София спъната. Протестът блокира движението

Зърнопроизводителите с трактори превземат столицата
19 дек 2008 11:26,
68
София спъната. Протестът блокира движението
Снимка: Булфото

Кметът на София Бойко Борисов е наредил във връзка с протестното шествие в града от 7,00 ч. днес и утре до
приключване на протеста да се забранят спирането, престоят и паркирането на пътни превозни средства по северната част на пл. "Св. Ал. Невски" и пл. "Народно събрание". Това съобщиха от пресцентъра на общината.

До 10.00 ч. днес и утре следва да се организира сборен пункт на земеделската техника и участниците в протестното шествие на бул. "Ботевградско шосе" между Околовръстния път и КПП "Враждебна".

Кметът нарежда протестното шествие да бъде от 10,00 ч. днес и утре по маршрут от бул. "Ботевградско шосе" по бул. "Владимир Вазов", моста "Чавдар", бул. "Кн. Ал. Дондуков", бул. "Васил Левски", ул. "Оборище", пл. "Св. Ал. Невски" и митинг на пл. "Народно събрание".

"Паркинги и гаражи" ЕАД следва да закрие паркинга "Синя зона" и "Служебен абонамент" за времето и на местата, посочени в заповедта, да осигури два специализирани автомобила за принудително преместване на паркирани автомобили само по указание на отдел "Пътна полиция" при СДВР за времето и на местата, посочени в заповедта.

Столичната дирекция на вътрешните работи следва да осигури охрана, постове за контрол и регулиране на движението за времето и на посочените места, които съвместно с контролите на "СКГТ-София" ЕООД да спират и възстановяват поетапно движението на пътните превозни средства, в зависимост от преминаването на участниците в шествието.

По преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР ще се забранява при необходимост влизането на пътни превозни средства в двете посоки по пл. "Св. Ал. Невски", бул. "Цар Освободител" между бул. "В. Левски" и ул. "Раковски", ул. "Цар Иван Шишман", между ул. "Аксаков" и пл. "Народно събрание".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
^%ti mojes li malko da pomislis. W statite bankite umirat zastoto te niamat nafta-a za da imata sa v Irak za eftin petrol.Rusia ima i gaz i petrol. ima i zlato i diamanti. a za raketitite s koito moje da frykne kydeto si iska zada dokara na niakoi zakysal kilo nafta-nema kwo da pliampame. Znaci Statite sa pred bankrut zastoto vsickoto im proizvodtsvo i dolari sa v Kitai. edinstvenno pe4atnicata za dolari e v Amerika.Samo dve strani w svete Canada i Rusia ste minat ot leko po-leko tazi kriza. i dvete strani imat mnogo riba, meso, dyrvesina, lesno izkopaemi vyglista , pertol i gaz. imat i ogromni teritorii za proizvodtsvo na kartofi i zyrnbenti kulturi.Ami izobsto izobsto ne si misla ce Stanisef e vinoven za krizata v Amerika zastoto ne e haresal na Gosho sterkata za bulka. *** ia.kolkoto do vsiak 5ta ruska banka-pogledni koi sa sobstvennoicite- amerikanski evrei.
66
0
 
0
 
! Отговори
кучо скучнов преди 15 години
проблема е в кучетата
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вие не четете ли финансовите новини - всяка 5-та руска банка е пред фалит. Пред банкрут са газовите и нефтовите руски гиганти поради високата себестойност на тяхния продук и огромния спад на цените на сурвините.Кризата която идва към Русия ще я затрие защото тя е просто източник на суровини, а в момента цените им падат главоломно.
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Da zdrastvuet Rossia!!!
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всичко което идва от Русия е гадно и мръсно. Включително и газа с които ни рекетират.
62
0
 
0
 
! Отговори
EFS преди 15 години
Vyn Komunq6ko mrysen. Obratno v lagera v Sibir otkydeto si do6il! 4erven ***!! Russia = ***!
61
0
 
0
 
! Отговори
naughty преди 15 години
е за какво протестират тия? нали най-успешния премиер за всичко се е погрижил? НАЛИ СМЕ СОЦИАЛИСТИ?
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Руската федерация е империя на злото която се разправя жестоко с цели народи и потъпква тяхните права. Там никога не е имало свобода. Въоръжават се и пращат хора в космоса, а народа им мизерства, а войниците гинат в регионални конфликти и в стара военна техника.Който толкова му харесва в Руската федерация може да емигрира там. Но не виждам желаещи.
59
0
 
0
 
! Отговори
Vasilev преди 15 години
И какво ти е направил на теб Путин и руснаците бе тъпчо тъпов тъпанарски. Да не би да е отишъл да избива иракчаните (над милион избити - то по лошо от Хитлер е вашия Буш, че и американците *** бе момче). Да не би да е хвърлял бомби над Сърбия и Белград специално бе смотан. Преди месец бях на конференция в Русия - то такава слободия и в Америка няма бе момченце слабоумно. Вестници, списания, телевизии и пр. плюе та се не трае. И какво - малко повече разум имат руснаците, пък и добре че са близо до Китай да прихванат малко спокойствие от поднебесната империя гдето финансова криза не я лови и сега американците и се молят да успокои топката. Иска ти се прогреса на Запада, но Запада не е само онова което е в тъпата ти кратуна. Западът е свободата на другия да живее, както си иска, а не да му налагат от Щатите, свобода да изберат и черен, но да се отърват от такива *** като теб и мислещите като теб. Как да ви определя освен като фашизоидни копия в началото на ХХ век. Наредете се в една редица Бойко *** ченге, Костов забъркал всички каши, Волен с пречупения кръст и хайде да ви видя кой ще застане до вас - САМО *** ДОЛНИ, СЛАГАЧИ И БЕЗМОЗЪЧНИ. Плачят някои защо изборите не били в един ден, че да се спестяло малко. А сега защо не се вайкате заради похарчената нафта на псевдопротеста ви. Да вървите по свирката на дембелите арендатори. Защо не помогнете на собствениците на земя да си вземат рентата от тия дебеловрати джип маниаци, а де???? ***
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Че всички трактори без винетки и минали технически преглед в изминалата година ще бъдат спирани от движение до заплащане да дължимите налози и такси върху тях на наказателен паркинг за 4-ти километър. Наказателния паркинг зад кортовете на малеева също е готов.Елате повече!
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Руската федерация е била и е империя на злото. Путин е нищо повече от поредния диктатор.
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Трябва да се свика Велико Народно Субрание, да се промени управлението на държавата, да станеме президентска република. Преди 19 год. един комунистически парламент под влиянието на Русиая ни направи несщо което никога не сме били - парламентарна република, а самата Русия стана президентска република. Разликата се вижда доста добре, докато тука не можеме да разбереме кой какво прави, руският президент Путин направи от една развалина почти старата световна сила. Единствениат изход за България е да стане президентска република и със силна ръка да се изкорени комунистическото зло.
55
0
 
0
 
! Отговори
БКП преди 15 години
АЛО 14 НЕ държавата се подиграва с тези които произвеждат, а частниците капиталисти се подиграват като крадат от теб и мен!
54
0
 
0
 
! Отговори
СДС преди 15 години
Фермерите са збъркали посоката. Защото: къде бяха когато житото беше два пъти по-високо - лапаха! А хляба е пак 1 лев. къде са млекарите продават за жълти стотинки на частника млекото, а те ни го продават петорно! Къде са животновъдите продават на частника по 2 лева свинското, а те ни го препродават по 10 лева, а от запад идва по 5 лева. АДРЕСАТЪТ е ДРУГ! Искате (скачахте за)пазарна икономика - ето я! А сега искате комунизъм да ви дават субсидии за туй и унуй! Веднъж ще плащам храната на бюджета с данъци втори път в магазина на самозабравилите се частници!
53
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
Скъпи сънароднико,Лично аз съм твърдо убеден, че ЗАРАДИ КОНСТИТУЦИОННОТО ЕДИНСТВОТО НО ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ, В ИЗБОРИТЕ ТРЯБВА ДА УЧАСТВАТ САМО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ КОИТО ПЛАЩАТ ПОДОХОДНИТЕ СИ ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ !!!НО ЗАКОНА Е ДРУГ, ЗАТОВА ГЛАСУВАЙ И ПОДСЕТИ ВСИЧКИ ДРУГИ БЪЛГАРИ ОКОЛО ТЕБ ДА ГО НАПРАВЯТ... НАЙ-ДОБРЕ ЗА НЯКОЯ ПАРЛАМЕНТАРНО НЕПРЕДСТАВЕНА ПАРТИЯ !!!
52
0
 
0
 
! Отговори
Костаки преди 15 години
И Костов и Софиянски, и Волен, и всичките стари муцунки (Мозер съм и личен фен) са хукнали да понапазаруват за Коледа. Пък и защо не? То че 2 бона не са пари за тях е ясно, ама все трябва да се изхарчат.
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хе, хе, хе, комунистчета *** ще има да ревете за Костов. Ами човека си е научил урока от 1997. Ще ви остави да се удавите в блатото което вие сами направихте страната. Само така в България никога вече няма да има комунизъм.
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
къде е наистина прословутата Атака сега?
49
0
 
0
 
! Отговори
всенародната любов преди 15 години
А Волен,народния трибун,той пък къде е!?Мушмороците от ОПОЗИЦИЯТА С ВОТОВЕТЕ,кво става бе,избранници народни!?Май май всички сме в червеното трамвайче,а!?
48
0
 
0
 
! Отговори
реалист преди 15 години
СПРЕТЕ ДА ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОВА НИЩОЖЕСТВО КУКУ ТОЙ ВЗИМА ПАРИ ЗА ТАЗИ ПРОПАГАНДА ЩЕ ПИШЕ ЩЕ ПИШЕ И ЩЕ СПРЕ ОСТАВЕТЕ ГО, САМ Е В ЗАТИ БИТКА А И МАЙ Е ДУШЕВНО БОЛЕН РАЗБИРАЕМО Е ДА Е ЗАБЛУДЕН. НЕ МУ ОБРЪЩАИТЕ ВНИМАНИЕ САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ НЕГО И ОТ ГЛУПАВИТЕ МУ КОМЕНТАРИ.