Грипна ваканция в София, учениците в клас на 6 февруари!

Обявена е грипна епидемия и в Благоевград и Кюстендил
25 яну 2019 10:34,
39
Грипна ваканция в София, учениците в клас на 6 февруари!
Снимка: Pixabay

Грипна ваканция е обявена от понеделник на територията на София град. Преустановяват се учебни занятия до 4 февруари включително. С писмо на директора на СРЗИ се уведомява Регионалното управление по образованието София-град за създаване на организация за преустановяване на учебните занятия от 28.01.2019 г. до 04.02.2019 г. включително.

От понеделник е обявена грипна епидемия и в Благоевград. Там учебните занятия ще бъдат преустановени до 01 февруари включоително.

Грипна епидемия е обявена и от РЗИ Кюстендил. Издадено е предписание на РУО – Кюстендил за временно преустановяване на учебните занятия във всички училища на територията на областта, считано от 28.01.2019 г. до 01.02.2019 г. включително.

До второ нареждане в трите области се преустановяват детските и женските консултации, свижданията в лечебните заведения за болнична помощ, плановите операции и провеждането на профилактични имунизации.

Припомняме, че към днешна дата грипна епидемия е обявена на територията на следните области: Бургас, Варна, Видин, Добрич, Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Силистра, Сливен, Смолян, Софийска област, Стара Загора, Хасково, Шумен, Ямбол, както и на територията на община Луковит. Отменена е грипната епидемия на територията на област Перник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 15Е от къде на къде военни и полицаи ще взимат над 2000лв?Какво толкова правят?Аз съм инженер и не получавам толкова.
33
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДискриминацияДокога северна България ще бъде дискриминирана?Докато прояде асфалт.Като проядете асфалт като нормалните хора ще бъдете третирани като равни.До тогава не яжте асфалт и гласувайте за БСП.
32
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия учат ли нещо изобщо. Учителите им качиха заплати и пак ги мързи.
31
1
 
18
 
! Отговори
Чоко преди 5 години
Сега моловете ще се видят с оборот
30
0
 
4
 
! Отговори
Реплика преди 5 години
До 4 грипната, а 5 стандартната, междусрочна.
29
0
 
5
 
! Отговори
Четете и мислете преди 5 години
Ваканцията е на 5 ти. Следователно 6и е учебен ден. Информацията е написана правилно.
28
2
 
4
 
! Отговори
Оправете си заглавие преди 5 години
Оправете си заглавието или си проверете информацията: последно до 4, 5 или 6 февруари? Ако не знаете, в такива случаи се пише "до второ нареждане".
27
2
 
6
 
! Отговори
Дискриминация преди 5 години
Докога северна България ще бъде дискриминирана? Държавата исторически, географски и фактически възниква първо на север от Стара планина. Слаб 2 по Родинознание !!!
26
14
 
3
 
! Отговори
Кирил и Методий преди 5 години
Абе не ходят ли на училище в момента и ученици и учители, та драскат тук? И хич да не ми се правят на ощипани, че им вземали от платения отпуск, по-добре ли ще е неплатен- ха пуснете си го такъв. Всъщност на даскалите колко платен им се полага годишно? Май бият заптиетата по дни. А, и да си кажат, колко кинта им пускат по 24 май за нови парцалки?
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В сайта на училището НЯМА такава информация !Майтап ли е статията?
24
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следва ученическо нашествие по молове, игрални зали, кафенета и кръчми!
23
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо от понеделник а не веднага?Да поразнесът вирусите още малко ли?
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИскраВече има информация на сайта на Столичната регионална здравна инспекция.
21
0
 
10
 
! Отговори
Крайно време преди 5 години
Пускайте и децата от Монтана и Враца! Веднага!
20
0
 
13
 
! Отговори
Редактор преди 5 години
На 5 е междусрочната ваканция.
19
5
 
4
 
! Отговори
Редактори преди 5 години
Оправете заглавието, щом е до 4-ти, на 5-ти ще са в клас!
18
0
 
8
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Така по-добре ли е? Сигурно вече всички ще разберат кой съм, като си напиша името... Вие не обобщавайте, аз съм ученик в горен курс, от средностатистическо училище и съм пълен отличник, та знам много добре как стоят нещата в обикновените, 90% от училищата.
17
0
 
17
 
! Отговори
До 5-Лили преди 5 години
Присъщо е на българина да гледа в,,канчето" на другия.Ами и ти Лиленце не си зле ,легнала на тюфлека и вилнееща по клавиатурата.Внимавай,морна вода да не пиеш.Блазе им на такива като теб,,тате носи ,мама меси а аз съм велика"А и за учителите всичко знаеш,и за генното иженерство,ядренната физика,политиката и здравеопазването.Такива информирани и грамотни сте ,,ценни" Бравос!!!
16
3
 
34
 
! Отговори
// ? преди 5 години
Като толкоз им завиждате на даскалите, защо не станете и вие учители и тогава пак пишете
15
4
 
28
 
! Отговори
Учител преди 5 години
До Анонимен#12(колко удобно, анонимно). Айде да не обобщаваме, а? В нашата, най-висока по успех, заедно със СМГ гимназия, почти всички деца са ако не пълни, то поне отличници и имат чувство за отговорност, уви, за сметка на здравето им. А ако някои родители не понасят децата си у дома, това е явно, защото им пречат да пишат глупости из нета!