Неизлъчвано интервю: Навални критикува "западни помощници на Путин"

Той говори и за надеждата си за по-добро бъдеще за страната си
26 фев 2024 22:30, Елка Василева
83
Неизлъчвано интервю: Навални критикува "западни помощници на Путин"
Снимка: архив, БГНЕС

Телевизия "Скай нюз" разполага с неизлъчено интервю на Алексей Навални, в което той напада "корумпираните служители", живеещи в Лондон, за които се твърди, че помагат на режима на Путин да укрива "мръсни пари", предаде кореспондентът на БНР.

В интервюто Навални говори още за надеждата си за по-добро бъдеще за страната си и за рисковете, които знае, че поема.

Още по темата
Интервюто е направено през февруари 2020 година. През август същата година Навални беше отровен по време на полет за Москва.

Обширното интервю включва надеждите му за бъдещето на Русия като част от Европа, личната му безопасност и някои тежки думи към Великобритания и Запада, оставили сътрудниците на Путин без последствия.

Западът не прави абсолютно нищо. Има някои “ритуални танци”, но нищо не се случва, казва Навални.

"Защо корумпираните служители все още живеят в Лондон? Защото тези корумпирани служители хранят огромен брой прекрасни лондонски адвокати? Тези хора, те ще изглеждат много цивилизовани, ще ни е приятно да си побъбрим с тях, ако седнат до нас, ще носят вратовръзка и ще имат изискани обноски, а в същото време обслужват интересите на пълни, завършени бандити", посочва руският опозиционер.

Навални обаче е оптимист в интервюто. Той отбелязва, че сe надява да настъпи промяна след 20-те години на управление на Путин.

"Русия е европейска страна, всички хора, които живеят в нея искат да живеят както хората в Европа. Надявам се след 10 години, ако ме интервюирате отново, да мога да кажа как се преборихме с корупцията и прането на пари" , изтъква Навални.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
3
 
5
 
! Отговори
тя преди 1 месец
Навални взе парите за "цветна революция " и трябваше да се върне в Русия за да ги оправдае ! Алчността го погуби !
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Навални се взе много насериозно и това му беше грешката - разкрит агент на ЦРУ!
71
1
 
4
 
! Отговори
тя преди 1 месец
Той от де знае ,че има западни помощници ?!Агента се издава сам !
70
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аааа не, оказа се че в Лондон живеели тези корумпирани политици! Значи Навални е минал на страната на Путин и това интервю е трябвало да посее зрънцето на съмнението сред английският политически елит. Или ако не е на страната на Путин, той се е изявил като патриот и националист, който защитава интересите на Русия и руският народ, което означава, че той е видял в Лондон един кръвен враг на Русия.
69
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Без да съм чел статията ще предположа, че на първо място визира Орбан! Сега ще видя дали съм прав.
68
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Глупави платени *** и сега като се оказа,че си е отишъл от естествена смърт какво ще пишете сега ??? Платени шимпанзета !
67
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма ден в който да не плюете по Русия, комплексари
66
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Навални като съм му слушал вижданията, изобщо не е либерален, той си е като Путин, само дето изменя някои неща :))) Просто Путин не търпи конкуренция и го уби :)))
65
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Навални направи това което можеше, в рамките на възможното. Да се твърди, че не дисидент при два опита за убийство, арестуване и въвеждане в наказателна колония е несериозно.
64
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Навални критикува. И разкри в някакъв филм, че Путин имал вила. А той има цели 60. И сега се пита в задачата, какъв десидент точно е Навални, и дали някой на Запад не го е използвал за пропаганда срещу Кремъл ?! А през същата тази 2020г., Макрончо все още се прегръщаще с Путин и го тупаше по рамото, какъв стратегически партньор е на Франция. И пак ще е. След като войната свърши и маските паднат. Язък обаче за хората, които си отидоха. Но такива са западните лицемери...двулични и жестоки!
63
3
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Той изкритикува и САЩ и десет дни след това седеше в самолета от Берлин за Москва. Факт.
62
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз се съмнявам, че някой би проявил интерес към това интервю. Тоя *** се спомина от тромб. Никой не го е убивал. А знатната му вдовица я скриха дълбоко в пещерата набързо.
61
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
хаха,неизлъчвано но мисирчетата от днесбг знаят съдържанието
60
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това ми напомня на..."баба Ванга каза, че......" Нали ви е ясно, че AI може да ви скалъпи 30 неизлъчвани интервюта, които да се пускат за подгряване на пропагандата
59
6
 
2
 
! Отговори
Да преди 1 месец
Глупости
58
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Направено от изкуствен интелект
57
9
 
12
 
! Отговори
не е виц преди 1 месец
Американците преди време се заканили на беларусите, че ако не махнат Лукашенко, ще им докарат 6-ти американски флот. За сведение, Беларус няма излаз на море. Такива са нашите американски дружки-теменужки на които сваляме звезди. А Навални на никого не е интересен.
56
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Почти никой в Русия не ще да живее като в "гeивропа", те и повечето европейци не искат...
55
1
 
7
 
! Отговори
Все едно Африка преди 1 месец
МВР ПЕРНИК и Бобов дол избиват Българи поголовно и никой не реагира!
54
6
 
18
 
! Отговори
В. Дочев, София преди 1 месец
Навални както и няколко относително умни руснаци преди него като Достоевски и Гогол осъзнават обречеността на странните същества населяващи територията наричана Русия - да бъдат винаги васал или суровинен придатък на друга по-развита държава. В наше време това е Китай а в исторически план Ордата, след това Германия, САЩ и т.н.