До август без движение по столичния бул. "Братя Бъкстон"

Причината е изграждането на канализация и водопровод
31 мар 2012 15:30,
4
До август без движение по столичния бул. "Братя Бъкстон"
Снимка: архив, Булфото

От 8 часа днес (31 март) до 24 часа на 24 август се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. "Братя Бъкстон” - между ул. "Вихрен” и ул. ”Българска легия”, съобщават от Столичната община.

От 4:30 ч. днес до 4:30 ч. на 24 август се скъсява маршрута на тролейбусната линия 2, като тролеите обслужващи тази линия, ще се движат до крайна станция на линия 9 в Борово.

Колите, обслужващи автобусна линия 63, ще се движат по променен маршрут. В посока Бялата чешма автобусите ще се движат по Околовръстното до ул. "Александър Пушкин”, надясно по ул. "Александър Пушкин”, надясно по бул. "Цар Борис ІІІ” и по маршрута си.

В посока Бялата чешма автобусите ще се движат от бул. "Акад. Ив. Е. Гешов” до кръстовище бул. "Братя Бъкстон” - ул. "Вихрен”, надясно по ул. "Вихрен”, наляво по ул. "Александър Пушкин”, наляво от Околовръстен път по маршрута си.

Промяната в организацията на движение са налага във връзка с изграждането на канализация и водопровод по бул. "Братя Бъкстон”.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Бул Братя Бъкстон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
нищо ново преди 12 години
Бул. Бъкстон е затворен от декември 2011г. И тролей 2 от тогава върти на колетоло на тр. 9. Сега топлата вода ли откриха? Или се оповествява, защото преди 2 дни шофьорка блъсна глухонямо дете от близкото до бул. Бъкстон училище, въпреки, че булеварда е затворен, а колите си минават покрай разкопаните дупки...
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лапнаха господата от общината няколко милиончета и бъдете сигурни,че на Бъкстон не се прави нищо.
1
1
 
9
 
! Отговори
1 преди 12 години
То е ясно, че една година ще си живеем в окупация, но премахнете барем ограниченията и направете Вихрен отново двупосочна поне от канала до Пушкин. Иначе има да се въртим като паяци.