото общество трябва да се обедини около една обща кауза - победата. Всички трябва да работят здраво", обясни главнокомандващият, предаде "Фокус".

Още по темата

На въпрос на германски журналист кога ще приключи войната, Сирски отговаря: "Всичко зависи от нивото на подкрепа и ефективността на нашите действия. Това е перспективата. Имаме достатъчно издръжливост и сила на духа. Липсва ни подкрепа: боеприпаси и оборудване“.

Ген. Сирски признава, че положението на фронта е много тежко, а руснаците настъпват практически по цялата линия на съприкосновение.

По думите му войната е навлязла в нов етап и Украйна е преминала към отбранителна стратегия, чиято цел е нанасяне на максимални загуби на руските сили.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


519
Още по темата: УкрайнаРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
405
0
 
2
 
! Отговори
Сарказъм Радомирски преди 2 месеца
Да не попаднат само в грешния месец на 1991...
404
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Кравар Евроатлантик, Само Бобата може с останалата половина от флота да си върне руски земни и морски териртории от Киев
403
6
 
2
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 2 месеца
Само Путин умее да започне война по суша и да загуби половината флота.
402
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
...че си върнете дедовия като ви врътне Тръмп кранчето. Американски ***.
401
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 2 месеца
До Горд БългаринТака е, вече две години гледаме този филм.
400
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Крайно време е бандюгите със скъпите колли и курортистите пара,зити да се завърнат в страната си!
399
1
 
9
 
! Отговори
тя преди 2 месеца
Няма такава страна украйна , има само такава територия в рамките на Русия !
398
1
 
3
 
! Отговори
Горд Българин преди 2 месеца
Този опит който натрупаха Руснаците в тази война ги прави най - силната армия, а втора по сила е украинската и чак после се нарежда джендарската американска армия. И ако откриете формулата скъпи соросчета как без снаряди, без техника, без кадърни войници и без пари се печели война, можеби ще бъдите най богатите хора.
397
1
 
5
 
! Отговори
Горд Българин преди 2 месеца
В момента мобилизацията на Украйна е пълна трагедия. Мобилизират се хора които първата им задача е как да се скатаят или как да се предат в плен за да оцелеят и ако с такава войска се печели война евала. Руснаците в тази война дават мног малко жертви. Те не бързат, първо обработват позииите на противника с бомби и авияцията и после полека лека вървят напред.
396
1
 
4
 
! Отговори
Горд Българин преди 2 месеца
Въпреки че Бадън натиска да даде 60 милиарда на Украйна , репобликанците го спират, така че не се знае да ли Украйна ще ги получинякого. Зеленски смени главнокомандващия и отново сгреши. Сирски с прякор 200 е пълен безхаберник. Той е виновен за пречупването на гръбнака на Украинската армия в Бахмут. Там загинаха много добре подготвени войници и това много ярко се видя в лятната им котраофанзива, която доведе до завземането на 10 села с цената на над 100 000 хиляди жертви.
395
1
 
3
 
! Отговори
Горд Българин преди 2 месеца
Почне ли зимата и са тотал щета. Отделно Украйна да подържа войната и трябват пари. Европа вече се задъхва да им дава, отделно много европейци започнаха да се предпоставят на това, защото всички тези пари идват от техните джобови, а икономиките им рухват - фалират фирми, съкращават се щатове, спират се субсидии. Америка също е изправена пред много проблеми.
394
1
 
5
 
! Отговори
Горд Българин преди 2 месеца
Воените заводи на западаи америка не могат да смогнат на нуждите. Русия има мощности и в момента произвежда много снаряди и оръжия. И това се вижда в неспирните бомбандировки както на фронта така и по целите в Украинския тил. Отделно се видя че Натовското оръжие на струва и тотално се провали. Видяхме прехваляните Леопарди Абриямси, Челенджъри и тем подобни
393
1
 
4
 
! Отговори
Горд Българин преди 2 месеца
В момента от всички страни от Г 7 Русия е най бързо развиващата се страна и това е потвърдено и има много статии в западните и американските икономически списания, просто соросчета трябва малко да прочетете. Но втората цел цел е осъществиха на 100 %. Германия не е тази икономическа сила която беше. В момента европейската икономика е в рецесия. Относно Украйна тя е на колене. Първо оръжията им са на превършване. От обещаните 1 милион снаряда Европейския съюз може да им даде максимум 600 000 хиляди, отделно всички запаси са на изчерпване. Воените заводи на западаи америка не могат да смохнат на
392
1
 
4
 
! Отговори
Горд Българин преди 2 месеца
Основните цели на Америка са първо да се опита да разцепи Русия на отделни републики и икономически да я срине, после да полека лека да ги дръпни към НАТО и по този начин да подчени Русия. Втора цел беше да пречупи икономиката на Европа и да не позволи на Германския капитал да се обвърже с Руските евтени ресурси. Първата им цел тотално се провали. Видя се че не успяха в Беларус.отделно санкциите които налагат на Русия са неуспешни. Русия е богата на много ресурси и това и помога да може икономически да стане независима държава
391
1
 
4
 
! Отговори
Горд Българин преди 2 месеца
До Агент ЦРУ, Бай дън , Кравар Евроатлантик и тем подобно анонимни соросчета, които ги мързи да си размърдат сивото вещество и които не са ходили в казарма и си нямат никакво понятие от военна тактик. Зададохтели си въпроса кой предизвика тази война?, Кой има интерес от нея? Какви са целите му? Защо продължава тази война? Тази война я предизвикаха САЩ. Чрез майдана, който предизвикаха и инвестираха милиони долара за това през 2014 година да насъскат Украйна да предизвика Русия. Основните цели на Америка са първо да се опита да разцепи Русия на отделни републики и икономически да я срине, пос
390
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ГЕНЕРАЛИСИМУС СИРСКИ - ЩЕ СЕ БОРИМ ДО ПОСЛЕДЕН КОКЪЛ НА ГМЕЖКО!!!...
389
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кои ваши граници бе *** тези които от 2014 ги бомбардирахте и хората 10 години живеят в землянките ? Как искаш тези руснаци да ви заобичат и приемат и да искат да останат в Украйна? Изгорихте живи хора в Одеса 2014 как да ви заобичат тогава? В освободеният Мариопул Русия направи болници, училища, магазини и жилища и там хората живеят прекрасно.
388
1
 
8
 
! Отговори
Крайно преди 2 месеца
Крайно време е целият български народ да постави политиците си на място, а именно в затвора и начело на държавата да застанат хора които милеят за България.
387
1
 
10
 
! Отговори
Ха ха преди 2 месеца
Тоз пребоядисан предател, чист руснак от Владимирска област, учил в Московското военно училище, кариерист! Изоставил семейството си заради една преводачка, всички се отрекоха от него.
386
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Копейките, Украйна е призната в териториите си до 2013г от всичките държави на планетата, включително РФ. И ако всеки психопат с повече оръжие реши да заграбва територия на съседа си , на този свят ще настане хаос. И всички де били русофили първи ще приемат исляма ако един такъв на югоизток реши че България е част от неговата империя