Облаци и вятър в неделя, на места ще вали и сняг

Максималните температури ще са между 4° и 9°С
3
Облаци и вятър в неделя, на места ще вали и сняг
Снимка: Reuters, архив

Максималните температури ще са между 4° и 9°, в югозападните райони до 12°.

Днес преди обяд над западната половина на страната облачността временно ще се разкъса, но по-късно през деня отново ще се увеличи и на отделни места, главно в планинските райони, слабо ще превали. Ще духа слаб в Източна България до умерен вятър от изток-югоизток.

През нощта в Югозападна България валежите ще се активизират.

Над Черноморието ще остане облачно, почти без валежи.

Ще духа умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 7°-8°. Вълнението на морето ще е 2 бала. Температурата на морската вода е 6° - 7°.

Над планините ще преобладава облачно време.

Временни разкъсвания на облачността ще има преди обяд над масивите в Западна България, но по-късно през деня облачността отново ще се увеличи и на отделни места там ще превали слаб сняг.

Ще духа умерен до силен вятър с южна компонента. Максималната температура на височина 1200 ще е около 3°, на 2000 метра - около минус 2°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
кон Стипаций преди 6 години
Няма значение , че ще вали сняг и че зимата се завръща - важното е ,че минаваме в ЛЯТНОТО часово време !Продължаваме да се правим на по-велики от майката Природа и тя , естествено , ни го връща !Ще посмеят ли някога нашите управници-сребрелюбци да поставят въпроса за безполезността и откровената ВРЕДА от местенето на стрелките на дъртаците от *** сити ( Брюксел) ?!Едва ли , защото могат да спрат кинтитте .
1
1
 
4
 
! Отговори
Идеално преди 6 години
Весела Коледа !